Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie žvakutes

Vartojau zvakutes apie puse metu ir viena karta atsitiko neitiketinas siurprizas -po 9menesiu gime mazoji - dabar zvakutemis nebepraktikuoju ,jau geriau kas nors efektyvesnio.,o taip tai lelis buvo mums kaip dievo dovana -nesitikejom. clap_1.gif
Atsakyti
taip... pabandziau ir isitikinau.... laukimas tai nieko... juk nesedi ir nelauki kaip nzn ko.. juk dviese visda yra ka veikti....smile.gif bet labai degino,, o ir varvejimas neispasakytas.. greiciau reiketu sakyti "vos nepaskendom"... ohmy.gif
Atsakyti
Aš bandžiau naudoti žvakutes dėl to, kad nereikėtų prezervatyvo (labai jau nepatinka mums su juo mad.gif ). Bet užteko kelių kartų ir atsisakiau, nes kaip ir daugeliui - deginimas, net perštėjimas, lipnumas, varvėjimas ir pan. sad.gif
Man geriami priimtinesni...
Atsakyti
QUOTE (Balta avele @ 2004 11 30, 11:42)
O tos kurios naudojo, zvakutes, kremus ir taip toliau nenaudodavot dar ir prezervatyvo kartu?? g.gif

Mano ginekologe sake,kad zvakutes apsaugo 70%,vadinasi 30%galimybe pastoti.Siaip jas gerai naudoti esant nevaisingom dienom.O per ovulecija,reiketu ir zvakuciu ir prezervatyvu rolleyes.gif
Atsakyti
Naudojau ir as Patentex, viskas buvo lig ir nieko, kaip viena diena nesulaukiau menesiniu. O pasekmes - antras vaikas 2.gif . Deja Patentex neapsaugo patikimai, kaip paskui sake ir akusere, jeigu kartu su prezervativu, tai kitas reikalas.
Atsakyti
QUOTE (beatris @ 2004 12 07, 18:22)
Naudojau ir as Patentex, viskas buvo lig ir nieko, kaip viena diena nesulaukiau menesiniu. O pasekmes - antras vaikas 2.gif . Deja Patentex neapsaugo patikimai, kaip paskui sake ir akusere, jeigu kartu su prezervativu, tai kitas reikalas.

Nu tai moteriskes dabar ir as papasakosiu:blink:
Kai geriau KT su ciklu viskas aisku buvo-21 isgeri, 7 sergi ir t.t.
O dabar jau 2-3 men, Patentex praktikuoju dry.gif
Pagal viska turejau susirgt gruodzio 5 mazdaug, nes praeita menesi susirgau lapkricio 7d...Cia as skaiciuoju, kaip daug maz visada pas mane...
Jau gruodzio 8d... blink.gif O apie pozymius, kad sirgsiu net minties ner...
O cia dar kai pasiskaiciau apie ta Patentexa tokiu"patikimu" dalyku... smile.gif
Tragedijos nebutu jei 2.gif bet dar tikrai neplanavom....
Kazi kaip neramu rolleyes.gif Jauciu reiks testo iki vaistines varyt smile.gif
Ka manot? Zaletela? biggrin.gif blink.gif
Atsakyti
[B]ei,nebegasdinkit,kad tik 70 procentu patikimumas.as pradejau naudoti ir man labai patinka,tik tas varvejimas siek tiek nemalonus,bet siaip labai patinka,nes prezervatyvu tai nekenciu.siaip niekada nenaudojau kontraceptiniu priemoniu,budavo arba nutrauktas lytinis aktas arba prezervatyvas,kurio nekenciu mad.gif tai kai buvo viena kart aliarmas,kad galbut pastojau doh.gif ,tai ir pagalvojau,kad neblogai butu nors kaip nors apsisaugot blush-anim-cl.gif kolkas patenkinta phatentex zvakutemis,tik dabar issigandau,kad tike kartu jas naudojant yra pastoje... 2.gif
Atsakyti
Esu vartojusi Patentex zvakutes, bet po poros kartu, kai vos ten viduje nesudegiau - toks deginimas, kad gali isprotet - nebevartoju. Yra toks Pharmatex kremas, jis man labai patinka - tikrai nedegina, del patikimumo negarantuoju - naudojau nedaug, kol kas patikimas.
Atsakyti
kai as su savo ginekologe tariausi del situ priemoniu, tai man nepatare, ir siaip perspejo, kad labai ciklas issibalansuoja
Atsakyti
Man irgi labai nepatiko žvakutės (nei Patentex, nei Pharmatex (rodos, kad toks pavadinimas)). Beje, mano mama irgi pastojo naudodama žvakutes.
Atsakyti
Man pharmatex žvakutės patinka, jos nevarva ir negraužia. Ir laukti reikia ne 10min, o 5. Užtat patentex tai nieko gero sad.gif aš tai išvis negaliu vartoti nei prezervatyvų (alergija), nei kt (mylėtis nebenoriu su jom).
Atsakyti
o as norejau paklaust del prausimosi po akto naudojant zvakutes instrukcijoje raso kad 2 valandas negalima praustis ar jus laikotes sito punkto?
Atsakyti