Įkraunama...
Įkraunama...

Sudužusios svajonės

QUOTE(migleine @ 2012 06 27, 12:25)
Labas rytas mergaitės 4u.gif Aš šiandien gavau gerą spyrį į minkštą vietą. Vakar naktį labai įsiraudojau ir niekaip negalėjau sustot. Ryte atsikėliau nuėjau į virtuvę kavos ir žinoma mane pamatė mama, visą aptinusią ir liūdinčią. Ji mane pasisodino ir visą tiesą išklojo: Vaikeli, aš iš karto tau sakiau, kad tas žmogus nerimtas buvo. Jau lygiai prieš metus, kai tu čia atostogavai, tu kas naktį dėl jo kaltės verkdavai (buvo pati blogiausia mano vasara) o jis sau tik linksminosi, nes matė, kad tau reikalingas. Pagaliau jūs sugebėjot viską baikt, nu nerimtas jis žmogus vaikeli, nevertas tikrai tavęs, nei jo manieros, nei elgesys, nei protas neprilygsta tavosioms, tai ko tu čia raudi, jei ne tu jį praradai, o jis tave. Greičiau nutrauk visus ryšius, paleisk tu tą vaikiną, palinkėk laimės su kita ir eik sau aukštai galvą iškėlus. Po šių žodžių aš buvau sukrėsta. Mano mama labai tolerantiškas  žmogus ir niekada negindavo manęs, jei tik aš būdavau neteisi. Ji pasakė visą tiesą ir aš neturėjau net su kuo nesutikti doh.gif taip ir dabar dar apšalus sėdžiu, kaip aš taipp nusiritau dėl berno doh.gif Pastebėjau, kad L'emurė dingusi ir Cukraus vata, užsukit mergaitės pasipasakokit kaip laikotės, kaip jūsų reikaliukai, visai jau mus užmiršot 4u.gif  O kitoms linkiu vasariškesnės dienos ir geresnių nuotaikų, nei buvo vakar 4u.gif  4u.gif  visoms 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Auksiniai mamos zodziai thumbup.gif
Atsakyti
Nedingusi,nedingusi,visada užsuku čia paskaityti,kaip jums sekasi. Man labai gerai.. Turiu naują simpatiją,nors tikriausiai šis žodis čia netinkamas biggrin.gif Na,abejoju,kad tarp mūsų kas nors bus,bet man reikėjo tokio žmogaus šiuo metu,ir kolkas man gerai,bent negalvoju apie buvusį.

Aną savaitę buvau kompanijoje vyrukų ir kažkaip kalba apie buvusį išėjo. Visi stebėjos,kaip jis galėjo mane palikti ( biggrin.gif ) po to vienas pasigavo vyras mane ir sako : jei jis tave paliko,jis tavęs nevertas. Taip gera pasidarė smile.gif O dabartinis vyrukas irgi visada sako,kad neverta apie jį galvot net,nes aš jauna mergina su didele perspektyva ir tai jo praradimas,o ne mano biggrin.gif

Tiek žinių iš mano fronto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(l'emurė @ 2012 06 28, 08:34)
Nedingusi,nedingusi,visada užsuku čia paskaityti,kaip jums sekasi. Man labai gerai.. Turiu naują simpatiją,nors tikriausiai šis žodis čia netinkamas biggrin.gif Na,abejoju,kad tarp mūsų kas nors bus,bet man reikėjo tokio žmogaus šiuo metu,ir kolkas man gerai,bent negalvoju apie buvusį.

Aną savaitę buvau kompanijoje vyrukų ir kažkaip kalba apie buvusį išėjo. Visi stebėjos,kaip jis galėjo mane palikti ( biggrin.gif ) po to vienas pasigavo vyras mane ir sako : jei jis tave paliko,jis tavęs nevertas. Taip gera pasidarė smile.gif O dabartinis vyrukas irgi visada sako,kad neverta apie jį galvot net,nes aš jauna mergina su didele perspektyva ir tai jo praradimas,o ne mano biggrin.gif

Tiek žinių iš mano fronto  4u.gif

oho, thumbup.gif tikrai dideles naujienos is tavo fronto. dziaugiuosi del taves thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(labai skauda @ 2012 06 28, 09:13)
oho,  thumbup.gif  tikrai dideles naujienos is tavo fronto. dziaugiuosi del taves  thumbup.gif

O kaip tu laikaisi? Gerėja jau širdelėje? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(l'emurė @ 2012 06 28, 09:17)
O kaip tu laikaisi? Gerėja jau širdelėje? smile.gif

nea, nors labai stengiuosi. suprantu kad ilgesys ir meilė taip greit nedings, bet save nuteikineju ir motyvuoju judet pirmyn. sirdis neklauso nors tu ka doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo labai skauda: 28 birželio 2012 - 09:31
QUOTE(labai skauda @ 2012 06 28, 09:30)
nea, nors labai stengiuosi. suprantu kad ilgesys ir meilė taip greit nedings, bet save nuteikineju ir motyvuoju judet pirmyn. sirdis neklauso nors tu ka  doh.gif

Laikykis.. Būsiu praleidus,jūs buvot susitikę po tavo grįžimo iš užsienio,ar kaip? 4u.gif
Atsakyti
laba diena, mergaites 4u.gif viena vertus gaila, kad atradau jus tik dabar, nes pora metu buciau gyvenus cia, kita vertus dziaugiuosi, kad jus suprantu ir galbut galesiu kuo paguosti ar pazadeti, kad pas jus irgi viskas bus OK mirksiukas.gif
pradraugavusi+pragyvenusi su zmogumi bendroj sumoj 4 metus, isleidau ji i uzsieni uzsidirbti, nes cia buvo labai prastai. dar metus gyvenau skype ir laiskais. kuo toliau tuo labiau supratau, kad problemos, kurias turejome iki jam isvaziuojant, niekur nedingo-jos isvis pasidare piktzaizdemis. plius dar "uzgyvenome" ilgesi, neissipildziusias viltis apie seima, o ir perspektyvos mano akimis apie planuotus vaikus, apie santuoka, su kiekviena diena tolo. jis nebezinojo datos, kada gris, kalbedavo kad negales man duoti tiek, kiek as verta (o man tereikejo kad sugrzitu-daugiau nieko), o veliau prasidejo kalbos, kad "gyvenk del saves, sau, kurkis nauja gyvenima, galbut susirask ka nors" ir t.t. jis tiesiog negalejo pazdeti, kad gris, nes ne taip lyja tais pinigais kaip noretusi ten svetur...zodziu, saunuolis, buvo saziningas mano atzvilgiu smile.gif tik tuomet manes tas saziningumas neatrode toks geras daiktas-maniau sirdis plys.
grizdavo porai sav vasara-tas dienas leisdavom kartu. su zinojimu ir baime, kad vel tuoj issiskirsim. is tos baimes ir nesaugumo-barniai, rietenos, o jam isvaziavus vel viltys ir asaros.
ir taip du metus doh.gif
nenorejau nieko, jokio vyro, jokio sekso, tik jo tik jo ir dar karta jo. buvo gerbeju, buvo pasiulymu, dalyvaudavau renginiuose, susipazinau su daug zmoniu, bet nemaciau salia saves nieko, tik ta savo mylimaji.
siandien turiu salia saves zmogu, kuri pazinojau visus tuos du metus laukimo. Zavejausi juo kaip vyru, atrode vyriskas, perspektyvus, issilavines, protingas, isaukletas, zinojau, kad vyresnis. kelis kartus megino mane pakalbinti pasimatymui. o man nereikejo. po dvieju metu laukimo savo vienisa drauge sumaniau su juo supirsti-juk mano fainuole drauge ir toks nepaprastas vyras tikrai butu nuostabi pora. ir ka jus manot-nuo to "pazindinimo vakaro" po truputeli eme kurtis nauji santykiai, tik ne drauges ir jo, o mano ir jo lotuliukas.gif ir zinot ka, as labai laiminga. VEL. 4u.gif
su buvusiuoju kartais susirasom. jis mate ir zino apie mano nauja drauga. zino, kad planuojame su juo seima. linki man laimes ir kartais paatvirauja, kad buvo kvailys, nemegindamas manes issaugot, ikalbet vaziuoti pas ji ar nebande grizes cia kaip nors kapanotis. bet visa tai jau praeitis. dabar atsisuku atgal ir dziaugiuosi, kad mano buves mane ismoke daugybes dalyku, daug man dave, be jo nebuciau siandien tokia, kokia esu. tie metai kartu buvo nuostabus, neziurint i jokius barnius. jauciu lengva nostalgija tam isimylejimui, nes dabar santykiai brandesni, su didesne atsakomybe, su rimtais planais ir "nebesvaigstancia" galva. dziaugiuosi, kad kazkada buvo ir ta draugyste. net labai smile.gif nelikau isduota, nebuvau apgaudinejama. tiesiog issiskyre keliai ax.gif
tdel, merginos, zinokite, kad niekas niekada gyvenime nevyksta siaip sau. zinau, ka reiskia kai beprotiskai skauda. zinau, kai atrodo, kad gyvenimo nebebus. bet zinau ir tai, kad kai maziausiai tikiesi, gyvenimas tau placiai nusisypso mirksiukas.gif taip bus ir kiekvienai is jusu.tik reikia dar truputeli palaukti. "net ir tai praeis" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(l'emurė @ 2012 06 28, 10:10)
Laikykis.. Būsiu praleidus,jūs buvot susitikę po tavo grįžimo iš užsienio,ar kaip?  4u.gif

taip, jis mane paliko. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jotule17 @ 2012 06 28, 11:20)
laba diena, mergaites 4u.gif  viena vertus gaila, kad atradau jus tik dabar, nes pora metu buciau gyvenus cia, kita vertus dziaugiuosi, kad jus suprantu ir galbut galesiu kuo paguosti ar pazadeti, kad pas jus irgi viskas bus OK  mirksiukas.gif
pradraugavusi+pragyvenusi su zmogumi bendroj sumoj 4 metus, isleidau ji i uzsieni uzsidirbti, nes cia buvo labai prastai. dar metus gyvenau skype ir laiskais. kuo toliau tuo labiau supratau, kad problemos, kurias turejome iki jam isvaziuojant, niekur nedingo-jos isvis pasidare piktzaizdemis. plius dar "uzgyvenome" ilgesi, neissipildziusias viltis apie seima, o ir perspektyvos mano akimis apie planuotus vaikus, apie santuoka, su kiekviena diena tolo. jis nebezinojo datos, kada gris, kalbedavo kad negales man duoti tiek, kiek as verta (o man tereikejo kad sugrzitu-daugiau nieko), o veliau prasidejo kalbos, kad "gyvenk del saves, sau, kurkis nauja gyvenima, galbut susirask ka nors" ir t.t. jis tiesiog negalejo pazdeti, kad gris, nes ne taip lyja tais pinigais kaip noretusi ten svetur...zodziu, saunuolis, buvo saziningas mano atzvilgiu smile.gif  tik tuomet manes tas saziningumas neatrode toks geras daiktas-maniau sirdis plys.
grizdavo porai sav vasara-tas dienas leisdavom kartu. su zinojimu ir baime, kad vel tuoj issiskirsim. is tos baimes ir nesaugumo-barniai, rietenos, o jam isvaziavus vel viltys ir asaros.
ir taip du metus doh.gif
nenorejau nieko, jokio vyro, jokio sekso, tik jo tik jo ir dar karta jo. buvo gerbeju, buvo pasiulymu, dalyvaudavau renginiuose, susipazinau su daug zmoniu, bet nemaciau salia saves nieko, tik ta savo mylimaji.
siandien turiu salia saves zmogu, kuri pazinojau visus tuos du metus laukimo. Zavejausi juo kaip vyru, atrode vyriskas, perspektyvus, issilavines, protingas, isaukletas, zinojau, kad vyresnis. kelis kartus megino mane pakalbinti pasimatymui. o man nereikejo. po dvieju metu laukimo savo vienisa drauge sumaniau su juo supirsti-juk mano fainuole drauge ir toks nepaprastas vyras tikrai butu nuostabi pora. ir ka jus manot-nuo to "pazindinimo vakaro" po truputeli eme kurtis nauji santykiai, tik ne drauges ir jo, o mano ir jo  lotuliukas.gif  ir zinot ka, as labai laiminga. VEL.  4u.gif
su buvusiuoju kartais susirasom. jis mate ir zino apie mano nauja drauga. zino, kad planuojame su juo seima. linki man laimes ir kartais paatvirauja, kad buvo kvailys, nemegindamas manes issaugot, ikalbet vaziuoti pas ji ar nebande grizes cia kaip nors kapanotis. bet visa tai jau praeitis. dabar atsisuku atgal ir dziaugiuosi, kad mano buves mane ismoke daugybes dalyku, daug man dave, be jo nebuciau siandien tokia, kokia esu. tie metai kartu buvo nuostabus, neziurint i jokius barnius.  jauciu lengva nostalgija tam isimylejimui, nes dabar santykiai brandesni, su didesne atsakomybe, su rimtais planais ir "nebesvaigstancia" galva. dziaugiuosi, kad kazkada buvo ir ta draugyste. net labai smile.gif nelikau isduota, nebuvau apgaudinejama. tiesiog issiskyre keliai ax.gif
tdel, merginos, zinokite, kad niekas niekada gyvenime nevyksta siaip sau. zinau, ka reiskia kai beprotiskai skauda. zinau, kai atrodo, kad gyvenimo nebebus. bet zinau ir tai, kad kai maziausiai tikiesi, gyvenimas tau placiai nusisypso mirksiukas.gif  taip bus ir kiekvienai is jusu.tik reikia dar truputeli palaukti. "net ir tai praeis" 4u.gif

Oi kaip ačiū už šią istoriją 4u.gif Įkvepia, suteikia jėgų ir vilties eiti pirmyn... Sėkmės jums! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pugė @ 2012 06 28, 11:36)
Oi kaip ačiū už šią istoriją 4u.gif Įkvepia, suteikia jėgų ir vilties eiti pirmyn... Sėkmės jums! 4u.gif

labai aciu! 4u.gif galeciau cia pripilti ir savo draugiu istoriju, bet saviske manau lengviausia pasakoti, o esme vistiek ta pati-laiminga pabaiga mirksiukas.gif

P.S. "net ir tai praeis" mano draugas ivaziuodamas isgraviravo man ant ziedo, kaip tikejimo grazia ateitimi simboli. viskas is tiesu praejo ir vel viskas gerai, tik simboliska, bet jau ne su juo verysad.gif o siaip sita fraze isiminkit kiekviena. viskas praeina. kas gero vyksta gyvenime-reik labai branginti, nes tai gali baigtis, o kai skauda-irgi cia pat skausmo pabaiga, juk negali amzinai skaudeti mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jotule17 @ 2012 06 28, 11:47)
labai aciu! 4u.gif  galeciau cia pripilti ir savo draugiu istoriju, bet saviske manau lengviausia pasakoti, o esme vistiek ta pati-laiminga pabaiga mirksiukas.gif

P.S. "net ir tai praeis" mano draugas ivaziuodamas isgraviravo man ant ziedo, kaip tikejimo grazia ateitimi simboli. viskas is tiesu praejo ir vel viskas gerai, tik simboliska, bet jau ne su juo verysad.gif  o siaip sita fraze isiminkit kiekviena. viskas praeina. kas gero vyksta gyvenime-reik labai branginti, nes tai gali baigtis, o kai skauda-irgi cia pat skausmo pabaiga, juk negali amzinai skaudeti mirksiukas.gif  4u.gif

ir istorija thumbup.gif ir zodziai tokie paguodziantys, bei suteikiantys vilties ir noro, kuo greiciau issikapstyti 4u.gif
Atsakyti
na ka mergaites, susileidau visa programa organizma stipirinanciu vaistu, pradejau antidepreantus gerti ir jauciu kad kuo toliau tuo labiau blogeja... pati pykstu ant saves bet nieko negaliu sau padaryti...
Atsakyti