Kaip liudna ikisus nosi i sita tema matyti tiek daug liudnu mergaiciu

Vis kazkaip tikiuosi, kad kai kitakart prisijungsiu bus tik pasisakymai, kad buvo blogai, o dabar viskas tik geryn ir geryn! Ech... Ir ka as galiu jums pasakyti? Kad bus geriau, kad issikapstysit ir jausites siek tiek (o gal ir labai) kvailai, kad sitiek save iskankinot? Taip ir bus, pamatysit. As pati kankinausi keleta metu, gerokai ilgiau nei prabuvau su juo. Ir sunku buvo be galo, perejau visus kaltinimus, gailejimusis, pasiilgimus, pagalves budavo slapios nuo asaru, jau net nekalbu apie saves ir viso kito nagrinejima, nes tai ir taip yra mano charakterio bruozas.... Ir po to dar ne viskas, nes nauji santykiai tampa issukiu kai lauki, kad naujas zmogus tave iskaudins, paliks, apgaus, iseis
Labiausiai padejo darbas, daug darbo, o gailiuosi, kad leidau gyvenimui suiek tiek sustoti. Jei kabinsies i gyvenima, neleisi jam tiesiog teketi pro sali, greiciau nutolsi nuo to zmogaus. Tiesiog naturaliai jo nereikes, nes jau issiskyre interesai, pamatai geresniu variantu, matai kaip kitos poros graziai sugyvena (nors ir skaudina pradzioj, veliau padarai tai savo tikslu). Ir nebijokit to issiskyrimo ir skausmo, tai gyvenimo pamoka, kad ir kaip banaliai tai skambetu, negali garantuoti amzinos meiles, bet geriau myleti ir prarasti nei visai nemyleti
QUOTE(migleine @ 2012 07 02, 16:25)
o man šiandien taip nežmoniškai norisi jam parašyt žinutę. nežinau ką, tiesiog, kad pasiilgau. Gaučiau atsakymą, kad atstočiau, nes jo merginai nepatinka tokie sms ir duočiau ramybę, bet tikrai noriu, nors žinau, kad neparašysiu
QUOTE(zzzuika @ 2012 07 02, 19:33)
kai man uzeina toks noras, as parasau zinute, bet neisiunciu, o issaugau i juodrascius, ir kazkaip lengviau pasidaro, nors ir zinau, kad
tai ka noriu pasakyti adresato nepasiekia 
gal ir tau padetu
Tokiais atvejais ir issiuntus zinute adresato nepasiekia tai kas joje parasyta. Rasykit, siuskit i valias jei nuo to palengves, bet ir su pasekmem susitaikykit: nuo to niekas nepasikeis, sunervinsit, iskaudinsit kitus zmones, suteiksit jam daugiau galios, galimybiu jumis manipuliuoti. Gal geriau parasykit miela sms zmogui, kuris atrasys kazka mielo, gal geriausiai draugei, mamai, sesei?
QUOTE(_buterfly_ @ 2012 07 04, 12:15)
as taip darau, stengiuosi kuo maziau namie buti, tai Palanga, tai Klaipeda, prie juros, tai i darba, tai vakariniai pasisedejimai. pradzioje pasijusdavau labai vienisa dideleje zmoniu minioje, todel dabar stengiuosi buti nedidelese kompanijose, ir paverkti laiko lieka tik rytais, na bet cia turi tas praeiti, o vakare kai gryzti nusikalusi krenti i lova ir nera kada galvoti

tikrai super patarimas, tik manau isejimas i viesuma irgi turi ribresti
Vargsiuke tu

Na net nezinau ka patarti, nes jauciu tavo dideli skausma, toki panasu i mano... Gal del savianalizes jei negali nustoti visko analizuoti, bandyk daryti tai tikslingai. Galvok, ne kaip kazka pakeitus butu buve geriau, o kad vistiek niekas nebutu pasikeite. Man kazkaip padejo galvot, kad tikrai nieko negalejau padaryt geriau ir net jei tai dienai viskas butu gerai, po kiek laiko visvien jei ne jis mane, tai as ji buciau palikus. Lengva man dabar ziuret i praeiti ir sakyt, kad jis nebuvo mano zmogus ir santykiu pabaiga buvo tik laiko klausimas. Gal kitos pasimokys is mano klaidu
Laikykites mergaites, tai tik kelio atkarpa