Įkraunama...
Įkraunama...

Sudužusios svajonės

QUOTE(migleine @ 2012 06 24, 20:21)
o mano ex šią naktį skambino, visas girtas, prašė, kad atvažiuočiau jo į kažkokį užkampį paimt ir priimčiau pas save nakvot. Atsisakiau ir išjungiau telefoną. ryte įsijungiau ir 40 skambučių ir keli sms su tokiais riebiais keiksmažodžiais. Ryte vėl gavau laviną sms, kad atstočiau nuo jo ir aleisčiau jį, nrs iš mano pusės jokioss iniciatyvos nėra. Dar išvadino melage, nes nenorėjau vakar naktį jo vešt ir dar daug keiksmažodžių... Jaučiuosi pažeminta, bet tikrai žinau, kad už mieką. Ką jūs darytumėt mano situacijoje? doh.gif

nu ir bjaurybe. kad girtas tai nereiskia kad gali elgtis kaip su sh..... gal uzblokuok jo nr. nu nestabilios psichikos jei ryte ir blaivas sitaip elgesi. aukstyn galva mergyt. sakau ir norisi paciai iskelt auksciau tik sunkiai iseina.
Atsakyti
QUOTE(labai skauda @ 2012 06 24, 21:30)
nu ir bjaurybe. kad girtas tai nereiskia kad gali elgtis kaip su sh..... gal uzblokuok jo nr.  nu nestabilios psichikos jei ryte ir blaivas sitaip elgesi.  aukstyn galva mergyt. sakau ir norisi paciai iskelt auksciau tik sunkiai iseina.

man daug žmonių kartoja, kad jis nestabilios psichikos, ypač tos, kurios skaitė visą mano istoriją. Tik man keista, kaip mane gali užsipult, rėkt, visaip įžeidinėt, kaltint, kad jį persekioju, nors nieko jam nedarau ir grįžau po sesijos iškat pas mamą visai vasarai, kad tik jo nesusitikt ir nematyt unsure.gif tikraai jis šiandien vėl mane skaudžiai įžeidė verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(migleine @ 2012 06 24, 20:38)
man daug žmonių kartoja, kad jis nestabilios psichikos, ypač tos, kurios skaitė visą mano istoriją. Tik man keista, kaip mane gali užsipult, rėkt, visaip įžeidinėt, kaltint, kad jį persekioju, nors nieko jam nedarau ir grįžau po sesijos iškat pas mamą visai vasarai, kad tik jo nesusitikt ir nematyt unsure.gif  tikraai jis šiandien vėl mane skaudžiai įžeidė verysad.gif

bet isties, taip noretusi nematyt, negirdet. o ypac tokiu slyksciu zodziu, elgesio. o cia pastoviai kraujuojancia zaizda pjauna.
Atsakyti
QUOTE(migleine @ 2012 06 24, 21:38)
man daug žmonių kartoja, kad jis nestabilios psichikos, ypač tos, kurios skaitė visą mano istoriją. Tik man keista, kaip mane gali užsipult, rėkt, visaip įžeidinėt, kaltint, kad jį persekioju, nors nieko jam nedarau ir grįžau po sesijos iškat pas mamą visai vasarai, kad tik jo nesusitikt ir nematyt unsure.gif  tikraai jis šiandien vėl mane skaudžiai įžeidė verysad.gif

niu tikrai fruktas, kokiu reta blink.gif tai jis pats tave persekioja, o viska apvercia taip lyg tu pati kalciausia butum, ot kai kuriu mada doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zzzuika @ 2012 06 24, 21:56)
niu tikrai fruktas, kokiu reta  blink.gif tai jis pats tave persekioja, o viska apvercia taip lyg tu pati kalciausia butum, ot kai kuriu mada doh.gif

žinau, bet man vistiek skauda, vis pajudina žaizdą unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(labai skauda @ 2012 06 24, 21:55)
bet isties, taip noretusi nematyt, negirdet. o ypac tokiu slyksciu zodziu, elgesio. o cia pastoviai kraujuojancia zaizda pjauna.

bet esmė tame, kad visi aplinkui man kartoja, kad jis ligotas, kažkas su galva jam negerai, bet aš vistiek negaliu jo pamiršt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(migleine @ 2012 06 24, 22:07)
žinau, bet man vistiek skauda, vis pajudina žaizdą unsure.gif
Papildyta:

bet esmė tame, kad visi aplinkui man kartoja, kad jis ligotas, kažkas su galva jam negerai, bet aš vistiek negaliu jo pamiršt verysad.gif

Jis tikriausiai specialiai taip elgiasi, idant dar labiau iskaudinti. Niu sakyk ka nori, bet tikrai nesveiko arba visiskai neprotaujancio ir nebrandaus zmogaus elgesys.
Atsakyti
QUOTE(zzzuika @ 2012 06 24, 22:20)
Jis tikriausiai specialiai taip elgiasi, idant dar labiau iskaudinti. Niu sakyk ka nori, bet tikrai nesveiko arba visiskai neprotaujancio ir nebrandaus zmogaus elgesys.

o kad girdint tokius žodžius nustočiau ilgėtis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(l'emurė @ 2012 06 24, 18:07)
Tikriausiai viskas dar labai šviežia? 4u.gif

siandien tik savaite verysad.gif
aciu mergaites uz palaikyma, jums taip at stiprybes 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(migleine @ 2012 06 24, 17:08)
lsikykis 4u.gif  o gal dar viskas susitvarkys ir jis atsipeikės 4u.gif

abejoju, zinant jo charakteri ir principus tai abejoju verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(migleine @ 2012 06 24, 22:28)

Cia jau nieko nepadarysi, kur svogunai, ten ir asaros... bet jos anksciau ar veliau baigsis. Taip ir nesvietnas ilgesys pasitrauks i sali mirksiukas.gif
Papildyta:
[quote=_buterfly_,2012 06 24, 22:45]
Papildyta:

man savaite buvo vakar...
Atsakyti
[quote=zzzuika,2012 06 24, 22:48]
Cia jau nieko nepadarysi, kur svogunai, ten ir asaros... bet jos anksciau ar veliau baigsis. Taip ir nesvietnas ilgesys pasitrauks i sali mirksiukas.gif
Papildyta:
[quote=_buterfly_,2012 06 24, 22:45]
Papildyta:

man savaite buvo vakar...
[/quote]
Man šiandien 5mėnesiai, bet skauda dar vis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(migleine @ 2012 06 24, 21:28)

vaziuoju snd i darba, asaros vel kaupiasi. vis islenda graziausi prisiminimai, o tai kas bloga nublanksta. cia kaip toj dainoj- ir kas per velns ta meile yr, kad sirdi bada kap su peiliais...
Atsakyti
QUOTE(migleine @ 2012 06 24, 21:38)

jam tikrai kažkas negerai, sveiko proto žmogus taip nesielgtų..
Atsakyti