Įkraunama...
Įkraunama...

Sudužusios svajonės

QUOTE(_buterfly_ @ 2012 07 04, 14:15)
as taip darau, stengiuosi kuo maziau namie buti, tai Palanga, tai Klaipeda, prie juros, tai i darba, tai vakariniai pasisedejimai. pradzioje pasijusdavau labai vienisa dideleje zmoniu minioje, todel dabar stengiuosi buti nedidelese kompanijose, ir paverkti laiko lieka tik rytais, na bet cia turi tas praeiti, o vakare kai gryzti nusikalusi krenti i lova ir nera kada galvoti smile.gif tikrai super patarimas, tik manau isejimas i viesuma irgi turi ribresti

thumbup.gif drinks_cheers.gif saunuole! tai vienintelis man kazkada duotas patarimas, kurio paklausiau, pameginau ir "pasveikau" ax.gif
Atsakyti
Kaip liudna ikisus nosi i sita tema matyti tiek daug liudnu mergaiciu verysad.gif Vis kazkaip tikiuosi, kad kai kitakart prisijungsiu bus tik pasisakymai, kad buvo blogai, o dabar viskas tik geryn ir geryn! Ech... Ir ka as galiu jums pasakyti? Kad bus geriau, kad issikapstysit ir jausites siek tiek (o gal ir labai) kvailai, kad sitiek save iskankinot? Taip ir bus, pamatysit. As pati kankinausi keleta metu, gerokai ilgiau nei prabuvau su juo. Ir sunku buvo be galo, perejau visus kaltinimus, gailejimusis, pasiilgimus, pagalves budavo slapios nuo asaru, jau net nekalbu apie saves ir viso kito nagrinejima, nes tai ir taip yra mano charakterio bruozas.... Ir po to dar ne viskas, nes nauji santykiai tampa issukiu kai lauki, kad naujas zmogus tave iskaudins, paliks, apgaus, iseis doh.gif
Labiausiai padejo darbas, daug darbo, o gailiuosi, kad leidau gyvenimui suiek tiek sustoti. Jei kabinsies i gyvenima, neleisi jam tiesiog teketi pro sali, greiciau nutolsi nuo to zmogaus. Tiesiog naturaliai jo nereikes, nes jau issiskyre interesai, pamatai geresniu variantu, matai kaip kitos poros graziai sugyvena (nors ir skaudina pradzioj, veliau padarai tai savo tikslu). Ir nebijokit to issiskyrimo ir skausmo, tai gyvenimo pamoka, kad ir kaip banaliai tai skambetu, negali garantuoti amzinos meiles, bet geriau myleti ir prarasti nei visai nemyleti 4u.gif

QUOTE(migleine @ 2012 07 02, 16:25)
o man šiandien taip nežmoniškai norisi jam parašyt žinutę. nežinau ką, tiesiog, kad pasiilgau. Gaučiau atsakymą, kad atstočiau, nes jo merginai nepatinka tokie sms ir duočiau ramybę, bet tikrai noriu, nors žinau, kad neparašysiu schmoll.gif

QUOTE(zzzuika @ 2012 07 02, 19:33)
kai man uzeina toks noras, as parasau zinute, bet neisiunciu, o issaugau i  juodrascius, ir kazkaip lengviau pasidaro, nors ir zinau, kad tai ka noriu pasakyti adresato nepasiekia  ax.gif gal ir tau padetu  4u.gif

Tokiais atvejais ir issiuntus zinute adresato nepasiekia tai kas joje parasyta. Rasykit, siuskit i valias jei nuo to palengves, bet ir su pasekmem susitaikykit: nuo to niekas nepasikeis, sunervinsit, iskaudinsit kitus zmones, suteiksit jam daugiau galios, galimybiu jumis manipuliuoti. Gal geriau parasykit miela sms zmogui, kuris atrasys kazka mielo, gal geriausiai draugei, mamai, sesei? mirksiukas.gif
QUOTE(_buterfly_ @ 2012 07 04, 12:15)
as taip darau, stengiuosi kuo maziau namie buti, tai Palanga, tai Klaipeda, prie juros, tai i darba, tai vakariniai pasisedejimai. pradzioje pasijusdavau labai vienisa dideleje zmoniu minioje, todel dabar stengiuosi buti nedidelese kompanijose, ir paverkti laiko lieka tik rytais, na bet cia turi tas praeiti, o vakare kai gryzti nusikalusi krenti i lova ir nera kada galvoti smile.gif tikrai super patarimas, tik manau isejimas i viesuma irgi turi ribresti

Vargsiuke tu console.gif Na net nezinau ka patarti, nes jauciu tavo dideli skausma, toki panasu i mano... Gal del savianalizes jei negali nustoti visko analizuoti, bandyk daryti tai tikslingai. Galvok, ne kaip kazka pakeitus butu buve geriau, o kad vistiek niekas nebutu pasikeite. Man kazkaip padejo galvot, kad tikrai nieko negalejau padaryt geriau ir net jei tai dienai viskas butu gerai, po kiek laiko visvien jei ne jis mane, tai as ji buciau palikus. Lengva man dabar ziuret i praeiti ir sakyt, kad jis nebuvo mano zmogus ir santykiu pabaiga buvo tik laiko klausimas. Gal kitos pasimokys is mano klaidu 4u.gif

Laikykites mergaites, tai tik kelio atkarpa 4u.gif friends.gif
Atsakyti
Aš taip pat sau kartoju, kad tai gyvenimo pamoka. Belieka ją išmokti dešimtukais. Juk viskas tik į gerą drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Šia nuotaika dabar gyvenu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2012 07 04, 16:31)
Vargsiuke tu  console.gif  Na net nezinau ka patarti, nes jauciu tavo dideli skausma, toki panasu i mano... Gal del savianalizes jei negali nustoti visko analizuoti, bandyk daryti tai tikslingai. Galvok, ne kaip kazka pakeitus butu buve geriau, o kad vistiek niekas nebutu pasikeite. Man kazkaip padejo galvot, kad tikrai nieko negalejau padaryt geriau ir net jei tai dienai viskas butu gerai, po kiek laiko visvien jei ne jis mane, tai as ji buciau palikus. Lengva man dabar ziuret i praeiti ir sakyt, kad jis nebuvo mano zmogus ir santykiu pabaiga buvo tik laiko klausimas. Gal kitos pasimokys is mano klaidu  4u.gif

Laikykites mergaites, tai tik kelio atkarpa  4u.gif  friends.gif

dabar tikrai labai analizuoju visus buvusius santykius, pykcius, nesutarimus ir t.t. ir istikro kuo toliau tuo labiau save pradedu kaltinti, nors is sono visi sako, kad anksciau ar veliau vistiek viskas butu islinde ir baigesi taip pat, tai taip pat buvo laiko klausimas, bet kazkodel griauziuosi, atrodo galejau daryti vienaip ar kitaip, kazkur nutyleti ir nusileisti ir pan. zinau tai i gera neveda, bet manau kad baigsis ir tas saves griauzimo laikotarpis
Atsakyti
QUOTE(labai skauda @ 2012 07 04, 15:41)
Aš taip pat sau kartoju, kad tai gyvenimo pamoka. Belieka ją išmokti dešimtukais. Juk viskas tik į gerą  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  Šia nuotaika dabar gyvenu  ax.gif

maladiec thumb_yello.gif i bloga niekada niekas nenutinka. nu negali but visada gerai arba blogai. o blogai buvo tik tam, kad kai bus gera, desimt kartu labiau tuo dziaugtumeis ir brangintum! doh.gif
Papildyta:
QUOTE(_buterfly_ @ 2012 07 04, 15:50)
dabar tikrai labai analizuoju visus buvusius santykius, pykcius, nesutarimus ir t.t. ir istikro kuo toliau tuo labiau save pradedu kaltinti, nors is sono visi sako, kad anksciau ar veliau vistiek viskas butu islinde ir baigesi taip pat, tai taip pat buvo laiko klausimas, bet kazkodel griauziuosi, atrodo galejau daryti vienaip ar kitaip, kazkur nutyleti ir nusileisti ir pan. zinau tai i gera neveda, bet manau kad baigsis ir tas saves griauzimo laikotarpis

jei manai, kad dar yra ka isanalizuoti-pirmyn, bet labai ilgai sau sito "malonumo" neleisk mirksiukas.gif kai jau jausi, kad imi pavargti nuo situ slegianciu minciu-greit mauni is namu i zmones! 4u.gif
Atsakyti
yra labai daug ka analizuoti,tik kuo daugiau analizuoju tuo labiau save kaltinu:(
QUOTE(jotule17 @ 2012 07 04, 18:02)
maladiec  thumb_yello.gif i bloga niekada niekas nenutinka. nu negali but visada gerai arba blogai. o blogai buvo tik tam, kad kai bus gera, desimt kartu labiau tuo dziaugtumeis ir brangintum! doh.gif
Papildyta:

jei manai, kad dar yra ka isanalizuoti-pirmyn, bet labai ilgai sau sito "malonumo" neleisk mirksiukas.gif  kai jau jausi, kad imi pavargti nuo situ slegianciu minciu-greit mauni is namu i zmones! 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(_buterfly_ @ 2012 07 04, 19:20)
yra labai daug ka analizuoti,tik kuo daugiau analizuoju tuo labiau save kaltinu:(

Analizuoti nera blogai, svarbiausia nekaltinti saves del nutrukusiu santykiu visu 100proc. vieno kalto nebuna.
Atsakyti
QUOTE(_buterfly_ @ 2012 07 04, 20:20)

tu tiesiog dabar isgyveni ilgejimosi faze verysad.gif todel tau ir atrodo, kad del visko tu kalta. taip nera. jei dabar vel susieitum, po kurio laiko vel kitaip viskas atrodytu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jotule17 @ 2012 07 05, 11:28)
tu tiesiog dabar isgyveni ilgejimosi faze verysad.gif  todel tau ir atrodo, kad del visko tu kalta. taip nera. jei dabar vel susieitum, po kurio laiko  vel kitaip viskas atrodytu 4u.gif

na taip, tikiu kad taip ir butu, bet mes nebesuseisim. aisku niekada negalima sakyti niekada, bet jau zinant jo principus tai varge... bet turi ir man praeiti ta faze ilgejimosi ir analizavimo, stengiuosi kuo maziau, bet visos mintys ryte ir vakare, vos tik turiu laisva minutele, sukasi apie ta pati...ech dar vienas mulkis suteike mna tokios gyvenimiskos patirties, kuri tikrai tures itakos tolimesniam mano gyvenimui ir santykiams
Atsakyti
QUOTE(_buterfly_ @ 2012 07 05, 11:03)
na taip, tikiu kad taip ir butu, bet mes nebesuseisim. aisku niekada negalima sakyti niekada, bet jau zinant jo principus tai varge... bet turi ir man praeiti ta faze ilgejimosi ir analizavimo, stengiuosi kuo maziau, bet visos mintys ryte ir vakare, vos tik turiu laisva minutele, sukasi apie ta pati...ech dar vienas mulkis suteike mna tokios gyvenimiskos patirties, kuri tikrai tures itakos tolimesniam mano gyvenimui ir santykiams

kuo greiciau tu atsikratysi minciu apie ji, ilgejimosi ir to saves grauzimo, tuo maziau visokiu baimiu ir negatyvo atsinesi i kitus naujus santykius. patikek, zinau, ka sakau. tiek visokio brudo atsinesiau i naujus santykius (itarumo, pavydo, kiekvieno zingsnio analizes, isdidumo), kad supratau, jog per ilgai as vadavausi is buvusiu santykiu doh.gif per velai pradejau save gydyt uzimtumu. jei buciau "gyvent" anksciau pradejusi, gal anksciau buciau ir nauja zmogu sutikus, ir visai kitom nuotaikom gyvenus. kai pusantru metu tik analizavau ir ilgejaus, tai paskui likau vien tik amzinai be nuotaikos esancia, depresuota savigrauzos auka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(labai skauda @ 2012 07 05, 06:16)
Analizuoti nera blogai, svarbiausia nekaltinti saves del nutrukusiu santykiu visu 100proc. vieno kalto nebuna.

drinks_cheers.gif
buterfly, neesi tu sventoji ir visa kalte tik jo, abu kalti beveik vienodai. Cia tinka visoms, tiek kiek mes galvojam, kad galejom kazka nutylet, kazka kitaip pasakyt, padaryt, but meilesnes, geresnes, grazesnes.... Tokia musu visuomene, kad viskas moterims primesta doh.gif Velniop tokias normas! 21a ir vyrai taip pat gali patylet kur reikia, but meilesni, geresni ir grazesni ir visaip kitaip stengtis del musu ir del santykiu. Is patirties gi zinom, kad tie, kuriems tikrai rupi tai ir stengiasi, o jei padaro klaida (kam ju nepasitaiko), tai bando ja istaisyti.
QUOTE(_buterfly_ @ 2012 07 05, 09:03)

O ka jei susieisit? Juk tu jau visai kitas zmogus! Nors iskart nepastebim, tas skausmas viduj, ta kancia labai mus pakeicia. Niekada jis tau nebebus toks koks buvo, ziuresi i ji visai kitom akim. Jei susieitumet tie santykiai vargu ar nors truputrli butu panasus i tai, ka isivaizduoji. Pradek galvoti kryptingai - tas ilgesys kuri jauti yra ne zmogaus ilgesys, o zmogiskos silumos, ne JO ranku apkabinimo, o MYLIMOJO ranku apkabinimo, ne pas JI namo nori sugrizti, o pas MYLYMAJI... Ir po truputi suprasi, kad tas zmogus kurio nori salia yra visai ne tas apie kuri galvoji 4u.gif
O ta itaka gali buti ir gera, ismoksi vertint kita zmogu mirksiukas.gif

QUOTE(jotule17 @ 2012 07 05, 09:13)
kuo greiciau tu atsikratysi minciu apie ji, ilgejimosi ir to saves grauzimo, tuo maziau visokiu baimiu ir negatyvo atsinesi i kitus naujus santykius. patikek, zinau, ka sakau. tiek visokio brudo atsinesiau i naujus santykius (itarumo, pavydo, kiekvieno zingsnio analizes, isdidumo), kad supratau, jog per ilgai as vadavausi is buvusiu santykiu doh.gif  per velai pradejau save gydyt uzimtumu. jei buciau "gyvent" anksciau pradejusi, gal anksciau buciau ir nauja zmogu sutikus, ir visai kitom nuotaikom gyvenus. kai pusantru metu tik analizavau ir ilgejaus, tai paskui likau vien tik amzinai be nuotaikos esancia, depresuota savigrauzos auka doh.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2012 07 05, 11:56)
Pradek galvoti kryptingai - tas ilgesys kuri jauti yra ne zmogaus ilgesys, o zmogiskos silumos, ne JO ranku apkabinimo, o MYLIMOJO ranku apkabinimo, ne pas JI namo nori sugrizti, o pas MYLYMAJI... Ir po truputi suprasi, kad tas zmogus kurio nori salia yra visai ne tas apie kuri galvoji  4u.gif

butent!!!! drinks_cheers.gif tik mes tai suprantam labai velai, per daug save iskankinusios tuo ilgesiu doh.gif
Atsakyti