Sėkmės stiprinant organizmą
Dėl tos ežuolės štai ką galiu pasakyti, tai irgi tik reklamos išpūstas burbulas. Kiek aš įvairių papildų su ežuole išgėriau pernai
, tai net neįsivaizduojat. bandžiau turbūt visokias jų rūšis ir ką kaip sirgau taip ir sirgau, nič niekuo nepadėjo. O dar neseniai KMUK viena gydytoja pasakė, kad naujausiais duomenimis ežuolė niekuo nesustiprina imuniteto nei organizmo, vienu žodžiu pradžioje manė kad ji stiprina imunitetą, o dabar jau įrodyta kad ne. Bet čia tik Vokietijoje sakė konferencijoje taip paskelbė, aišku kol ateis ta žinia į Lietuvėlę, tai vaistininkai pasidarys daug pinigėlių. Taigi galit nešvaistyt ant jos pinigų
Geriau jau kasdien vitaminą C gerti, tada tikrai efektas jaučiasi
QUOTE(Ritukas @ 2005 10 05, 08:11)
Dėl tos ežuolės štai ką galiu pasakyti, tai irgi tik reklamos išpūstas burbulas. Kiek aš įvairių papildų su ežuole išgėriau pernai
, tai net neįsivaizduojat. bandžiau turbūt visokias jų rūšis ir ką kaip sirgau taip ir sirgau, nič niekuo nepadėjo. O dar neseniai KMUK viena gydytoja pasakė, kad naujausiais duomenimis ežuolė niekuo nesustiprina imuniteto nei organizmo, vienu žodžiu pradžioje manė kad ji stiprina imunitetą, o dabar jau įrodyta kad ne. Bet čia tik Vokietijoje sakė konferencijoje taip paskelbė, aišku kol ateis ta žinia į Lietuvėlę, tai vaistininkai pasidarys daug pinigėlių. Taigi galit nešvaistyt ant jos pinigų
Geriau jau kasdien vitaminą C gerti, tada tikrai efektas jaučiasi
Ir Lietuvos laikraščiuose rašė, kad ežiuolė nestiprina organizmo. Bet kas ten žino, kaip yra iš tikrųjų, kokiu tikslu tie straipsniai parašyti. O iš savos patirties tai galiu pasakyti, kad mano šeimai tik vienintelis LYMPHOZILis iš keleto vartotų papildų su ežiuole buvo veiksmingas. Galbūt ežiuolė kartu kitomis jame esančiomis medžiagomis (pvz. gyvačių nuodais) stipriau veikia?
QUOTE(pupa@ @ 2005 10 04, 17:58)
"citrosept" tikrai geras dalykas.As issigydziau pienlige(lyt.org.) tik su citroseptu
Kiek žinau (na, tiksliau, kaip mane mokė
), tai ežiuolė stimuliuoja ląsteles atsakingas už priešbakterinį imunitetą. O priešvirusinio neveikia. Todėl peršalimo ligų profilaktikai netinka, gal tik bakterinių komplikacijų riziką gali sumažint
Nors šitoj vietoj esu reklamos auka - pati geriu ir vaikam duodu. Bet įtariu kad tas efektas nuo žuvų taukų, kuriuos taip pat visi vartojam
O kas link citrocepto, labai abejočiau ta reklama. Jau dvyliktus metus mokaus ir tokiu čiudu, kuris visas bakterijas iš visur išnaikina netikiu
Spėčiau, kad stiklinė kefyro (arba, kaip mano vyras sako, šnapso
) ir pigiau ir sveikiau būtų
Nors šitoj vietoj esu reklamos auka - pati geriu ir vaikam duodu. Bet įtariu kad tas efektas nuo žuvų taukų, kuriuos taip pat visi vartojam
O kas link citrocepto, labai abejočiau ta reklama. Jau dvyliktus metus mokaus ir tokiu čiudu, kuris visas bakterijas iš visur išnaikina netikiu
QUOTE(pupa@ @ 2005 10 01, 09:37)
Labutis, norėčiau išgirsti, kaip jūs stiprinate savo organizmus natūraliais būdais! Labai noriu sustiprinti savo organizmą, nes atsibodo dažnos ligos ir kamuojamos beveik visos su gerle susijusios ligos
Atsibodo chemija, norisi natūralių produktų
Atsibodo chemija, norisi natūralių produktų
Labai paprastas būdas - trintos spanguolės su cukrumi!!! Kiek daug vitaminų! Galima pasidaryti gėrimą iš jų su vandeniu ir gerti kasdien. Tikrai verta, jei save myli:)
turiu nusilpusia ir issiderinusia imunine sistema
bent taip sake gydytoja
gal patarumete kas su tuo susidurete kaip ja sustiprint
QUOTE(jurčik @ 2006 04 22, 15:49)
bent taip sake gydytoja
Kokiais nemaloniais pozymiais ji pasireiskia?
Papildyta:
QUOTE(jurčik @ 2006 04 22, 15:49)
bent taip sake gydytoja
Labas,o kokie nemalonus pojuciai tave kamuoja?
na pagal krauja taip man pasake kad mano imunine sistema nusilpusi
seip biski silpnuma jauciu ir isbalusi esu palikusi is po ziemos,tai kai padare kraujo tyrima pasake kad nusilpes organizmas,nes man pienlige pradejo kartotis kas antra menesi,tai kai pasidariau ginekologinius tyrimus del bakteriju kazkokiu nepamenu
ten atsakymai buvo geri,tai daktare kai pasidariau krauja taip ir pasake
QUOTE(jurčik @ 2006 04 23, 19:59)
na pagal krauja taip man pasake kad mano imunine sistema nusilpusi
seip biski silpnuma jauciu ir isbalusi esu palikusi is po ziemos,tai kai padare kraujo tyrima pasake kad nusilpes organizmas,nes man pienlige pradejo kartotis kas antra menesi,tai kai pasidariau ginekologinius tyrimus del bakteriju kazkokiu nepamenu
ten atsakymai buvo geri,tai daktare kai pasidariau krauja taip ir pasake 
Papildyta:
O dar zuvies tauku kapsules labai sveika
Sveika, ir as cia. Imunitetas buna nusilpes tada kai buna sumazejes leukocitu kiekis kraujyje. Mano dukrytei taip buvo vasario men. Norma yra nuo 4 iki 9. O mano mergytei buvo 2,6
. Taigi emiausi tokiu priemoniu visu pirma homeopatiniai Lymphozil zirniukai, granatu naturalios sultys ir patys granatai. Kadangi ji juos labai megsta tai valge daug su sultimis sunkiau buvo bet 1l per 2 dienas.
geriu ir vitaminus ir zuvu taukus,jau du menesiai
leukocitu siai dienai yra 4.6
hemoglobinas 120
leukocitu siai dienai yra 4.6