Įkraunama...
Įkraunama...

Sudužusios svajonės

QUOTE(_buterfly_ @ 2012 07 01, 09:29)
na ka mergaites, susileidau visa programa organizma stipirinanciu vaistu, pradejau antidepreantus gerti ir jauciu kad kuo toliau tuo labiau blogeja... pati pykstu ant saves bet nieko negaliu sau padaryti...

unsure.gif kai pradesi nepykti ant saves, pasidarys lengviau. Zinau, kad mano zodziai atrodo labai juokingi. As ir pati nenustoju apie ji galvoti, taip pat sirdis ir jausmai ima virsu, nerimas i jo poziuri ir elgesi su vaikais. viskas skaudina. bet sukandus dantis ir per asaras pradejau saves neanalizuoti ir daugiau nekaltinti. padedu sau suvokti kad ne as ji praradau- o jis mus tris. zinom ir mes ji praradom, bet jo praradimas didesnis. bet cia jau jo pasirinkimas.
Kai man pasidaro sunku, prisimenu fraze: nekeisk zmogaus, keisk poziuri i ji. ir man pasidaro mano ex labai gaila. Paskuj pazliumbiu ir palengveja. Bet jokiu budu nekaltinu ir jau neanalizuoju SAVES. Nes tada tikrai pradesiu depresuoti. Jei pradesiu ieskoti ka as padariau blogo. Jau isanalizavau-dabar sakau sau STOP. tik idomu kiek ilgai tempsiu lotuliukas.gif Laikykis ir tu. Sustiprinai organizma, gal nereikejo tu kitu vaistuku. Kokius geri?
Atsakyti
QUOTE(labai skauda @ 2012 07 01, 11:50)
unsure.gif  kai pradesi nepykti ant saves, pasidarys lengviau. Zinau, kad mano zodziai atrodo labai juokingi. As ir pati nenustoju apie ji galvoti, taip pat sirdis ir jausmai ima virsu, nerimas i jo poziuri ir elgesi su vaikais. viskas skaudina. bet sukandus dantis ir per asaras pradejau saves neanalizuoti ir daugiau nekaltinti. padedu sau suvokti kad ne as ji praradau- o jis mus tris. zinom ir mes ji praradom, bet jo praradimas didesnis. bet cia jau jo pasirinkimas.
Kai man pasidaro sunku, prisimenu fraze: nekeisk zmogaus, keisk poziuri i ji. ir man pasidaro mano ex labai gaila. Paskuj pazliumbiu ir palengveja. Bet jokiu budu nekaltinu ir jau neanalizuoju SAVES. Nes tada tikrai pradesiu depresuoti. Jei pradesiu ieskoti ka as padariau blogo. Jau isanalizavau-dabar sakau sau STOP. tik idomu kiek ilgai tempsiu  lotuliukas.gif  Laikykis ir tu. Sustiprinai organizma, gal nereikejo tu kitu vaistuku. Kokius geri?

suvokiu, kad reikia keisti poziuri, bet kol kas negaliu dar neanalizuoti savo klaidu, dabar matau, jog abu ju pridarem begale, bet deja deja tenka susitaikyti su tuo, jog niekas nebepasikeis. Man labai patiko tavo poziuris- kad jis jus prarado, reikia ir man tai kalti sau i galva, kad ne as ji praradau, o jis mane ir jam labiau "nenuskilo" nei man smile.gif geriu cipralex berods, nepamenu dabar ir xanax
Atsakyti
kadangi jauciuosi taip pat kai ir dauguma cia rasanciu, tai noriu pasidalinti sia nuoruoda http://www.radausave.lt/ ir tikiuosi, kad pasisemsit is cia esancio minciu ikvepimo 4u.gif
Atsakyti
o man šiandien taip nežmoniškai norisi jam parašyt žinutę. nežinau ką, tiesiog, kad pasiilgau. Gaučiau atsakymą, kad atstočiau, nes jo merginai nepatinka tokie sms ir duočiau ramybę, bet tikrai noriu, nors žinau, kad neparašysiu schmoll.gif
Atsakyti
Labas merginos,

Aš kaip nerami dūšia, be vietos... Nežinau kas darosi,tik žinau, kad labai sunku viduje. Ir paverkiu, ir paliūdžiu... Bet kas tai, dėl ko net nežinau kaip pasakyti. Ir ilgesys, pyktis, noras turėti...
Sunku verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(migleine @ 2012 07 02, 18:25)
o man šiandien taip nežmoniškai norisi jam parašyt žinutę. nežinau ką, tiesiog, kad pasiilgau. Gaučiau atsakymą, kad atstočiau, nes jo merginai nepatinka tokie sms ir duočiau ramybę, bet tikrai noriu, nors žinau, kad neparašysiu schmoll.gif

kai man uzeina toks noras, as parasau zinute, bet neisiunciu, o issaugau i juodrascius, ir kazkaip lengviau pasidaro, nors ir zinau, kad tai ka noriu pasakyti adresato nepasiekia ax.gif gal ir tau padetu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(*NoTa* @ 2012 07 02, 20:36)
Labas merginos,

Aš kaip nerami dūšia, be vietos... Nežinau kas darosi,tik žinau, kad labai sunku viduje. Ir paverkiu, ir paliūdžiu... Bet kas tai, dėl ko net nežinau kaip pasakyti. Ir ilgesys, pyktis, noras turėti...
Sunku  verysad.gif

Laikykis 4u.gif Tu ne viena, ateis ir i musu sirdis ramybe smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zzzuika @ 2012 07 02, 21:33)
kai man uzeina toks noras, as parasau zinute, bet neisiunciu, o issaugau i  juodrascius, ir kazkaip lengviau pasidaro, nors ir zinau, kad tai ka noriu pasakyti adresato nepasiekia  ax.gif gal ir tau padetu  4u.gif
Papildyta:
Laikykis  4u.gif Tu ne viena, ateis ir i musu sirdis ramybe  smile.gif

čia noras užėjo todėl, kad lygiai du metai būtų suėję nuo mūsų draugystės pradžios. Ir būtent šiandien, bet nerašysiu, eisiu miegot... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(migleine @ 2012 07 02, 21:51)
čia noras užėjo todėl, kad lygiai du metai būtų suėję nuo mūsų draugystės pradžios. Ir būtent šiandien, bet nerašysiu, eisiu miegot... verysad.gif

jis tikrai nenusipelne to, tad esi saunuole, kad nerasai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(migleine @ 2012 07 02, 20:51)

tikrai, nes visus prisiminimus turbut atgaivinai. eik miegot, arba tv ziuret arba knyga skaityt ir jokiu minciu. as nuo to laiko kai jis pasake VISKAS nerasiau ir nenoriu. tik kartais zvilgteliu, gal jis parase. bet mokausi nelaukti. juk yra kita moteris.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Nors nedaug apie ex pastaruoju metu galvoju,bet vėl pradėjau jį sapnuoti.. Ir vėl verkiantį biggrin.gif šiandien sapnavau,kad jis labai labai verkė,aš stovėjau tarpdury ir galvoju,na jau ne,tikrai neisiu ir nesakysiu jam nieko,tai jis mane paliko,ne aš jį.. Ir nuėjau unsure.gif Na,nori nenori matyt vistiek išlenda iš pasąmonės tokie dalykai.. g.gif
Atsakyti
mergaites, o nebandet per prievarta list is namu ir daug daug visur dalyvauti? ax.gif man padedavo. galiausiai taip isisukau visur pabut ir padalyvaut, kad zliumbimui likdavo labai mazai laiko smile.gif cia labai rimtai jeigu ka 4u.gif
su savo podruskem tai ten tai ten, tai i rengini, tai i kina, tai i koki susitikima... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jotule17 @ 2012 07 03, 10:56)
mergaites, o nebandet per prievarta list is namu ir daug daug visur dalyvauti? ax.gif  man padedavo. galiausiai taip isisukau visur pabut ir padalyvaut, kad zliumbimui likdavo labai mazai laiko smile.gif  cia labai rimtai jeigu ka 4u.gif
su savo podruskem tai ten tai ten, tai i rengini, tai i kina, tai i koki susitikima... ax.gif

as taip darau, stengiuosi kuo maziau namie buti, tai Palanga, tai Klaipeda, prie juros, tai i darba, tai vakariniai pasisedejimai. pradzioje pasijusdavau labai vienisa dideleje zmoniu minioje, todel dabar stengiuosi buti nedidelese kompanijose, ir paverkti laiko lieka tik rytais, na bet cia turi tas praeiti, o vakare kai gryzti nusikalusi krenti i lova ir nera kada galvoti smile.gif tikrai super patarimas, tik manau isejimas i viesuma irgi turi ribresti
Atsakyti