laba diena, mergaites

viena vertus gaila, kad atradau jus tik dabar, nes pora metu buciau gyvenus cia, kita vertus dziaugiuosi, kad jus suprantu ir galbut galesiu kuo paguosti ar pazadeti, kad pas jus irgi viskas bus OK
pradraugavusi+pragyvenusi su zmogumi bendroj sumoj 4 metus, isleidau ji i uzsieni uzsidirbti, nes cia buvo labai prastai. dar metus gyvenau skype ir laiskais. kuo toliau tuo labiau supratau, kad problemos, kurias turejome iki jam isvaziuojant, niekur nedingo-jos isvis pasidare piktzaizdemis. plius dar "uzgyvenome" ilgesi, neissipildziusias viltis apie seima, o ir perspektyvos mano akimis apie planuotus vaikus, apie santuoka, su kiekviena diena tolo. jis nebezinojo datos, kada gris, kalbedavo kad negales man duoti tiek, kiek as verta (o man tereikejo kad sugrzitu-daugiau nieko), o veliau prasidejo kalbos, kad "gyvenk del saves, sau, kurkis nauja gyvenima, galbut susirask ka nors" ir t.t. jis tiesiog negalejo pazdeti, kad gris, nes ne taip lyja tais pinigais kaip noretusi ten svetur...zodziu, saunuolis, buvo saziningas mano atzvilgiu

tik tuomet manes tas saziningumas neatrode toks geras daiktas-maniau sirdis plys.
grizdavo porai sav vasara-tas dienas leisdavom kartu. su zinojimu ir baime, kad vel tuoj issiskirsim. is tos baimes ir nesaugumo-barniai, rietenos, o jam isvaziavus vel viltys ir asaros.
ir taip du metus
nenorejau nieko, jokio vyro, jokio sekso, tik jo tik jo ir dar karta jo. buvo gerbeju, buvo pasiulymu, dalyvaudavau renginiuose, susipazinau su daug zmoniu, bet nemaciau salia saves nieko, tik ta savo mylimaji.
siandien turiu salia saves zmogu, kuri pazinojau visus tuos du metus laukimo. Zavejausi juo kaip vyru, atrode vyriskas, perspektyvus, issilavines, protingas, isaukletas, zinojau, kad vyresnis. kelis kartus megino mane pakalbinti pasimatymui. o man nereikejo. po dvieju metu laukimo savo vienisa drauge sumaniau su juo supirsti-juk mano fainuole drauge ir toks nepaprastas vyras tikrai butu nuostabi pora. ir ka jus manot-nuo to "pazindinimo vakaro" po truputeli eme kurtis nauji santykiai, tik ne drauges ir jo, o mano ir jo

ir zinot ka, as labai laiminga. VEL.
su buvusiuoju kartais susirasom. jis mate ir zino apie mano nauja drauga. zino, kad planuojame su juo seima. linki man laimes ir kartais paatvirauja, kad buvo kvailys, nemegindamas manes issaugot, ikalbet vaziuoti pas ji ar nebande grizes cia kaip nors kapanotis. bet visa tai jau praeitis. dabar atsisuku atgal ir dziaugiuosi, kad mano buves mane ismoke daugybes dalyku, daug man dave, be jo nebuciau siandien tokia, kokia esu. tie metai kartu buvo nuostabus, neziurint i jokius barnius. jauciu lengva nostalgija tam isimylejimui, nes dabar santykiai brandesni, su didesne atsakomybe, su rimtais planais ir "nebesvaigstancia" galva. dziaugiuosi, kad kazkada buvo ir ta draugyste. net labai

nelikau isduota, nebuvau apgaudinejama. tiesiog issiskyre keliai
tdel, merginos, zinokite, kad niekas niekada gyvenime nevyksta siaip sau. zinau, ka reiskia kai beprotiskai skauda. zinau, kai atrodo, kad gyvenimo nebebus. bet zinau ir tai, kad kai maziausiai tikiesi, gyvenimas tau placiai nusisypso

taip bus ir kiekvienai is jusu.tik reikia dar truputeli palaukti. "net ir tai praeis"