Įkraunama...
Įkraunama...

Išsiderinusi ir nusilpusi imuninė sistema

Dėl tos ežuolės štai ką galiu pasakyti, tai irgi tik reklamos išpūstas burbulas. Kiek aš įvairių papildų su ežuole išgėriau pernai doh.gif , tai net neįsivaizduojat. bandžiau turbūt visokias jų rūšis ir ką kaip sirgau taip ir sirgau, nič niekuo nepadėjo. O dar neseniai KMUK viena gydytoja pasakė, kad naujausiais duomenimis ežuolė niekuo nesustiprina imuniteto nei organizmo, vienu žodžiu pradžioje manė kad ji stiprina imunitetą, o dabar jau įrodyta kad ne. Bet čia tik Vokietijoje sakė konferencijoje taip paskelbė, aišku kol ateis ta žinia į Lietuvėlę, tai vaistininkai pasidarys daug pinigėlių. Taigi galit nešvaistyt ant jos pinigų doh.gif Geriau jau kasdien vitaminą C gerti, tada tikrai efektas jaučiasi wub.gif
Sėkmės stiprinant organizmą wub.gif
Atsakyti
Apie persalimus ir ju gydyma buvo rashyta nemazhai - isivesk i paieska kokius raktinius zhodzhius ir pasiskaityk mirksiukas.gif Tan tikrai visokiu visokiausiu patarimu prirashyta!
Atsakyti
QUOTE(Ritukas @ 2005 10 05, 08:11)
Dėl tos ežuolės štai ką galiu pasakyti, tai irgi tik reklamos išpūstas burbulas. Kiek aš įvairių papildų su ežuole išgėriau pernai  doh.gif , tai net neįsivaizduojat. bandžiau turbūt visokias jų rūšis ir ką kaip sirgau taip ir sirgau, nič niekuo nepadėjo. O dar neseniai KMUK viena gydytoja pasakė, kad naujausiais duomenimis ežuolė niekuo nesustiprina imuniteto nei organizmo, vienu žodžiu pradžioje manė kad ji stiprina imunitetą, o dabar jau įrodyta kad ne. Bet čia tik Vokietijoje sakė konferencijoje taip paskelbė, aišku kol ateis ta žinia į Lietuvėlę, tai vaistininkai pasidarys daug pinigėlių. Taigi galit nešvaistyt ant jos pinigų  doh.gif Geriau jau kasdien vitaminą C gerti, tada tikrai efektas jaučiasi  wub.gif
Sėkmės stiprinant organizmą  wub.gif

Ir Lietuvos laikraščiuose rašė, kad ežiuolė nestiprina organizmo. Bet kas ten žino, kaip yra iš tikrųjų, kokiu tikslu tie straipsniai parašyti. O iš savos patirties tai galiu pasakyti, kad mano šeimai tik vienintelis LYMPHOZILis iš keleto vartotų papildų su ežiuole buvo veiksmingas. Galbūt ežiuolė kartu kitomis jame esančiomis medžiagomis (pvz. gyvačių nuodais) stipriau veikia?
Atsakyti
QUOTE(pupa@ @ 2005 10 04, 17:58)
g.gif O gal teko kam nors Citrosept (berods taip vadinasi su greipfurtu) jau naudoti? Mačiau reklamuoja žurnaluose, tik įdomu ar realiai padeda? g.gif

"citrosept" tikrai geras dalykas.As issigydziau pienlige(lyt.org.) tik su citroseptu thumbup.gif ,nenaudojau jokiu zvakuciu.Tik reik zinot kaip ji naudot kiekvienu atveju.Man gydytoja-homeopate surase kiek laiko po kiek lasu gert(vis skirtingai)1.5 men.
Atsakyti
Kiek žinau (na, tiksliau, kaip mane mokė ax.gif ), tai ežiuolė stimuliuoja ląsteles atsakingas už priešbakterinį imunitetą. O priešvirusinio neveikia. Todėl peršalimo ligų profilaktikai netinka, gal tik bakterinių komplikacijų riziką gali sumažint g.gif
Nors šitoj vietoj esu reklamos auka - pati geriu ir vaikam duodu. Bet įtariu kad tas efektas nuo žuvų taukų, kuriuos taip pat visi vartojam g.gif
O kas link citrocepto, labai abejočiau ta reklama. Jau dvyliktus metus mokaus ir tokiu čiudu, kuris visas bakterijas iš visur išnaikina netikiu schmoll.gif Spėčiau, kad stiklinė kefyro (arba, kaip mano vyras sako, šnapso blush2.gif ) ir pigiau ir sveikiau būtų tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa@ @ 2005 10 01, 09:37)
Labutis, norėčiau išgirsti, kaip jūs stiprinate savo organizmus natūraliais būdais! Labai noriu sustiprinti savo organizmą, nes atsibodo dažnos ligos ir kamuojamos beveik visos su gerle susijusios ligos cry.gif  cry.gif  cry.gif  cry.gif
Atsibodo chemija, norisi natūralių produktų mirksiukas.gif

Labai paprastas būdas - trintos spanguolės su cukrumi!!! Kiek daug vitaminų! Galima pasidaryti gėrimą iš jų su vandeniu ir gerti kasdien. Tikrai verta, jei save myli:)
Atsakyti
turiu nusilpusia ir issiderinusia imunine sistema verysad.gif bent taip sake gydytoja g.gif gal patarumete kas su tuo susidurete kaip ja sustiprint 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurčik @ 2006 04 22, 15:49)
turiu nusilpusia ir issiderinusia imunine sistema verysad.gif bent taip sake gydytoja g.gif gal patarumete kas su tuo susidurete kaip ja sustiprint  4u.gif

Kokiais nemaloniais pozymiais ji pasireiskia? g.gif
Papildyta:
QUOTE(jurčik @ 2006 04 22, 15:49)
turiu nusilpusia ir issiderinusia imunine sistema verysad.gif bent taip sake gydytoja g.gif gal patarumete kas su tuo susidurete kaip ja sustiprint  4u.gif

Labas,o kokie nemalonus pojuciai tave kamuoja? g.gif
Atsakyti
na pagal krauja taip man pasake kad mano imunine sistema nusilpusi g.gif seip biski silpnuma jauciu ir isbalusi esu palikusi is po ziemos,tai kai padare kraujo tyrima pasake kad nusilpes organizmas,nes man pienlige pradejo kartotis kas antra menesi,tai kai pasidariau ginekologinius tyrimus del bakteriju kazkokiu nepamenu g.gif ten atsakymai buvo geri,tai daktare kai pasidariau krauja taip ir pasake ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurčik @ 2006 04 23, 19:59)
na pagal krauja taip man pasake kad mano imunine sistema nusilpusi g.gif seip biski silpnuma jauciu ir isbalusi esu palikusi is po ziemos,tai kai padare kraujo tyrima pasake kad nusilpes organizmas,nes man pienlige pradejo kartotis kas antra menesi,tai kai pasidariau ginekologinius tyrimus del bakteriju kazkokiu nepamenu g.gif ten atsakymai buvo geri,tai daktare kai pasidariau krauja taip ir pasake ax.gif

g.gif o tai vitaminu jokiu nepatare gert?Siaip patarciau vitaminu kompleksa Dynamisan ir jei zemas gemoglobinas tai gelezies preparatu rolleyes.gif
Papildyta:
O dar zuvies tauku kapsules labai sveika 4u.gif
Atsakyti
Sveika, ir as cia. Imunitetas buna nusilpes tada kai buna sumazejes leukocitu kiekis kraujyje. Mano dukrytei taip buvo vasario men. Norma yra nuo 4 iki 9. O mano mergytei buvo 2,6 doh.gif . Taigi emiausi tokiu priemoniu visu pirma homeopatiniai Lymphozil zirniukai, granatu naturalios sultys ir patys granatai. Kadangi ji juos labai megsta tai valge daug su sultimis sunkiau buvo bet 1l per 2 dienas.
Atsakyti
geriu ir vitaminus ir zuvu taukus,jau du menesiai 4u.gif
leukocitu siai dienai yra 4.6 ax.gif hemoglobinas 120 g.gif
Atsakyti