Įkraunama...
Įkraunama...

Sudužusios svajonės

QUOTE(beveikrami @ 2012 09 01, 19:57)
Taip, tikrai galima sakyti, kad tai nesveika taip ilgai galvoti, bet kažkodėl visiškai jis mano minčių nepaleidžia.

Norisi vėl būti laimingai.

schmoll.gif Tikrai ne. Nera cia nieko nesveiko. Bent mano manymu. Tai Jusu gyvenimo dalis ir ji niekur nedings, tik su laiku keisis emocijos ir poziuris i tai.
Atsakyti
ceara, is sono skaitant matosi, kad nerealu vyrui 2-3kart i metus tureti moteri.naivu manyt kad jis nieko neturi savam miesgte, ar dar 5 moteris is aplink. beje, keista kad poati nirstat ant jo, kai pati jam buvot neistikima su vaikinuis pasalies. taigi, lygybe. o tokiu kaip jis tikrai pilna.

del temos aiskumo pasiulymas: siaip manau kad reiktu atskirti moteris, kaip camila ir kt, kurios TURI VAIKU. nes tokiu atveju santykiai beveik niekad nesibaigia. o tarkim kitos, neturincios vaiku, - joms tikrai lengviau viska uzbraukti. manau, ir guodimasis uztat nevienodo lygio ir nevienodo dydzio. gal tikrai reiktu atskirti ir uzvesti skirtingas temas. juk faktas kai issiskiria du studentai be vaiku, ir kai issiskiria seima su visais procesais - visai kitas dalykas ir niuansai. tuomet, kai jau bevaikes poros, buna, kad senai zaizdas susigyde, tevams su vaikais - ne taip jau ir lengva . ir negalima lyginti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(beveikrami @ 2012 09 01, 18:57)
Sveikos, merginos.

Suprantu, kad dalis jūsų dabar skyrybų procese. Labai linkiu, kad tas kelias būtų kuo mažiau skausmingas ir kad jūsų nenuskriaustų... Kovokite už save.

Kažkaip vis pasižiūriu šią temą. Atrodo tiek daug laiko praėjo (tuoj 3 metai), o vis tiek dar kiekvieną dieną pamenu. Taip, tikrai galima sakyti, kad tai nesveika taip ilgai galvoti, bet kažkodėl visiškai jis mano minčių nepaleidžia.

Norisi vėl būti laimingai.

Nori ir busi laiminga 4u.gif
Kai ilga laika neapleidzia tos mintys tai ir pyksti ant saves ir tikrai atrodo, kad nesveika (kogero psichologai pasakytu, kad tikrai nesveika), bet kaip smagu kai viena diena ateina tas suvokimas, kad jau VISKAS BAIGTA thumbup.gif Visi skausmai, pergyvenimai ir siaip bendra priklausomybe nuo jo ir minciu apie ji. Tiesiog naujas gyvenimas visu grazumu pries akis atsiveria wub.gif Ir tau ir visom kito irgi ateis ta diena, pamatysit mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
tikiuosi kad ir man tokia diena ateis ax.gif
o dabar as visiems meluoju ir sakau kad man neidomus jis nei kaip zmogus nei kaip vaiku tevas,nerupi kaip jis gyvena,pati sau meluoju...o kiti manim tiki,ir pasakoja man apie ji...o mano sirdis ir vidus plysta per puse tada dar labiau.
Atsakyti
QUOTE(camil@ @ 2012 09 03, 10:32)
tikiuosi kad ir man tokia diena ateis ax.gif
o dabar as visiems meluoju ir sakau kad man neidomus jis nei kaip zmogus nei kaip vaiku tevas,nerupi kaip jis gyvena,pati sau meluoju...o kiti manim tiki,ir pasakoja man apie ji...o mano sirdis ir vidus plysta per puse tada dar labiau.

Camil@, o kam save apgaudinėti, juk nuo to nelengviau... Ne paprasčiau būtų paprašyti tų kitų tiesiog nepasakoti apie jį? g.gif Aš taip padariau su vyro mama. Supyko ir iki dabar tikriausiai pyksta, bet pasakiau ką jaučiau... Kuo mažiau apie jį žinojau tuo man tik geriau buvo smile.gif O dabar jau tiesiog nebeįdmu kaip jis gyvena. Tik noriu, kad jis pagaliau susivoktų savy ir susitvarkytų savo gyvenimą. Nenoriu, kad jis būtų nelaimingas...
Laba diena smile.gif
Atsakyti
gal todel kad tam zmogui dar kazka jauciu,siandien jis man skambino,tai as apsiverkiau,nu negaliu,kaip mes palieciam tema apie vaikus,man sirdis plysta,ir tos asaros tiesiog pacios isrieda.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2012 09 02, 07:45)
ceara, is sono skaitant matosi, kad nerealu vyrui 2-3kart i metus tureti moteri.naivu manyt kad jis nieko neturi savam miesgte, ar dar 5 moteris is aplink. beje, keista kad poati nirstat ant jo, kai pati jam buvot neistikima su vaikinuis pasalies. taigi, lygybe. o tokiu kaip jis tikrai pilna.

Taip aš nieko ir nesakau. Gi pati buvau akla ir norėjau tikėti, kuo norėjau. Bet iš tiesų pažįstu keletą porų, kurios kelis metus gyveno atskirose šalyse, o vėliau rado sprendimą būti kartu ir dabar yra labai laimingi. Todėl tikėjausi, kad ir man taip gali būti. Aš nebuvau neištikima. Aš nutraukiau santykius su juo ir pradėjau naujus. Niekada jam nemelavau. Kadangi mano santykiai nepavyko, vėl grįžau prie ankstesniojo draugo. Aš žinau, kad mano istorija yra naivi ir keista. Žinau, kad pati to nenorėdama tapau antrąja moterimi ir įskaudinau kažkurią kitą moterį apie kurios egzistavimą net neįtariau. Bet nuo to mano skausmas ne mažesnis. Tarsi taip išeina aš neturiu teisės liūdėti ar būti nusivylusi?
Papildyta:
QUOTE(Ajste @ 2012 08 31, 18:52)
Uzjauciu ir linkiu stiprybes  4u.gif  Kvaili sutverimai tie vyrai  doh.gif  Nors kita vertus kiti sugeba ir ne viena ir net ne dvi meiluzes tam paciam mieste islaikyti. Blogiausia, kad ir jos pacios kartais zino, kad yra kitu, bet taip gyvena  verysad.gif  Kitaip tariant nesijausk kvaila, juk cia jo kalte.
4u.gif

Labai ačiū už palaikymą. Jau po truputį atsigaunu po šoko. Dabar galvoju, kaip gyventi toliau... Be jo mano gyvenime ir be bendrų planų. Iš vienos pusės atsiveria laisvė kurti savo laimę pačiai, be jokių iliuzijų. Iš kitos pusės labai skauda...
Atsakyti
QUOTE(camil@ @ 2012 09 03, 11:28)
gal todel kad tam zmogui dar kazka jauciu,siandien jis man skambino,tai as apsiverkiau,nu negaliu,kaip mes palieciam tema apie vaikus,man sirdis plysta,ir tos asaros tiesiog pacios isrieda.

As ir ta pati jauciu... kol nematau dar laikausi... kai uzsuka ir laikaus... bet kai iseina... iskart sirdis kalatotis pradeda... ir asaru pakalne doh.gif doh.gif
Isvis noreciau griut i lova ir gulet gulet... bet negaliu... turiu du vaikucius kuriems turiu rodyti pavyzdi kaip su bedom reik kariaut unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kumpiene @ 2012 09 03, 12:47)
As ir ta pati jauciu... kol nematau dar laikausi... kai uzsuka ir laikaus... bet kai iseina... iskart sirdis kalatotis pradeda... ir asaru pakalne  doh.gif  doh.gif 
Isvis noreciau griut i lova ir gulet gulet... bet negaliu... turiu du vaikucius kuriems turiu rodyti pavyzdi kaip su bedom reik kariaut  unsure.gif

tik del vaiku ir as pakilau, juk negaliu sau leisti tokios prabangos susinaikinti ir kankintis. mano vaikai meiles pilnom akim ziuri i mane, sluosto asaras man ir sako- mamyte tu neverk. jie sito nenusipelne. todel teko susiimti. po biski, mazais zingsniukais bet atsigavineju as, bet dabar prasidejo skausmas del vaiku ateities ir ju isgyvenimu, ka jie jaucia ir kaip supranta situacija. vel skauda, bet sikart ne del saves pacios o del vaiku. o del ju as galiu virs zverimi. laikykimes visos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*NoTa* @ 2012 09 03, 08:38)
Camil@, o kam save apgaudinėti, juk nuo to nelengviau... Ne paprasčiau būtų paprašyti tų kitų tiesiog nepasakoti apie jį?  g.gif Aš taip padariau su vyro mama. Supyko ir iki dabar tikriausiai pyksta, bet pasakiau ką jaučiau... Kuo mažiau apie jį žinojau tuo man tik geriau buvo smile.gif O dabar jau tiesiog nebeįdmu kaip jis gyvena. Tik noriu, kad jis pagaliau susivoktų savy ir susitvarkytų savo gyvenimą. Nenoriu, kad jis būtų nelaimingas...
Laba diena smile.gif

drinks_cheers.gif Is mano patirties irgi buvo lengviau kai nieko negirdejau. Nors is pradziu, tai labai norejosi viska zinot apie ji, susiradau per visus socialinius, su draugais tokia kalba uzvesdavau, kad nejucia ir apie ji papasakotu... o kas is to? Gerai jei peti nestovi vietoj, tvarkaisi gyvenima, gali pasilyginti kaip tau geriau, kazkiek palenktyniauti gal net blush2.gif O jei pati dar gyveni skausmu, mintim apie ji ir pan... Aisku kai vaikai yra negali visai atsiribot nuo zinojimo apie ta zmogu, bet gali sumazinti tas nereikalingas zinias mirksiukas.gif

QUOTE(Ceara @ 2012 09 03, 10:02)
Taip aš nieko ir nesakau. Gi pati buvau akla ir norėjau tikėti, kuo norėjau. Bet iš tiesų pažįstu keletą porų, kurios kelis metus gyveno atskirose šalyse, o vėliau rado sprendimą būti kartu ir dabar yra labai laimingi. Todėl tikėjausi, kad ir man taip gali būti. Aš nebuvau neištikima. Aš nutraukiau santykius su juo ir pradėjau naujus. Niekada jam nemelavau. Kadangi mano santykiai nepavyko, vėl grįžau prie ankstesniojo draugo. Aš žinau, kad mano istorija yra naivi ir keista. Žinau, kad pati to nenorėdama tapau antrąja moterimi ir įskaudinau kažkurią kitą moterį apie kurios egzistavimą net neįtariau. Bet nuo to mano skausmas ne mažesnis. Tarsi taip išeina aš neturiu teisės liūdėti ar būti nusivylusi?
Papildyta:
Labai ačiū už palaikymą. Jau po truputį atsigaunu po šoko. Dabar galvoju, kaip gyventi toliau... Be jo mano gyvenime ir be bendrų planų. Iš vienos pusės atsiveria laisvė kurti savo laimę pačiai, be jokių iliuzijų. Iš kitos pusės labai skauda...

Viskas bus gerai 4u.gif Dabar norek patiket tuo ir viskas bus thumbup.gif Skausmas yra laikinas dalykas, o gyvenimo dar daug pries akis thumbup.gif
As kiek zinau poru gyvenusiu atskirai, tai jos pries ta gyvenima jau buvo stiprios poros ir iskentejo buvima atskirai ir viskas gerai baigesi, o tokiu, kad daug metu per atstuma draugautu ir susieje graziai gyventu kazkaip nezinau g.gif Bet aisku kai pati esi tokioj situacijoj tiki, kad viskas bus gerai...
Atsakyti
Man ir labai neramu, kad dickis galvoja... ka jis jaucia... bandau kalbet... bet jis nusuka tema iskart.. o mazoji ... ji nesupranta kur dingo tetis...
Atsakyti
Kaip laikotės, merginos?
Atsakyti