Įkraunama...
Įkraunama...

Sudužusios svajonės

QUOTE(labai skauda @ 2012 06 25, 10:01)
vaziuoju snd i darba, asaros vel kaupiasi. vis islenda graziausi prisiminimai, o tai kas bloga nublanksta. cia kaip toj dainoj- ir kas per velns ta meile yr, kad sirdi bada kap su peiliais...

va cia turbut sunkiausia uzmirsti gera ir prisiminti bloga, kazkodel mes pradedam idalizuoti buvusius santykius, ko tikrai nereiketu daryti
Atsakyti
QUOTE(_buterfly_ @ 2012 06 25, 10:03)
va cia turbut sunkiausia uzmirsti gera ir prisiminti bloga, kazkodel mes pradedam idalizuoti buvusius santykius, ko tikrai nereiketu daryti

idealizuoti nereikėtų, tačiau galvoti, kad viskas buvo blogai, irgi neverta, juk visada laikui bėgant išlieka tai, kas buvo gero tuose santykiuose, nemanau, kad verta save nuodyti galvojant, kas buvo blogai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(october' @ 2012 06 25, 11:26)
idealizuoti nereikėtų, tačiau galvoti, kad viskas buvo blogai, irgi neverta, juk visada laikui bėgant išlieka tai, kas buvo gero tuose santykiuose, nemanau, kad verta save nuodyti galvojant, kas buvo blogai smile.gif

galbut tada yra lengviau susitaikyti su netektim, nes kai galvoji vien apie gera, tada yra sunku, nes atrodo kad tie santykiai buvo labai geri, o kai galvoji apie blogesni varianta, lengviau save nuteikti, kad nebuvo taip gerai ir laukia geresni santykiai ir laikai
Atsakyti
labas, mergaitės 4u.gif Man šiandien truputi jau geriau, kai jis manęs neatsimena aš pradedu viską užmiršinėti ax.gif kuo greičiau, tuo geriau, nes tokių bjaurybių tada išgirdus, sunku savo savivertę vėl pakelt doh.gif Daug dirbu šiandien, tikiuosi atostogos pas mamytę kaime, gamtoj man padės užsimiršt ir nurimt rolleyes.gif Kaip jūs laikotės? Ačiū už vakarykštį palaikimą, man labai jo reikėjo 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(migleine @ 2012 06 25, 14:21)
labas, mergaitės 4u.gif  Man šiandien truputi jau geriau, kai jis manęs neatsimena aš pradedu viską užmiršinėti ax.gif kuo greičiau, tuo geriau, nes tokių bjaurybių tada išgirdus, sunku savo savivertę vėl pakelt doh.gif Daug dirbu šiandien, tikiuosi atostogos pas mamytę kaime, gamtoj man padės užsimiršt ir nurimt rolleyes.gif  Kaip jūs laikotės? Ačiū už vakarykštį palaikimą, man labai jo reikėjo 4u.gif  4u.gif  4u.gif

ilgiuosi jo. sunku susigyventi su esama padetim ir ateitim be jo. sunku eit pirmyn.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(labai skauda @ 2012 06 25, 16:23)
ilgiuosi jo. sunku susigyventi su esama padetim ir ateitim be jo. sunku eit pirmyn....  verysad.gif

laikomes kartu, mes išgyvensim, po truputuką išbrisim 4u.gif
Atsakyti
kaip pas mus tylu unsure.gif ak ta vasara, ji daro savo thumbup.gif nors ora tai visai ne vasariškas verysad.gif šiandien pabudau, pasidariau kavos, tsistojau prie lango ir pravirkau doh.gif ilgesys ir kirmeliuks širdy verysad.gif kai pagalvoju, pas mus jau lygiai metai, kaip tie santykiai pašliję, o many dar pilna skausmo ir meilės. Prakeikiu šitą meilę tam kvailiui, nes tikrai žinau, kad jam esu nereikalinga, va dėl to ir skauda unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(migleine @ 2012 06 25, 15:21)
labas, mergaitės 4u.gif  Man šiandien truputi jau geriau, kai jis manęs neatsimena aš pradedu viską užmiršinėti ax.gif kuo greičiau, tuo geriau, nes tokių bjaurybių tada išgirdus, sunku savo savivertę vėl pakelt doh.gif Daug dirbu šiandien, tikiuosi atostogos pas mamytę kaime, gamtoj man padės užsimiršt ir nurimt rolleyes.gif  Kaip jūs laikotės? Ačiū už vakarykštį palaikimą, man labai jo reikėjo 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Laba 4u.gif Smagu, kad turi kur pakeisti ir pakeitei aplinka, bo ji tikrai pasizymi gydanciomis savybemis smile.gif Man irgi geriau, kai nematau ir nieko nezinau, stengiuosi gyventi savo gyvenima ir esu ijungusi ignora viskam kas susije su ex ax.gif
Atsakyti
Labas mergytes, kokios nuotaikytes tokia lietinga dienele? as tai save bandau raminti. gana asaras lieti. GANA kankintis ir nervus gadintis. kas su manim. pokolkas nuotaika nebloga tik kartais kanors isvydus trumpam issimusu is veziu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(labai skauda @ 2012 06 26, 13:04)
Labas mergytes, kokios nuotaikytes tokia lietinga dienele? as tai save bandau raminti. gana asaras lieti. GANA kankintis ir nervus gadintis. kas su manim. pokolkas nuotaika nebloga tik kartais kanors isvydus trumpam issimusu is veziu  doh.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif as kartu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(labai skauda @ 2012 06 26, 13:04)
Labas mergytes, kokios nuotaikytes tokia lietinga dienele? as tai save bandau raminti. gana asaras lieti. GANA kankintis ir nervus gadintis. kas su manim. pokolkas nuotaika nebloga tik kartais kanors isvydus trumpam issimusu is veziu  doh.gif  lotuliukas.gif

aš ir bandau, bet man tikrai sunku...
Atsakyti
as siandien gatveje apsilenkiau su saviskiu, jis mane praleido su masina sankryzoje issukti taip pat su masina. Suvirpejo sirdele labai, bet parukiau, rankos nustojo drebeti ir pagalvojau- jis nevertas to...
Atsakyti