Įkraunama...
Įkraunama...

Išsiderinusi ir nusilpusi imuninė sistema

sad.gif nejaugi niekas negali pasidalinti savo patirtimi? sad.gif Na kagi, gaila
Atsakyti
kaip supratau tave kankina persalimo ligos dazniau? ar as teisi? mirksiukas.gif
tada vartok naturalius produktus uzaugintus lietuvoje smile.gif ruduo - apstu darzoviu,o jose vitaminu.
Juodu serbentu, melyniu, aronijos ar avieciu uogienes.
citrinos,beje,siulyciau kivius ar greipfrutus,dazniau pagerk vietoje paprastos arbatos, organizma stiprinanciu (vaistazoliu misinuku yra vaistinese) arbateliu, gerk morku ar kt darzoviu ir vaisiu naturaliu sulciu,tinkamas ir cesnako ar svoguno vartojimas (jei nepakenti, tada atsisakyk biggrin.gif ),ridiko salotos,saliero,poro tai pat,o man patinka kinroziu arbata su citrinu sultimis. 4u.gif

Atsakyti
Pabandyk preparatus su eziuole - tai ne chemija, ir gera profilaktika persalimo ligoms, stiprina imuniteta smile.gif
Atsakyti
1. geras maistas
2. grynas oras
3. fizinis aktyvumas
mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Elementaru, bet ne visada taip paprasta tongue.gif
Jei gali sau leist (čia ir laikas ir pinigai) pavaikščiok į kokius druskų kambarius, baseiną, vandens procedūras (povandeninius masažus, perlines vonias rolleyes.gif ). Vilnietės gali pasmalsauti čia
Sveikai maitinkis, kuo daugiau judėk gryname ore rolleyes.gif
O iš preparatų man labai patiko Švenčionių vaistažolių fabriko Imunospheres ir Medisana firmos čiulpiamos tabletės su ežiuole, bičių pikiu, kažkokiaistais vitaminais g.gif
Dar gerai žuvų taukai thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Motina @ 2005 10 03, 14:07)
1. geras maistas
2. grynas oras
3. fizinis aktyvumas
mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif
Elementaru, bet ne visada taip paprasta tongue.gif
Jei gali sau leist (čia ir laikas ir pinigai) pavaikščiok į kokius druskų kambarius, baseiną, vandens procedūras (povandeninius masažus, perlines vonias rolleyes.gif ). Vilnietės gali pasmalsauti čia
Sveikai maitinkis, kuo daugiau judėk gryname ore rolleyes.gif
O iš preparatų man labai patiko Švenčionių vaistažolių fabriko Imunospheres ir Medisana firmos čiulpiamos tabletės su ežiuole, bičių pikiu, kažkokiaistais vitaminais g.gif

:mirksiukas: niu jo atrodo labai paprasta, bet... dažnai trūksta laiko net miegui sad.gif
O tos tabletės kaip suprantu hemeopatinės?
Iš tikrųjų bandžiau gerti wellwoman vitaminus, kad ir sveikata ir savijauta geresnė būtų, bet nusivyliau sad.gif bent jau man jos tiesiog netiko cry.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa@ @ 2005 10 03, 14:37)
:mirksiukas: niu jo atrodo labai paprasta, bet... dažnai trūksta laiko net miegui  sad.gif
O tos tabletės kaip suprantu hemeopatinės?
Iš tikrųjų bandžiau gerti wellwoman vitaminus, kad ir sveikata ir savijauta geresnė būtų, bet nusivyliau  sad.gif bent jau man jos tiesiog netiko cry.gif

g.gif
Tikrai gridėjau stebuklų dėl česnakų vartojimo biggrin.gif Kas vakarą aterosklerozės profilaktikai ir pan...
Pas mane pačią jau daug metų temeparatūra nebepakyla sergant - organizmas nebekovoja verysad.gif O ir šalyje, kur gyvenu, oras pats užterščiausias unsure.gif Prisipirkau įvairiausių vitaminų, papildų... Geriu, nors ne prie širdies tos tabletės schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Motina @ 2005 10 03, 14:07)

O ypač ryklio taukai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zigzag: 03 spalio 2005 - 20:46
Ir judek gryname ore. Eik dar geriau bek, kad tik aerobika bent kokia butu. Tai profilaktika nuo daugelio ligu
Atsakyti
g.gif O gal teko kam nors Citrosept (berods taip vadinasi su greipfurtu) jau naudoti? Mačiau reklamuoja žurnaluose, tik įdomu ar realiai padeda? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ina318 @ 2005 10 04, 15:51)
Ir judek gryname ore. Eik dar geriau bek, kad tik aerobika bent kokia butu. Tai profilaktika nuo daugelio ligu

blush2.gif bet prisiverst reikia blush2.gif judu tiek kiek reikia po parduotuves ir namuose blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa@ @ 2005 10 04, 19:58)
g.gif O gal teko kam nors Citrosept (berods taip vadinasi su greipfurtu) jau naudoti? Mačiau reklamuoja žurnaluose, tik įdomu ar realiai padeda? g.gif

Patikėjau aš ta reklama ir vaistininkės rekomendacijom cry.gif Gėriau profilaktiškai, kad nesirgčiau (beveik 100 litų tam Citroseptui išleidau). Ir dabar jau pusantros savaitės gydausi sinusitą... Instrukcijoj perskaičiau, kad susirgus reikia gerti smūgines dozes, po 50-70 lašų, taip ir gėriau, kol trečią dieną organizmas atsisakė šitą vaistą priimti, viskas atgal išėjo, visi 70 lašų...
Įsitikinau, kad eilinis reklamos triukas verysad.gif . Pakenkt gal ir nepakenks, bet ir naudos maža. Nebent jiegu pavyks save įtikinti, kad nepaprastas maisto papildas, nors tokių papildų galima ir pigesnių pasiieškoti.
Atsakyti
Organizmą labai stiprina citrina, sumaišyta su medumi. Labai gerai nuplovus citriną reikia sumalti mėsmale (su visa žieve) arba smulkiai supjaustyti ir sumaišyti su medumi. Tik proporcijų nebeprisimenu. Reikėtų paieškoti "archyvuose".
Atsakyti