Įkraunama...
Įkraunama...

Sudužusios svajonės

pokolkas save optimistiškai nuteikinėju blush2.gif
GARSIAI GARSIAI SAKOM TAIP wub.gif wub.gif wub.gif Laikas negydo. Gydo tas, kuris kiekvieną kartą apkabina vis stipriau.
Atsakyti
QUOTE(_buterfly_ @ 2012 06 26, 14:34)
as siandien gatveje apsilenkiau su saviskiu, jis mane praleido su masina sankryzoje issukti taip pat su masina. Suvirpejo sirdele labai, bet parukiau, rankos nustojo drebeti ir pagalvojau- jis nevertas to...

aš ir dažnai save taip įtikinėju ir tikrai žinau, kad joks žmogus, mane taip žeminęs ir skaudinęs nevertas manęs, net jo draugai man kartoja, kad daryk ką nori, tik negrįšk pas jį, nes jis ne tau doh.gif
Papildyta:
QUOTE(labai skauda @ 2012 06 26, 14:36)
pokolkas save optimistiškai nuteikinėju  blush2.gif
GARSIAI GARSIAI SAKOM TAIP  wub.gif  wub.gif  wub.gif  Laikas negydo. Gydo tas, kuris kiekvieną kartą apkabina vis stipriau.

tai kad nėta to apkabinančio unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(migleine @ 2012 06 26, 13:41)
aš ir dažnai save taip įtikinėju ir tikrai žinau, kad joks žmogus, mane taip žeminęs ir skaudinęs nevertas manęs, net jo draugai man kartoja, kad daryk ką nori, tik negrįšk pas jį, nes jis ne tau doh.gif
Papildyta:

tai kad  nėta to apkabinančio unsure.gif

nu ir pas mane JO nera. bet... gal... kada nors... o dabar turiu mazas keturias rankutes kurios mane apkabina ir asaras nusluosto... wub.gif
Atsakyti
Ar galiu ir aš pasiguosti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(OneLove @ 2012 06 26, 17:47)
Ar galiu ir aš pasiguosti? unsure.gif

sveika atvykus 4u.gif kartu ir labai gaila, kad tu čia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(migleine @ 2012 06 26, 17:51)
sveika atvykus 4u.gif  kartu ir labai gaila, kad tu čia unsure.gif

dažnai paskaitau Jūsų temutę, bet niekad nerašiau, šiandien matyt jau visai depresija užpuolė verysad.gif
Istorija mano tokia, kad esu kvaila ir myliu jį labiau nei save, o tai kaip visada prie gero nepriveda. Tai aš jam ir neberūpiu, skambinau katik tai telefoną išjungė, gal su kita, širdį taip skauda.. Kaip greičiau pamiršt, nes jei būsiu su juo žinau, kad visą gyvenimą verksiu.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(OneLove @ 2012 06 26, 17:10)
dažnai paskaitau Jūsų temutę, bet niekad nerašiau, šiandien matyt jau visai depresija užpuolė verysad.gif
Istorija mano tokia, kad esu kvaila ir myliu jį labiau nei save, o tai kaip visada prie gero nepriveda. Tai aš jam ir neberūpiu, skambinau katik tai telefoną išjungė, gal su kita, širdį taip skauda.. Kaip greičiau pamiršt, nes jei būsiu su juo žinau, kad visą gyvenimą verksiu.. doh.gif

sveika, liudna kad jungiesi. papasakok placiau. kiek kartu isbuve, jis paliko ar tik ignoruoja?
Atsakyti
QUOTE(OneLove @ 2012 06 26, 18:10)

labai jau į mano istoriją panašu... ir jau penkis mėnesius taip kankinuos ir jei tu nuspręsi skirtis, tai tikrai ir tau nebus lengva. Bet aš laukiu gražesnių dienų, po jo dar jokio draugo neturėjau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(OneLove @ 2012 06 26, 18:10)

visos cia mes tokios... verysad.gif tu ne viena:4u:
Atsakyti
QUOTE(labai skauda @ 2012 06 26, 18:26)
sveika, liudna kad jungiesi. papasakok placiau. kiek kartu isbuve, jis paliko ar tik ignoruoja?

Trumpai. Kartu gal apie 8 mėnesius, gyvenom kartu Italijoj apie 2 mėnesius, jis dabar Ispanijoj dokumentus tvarkosi, buvau ir aš ten su juo, bet kad ištisai peštynės tai išvažiavau namo, o dabar kai paskambinu pyksta net rėkia, kad pastoviai skambinėju ir nieko gero nepasakau, na tarkim priimčiau tai už tiesą, bet viso šito esmė, kad tarp mūsų pasitikėjimo 0, tiksliau aš nepasitikiu, o jam nerūpi ir matau patį žmogų, kad jis toks cheater`is, bet jau įsimylėjau tai kaip dabar pamiršt? Kiek aš buvus bėdoj man niekada nepadėjo, tai daug ir ką pasako, net pyksta, jog pasakoju kas atsitiko, mat apkraunu aš jį. Buvę ir daugiau visko tik dabar neatsimenu.. Per daug streso visur.

p.s atsiprašau už padrikas mintis unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo OneLove: 26 birželio 2012 - 19:52
QUOTE(OneLove @ 2012 06 26, 19:49)
Trumpai. Kartu gal apie 8 mėnesius, gyvenom kartu Italijoj apie 2 mėnesius, jis dabar Ispanijoj dokumentus tvarkosi, buvau ir aš ten su juo, bet kad ištisai peštynės tai išvažiavau namo, o dabar kai paskambinu pyksta net rėkia, kad pastoviai skambinėju ir nieko gero nepasakau, na tarkim priimčiau tai už tiesą, bet viso šito esmė, kad tarp mūsų pasitikėjimo 0, tiksliau aš nepasitikiu, o jam nerūpi ir matau patį žmogų, kad jis toks cheater`is, bet jau įsimylėjau tai kaip dabar pamiršt? Kiek aš buvus bėdoj man niekada nepadėjo, tai daug ir ką pasako, net pyksta, jog pasakoju kas atsitiko, mat apkraunu aš jį.  Buvę ir daugiau visko tik dabar neatsimenu.. Per daug streso visur.

p.s atsiprašau už padrikas mintis unsure.gif

ar cia tavo pirmas rimtas vaikinas? ar turejot planu ateiciai, gyventi kartu, tuoktis, vaikuciu?
o del padriku minciu, tai turbut daugumai dar taip. man 6menesis tuoj, o protas i viena, o sirdis i kita puse ziuri. nesusitvarkau su savim.
Atsakyti
Nesigruzinit, merginos. Kuo labiau leidziate sau liuseti, tuo liudniau darosi. Nereikia liudeti del to, kad pagaliau gyvenimas isskyre su zmogumi, kuris nebuvo jums skirtasis, reikia dziaugtis tuo :-) gyvenimas nestovi vietoj, dienos lekia, ir mes su lyg kiekviena diena artejame arciau tu, kurie tikrai mums skirti 4u.gif
O jei i tema 4u.gif tai mane pacia paliko pries savaite (tiksliau savaite ir 2 dienos) , aisku, nesakau, buvo liudna, taciau atsisakau testi ta gedula, visu pirma - as verta dziaugtis gyvenimu, o ne liudeti,antra - laukiu nesulaukiu savo gyvenimo tesinio, tikiuosi, jis bus laimingas, o trecia - esu gyvenime ir taip prisikentejusi, dar sykio vel save susinaikinti, kaip darydavau anksciau, nebenoriu - pernelyg ilgas gyjimo procesas. NORIU GYVENTI!!!
Atsakyti