Įkraunama...
Įkraunama...

Sudužusios svajonės

Laba
QUOTE(beveikrami @ 2012 09 09, 22:39)
Kaip laikotės, merginos?

As po truputi... viena diena geriau... kita blogiau... bet tai turbut naturalu mirksiukas.gif
Atsakyti
Nežinau,kas man pasidarė,gal ruduo jį primena,gal pusės metų krizė,bet kaip aš jo ilgiuosi verysad.gif suvokt,kad nebūsim kartu aš suvokiau,bet kaip man jį galutinai išmesti iš širdies..
Atsakyti
As ir vakar labai su juo susipykau... siandien velk ant dusios taip prisikta... verysad.gif
Atsakyti
as po ilgo laiko,ji pamaciau,tai keistai kazkaip viskas,nei nesinorejo man jam net rasyti,nervina man kaip jis paraso sms del vaiku,teismas mums kita savaite pirmas,tai pries teisma labai parupo vaikai jam.
vakar pazadejo juos pasiimti,lauke vaikai po darzelio,nu ir ka pavede,tai verke abu kad tetis nepasieme.
Atsakyti
Visai niekas jau nebesilanko čia.. biggrin.gif vakar jis man parašė.. Labai paprastai,kaip sekasi.. porą valandų praplepėjom,pats labai domėjosi,klausinėjo. Iš ties,labai nustebau,nes buvau įsitikinusi,kad kas jau kas,bet jis tikrai man nerašys pirmas. Kažkad sakydavo jis,kad nemato reikalo bendrauti ir domėtis vienas kitu išsiskyrus,nes pabaiga yra pabaiga. Aišku,neprisikuriu aš čia tuščių iliuzijų tikrai,bet vistiek įdomus tas draugiškumas iš jo pusės..
Atsakyti
nu mums jau antradieni pirmas teismas.vaikus pradejo labai lankyti likus porai savaiciu iki jo.
o taip gyvenu,viena diena geriau,kita blogiau.bet gyvenu...
Atsakyti
QUOTE(camil@ @ 2012 09 16, 11:46)
nu mums jau antradieni pirmas teismas.vaikus pradejo labai lankyti likus porai savaiciu iki jo.
o taip gyvenu,viena diena geriau,kita blogiau.bet gyvenu...

na as dar tik pazymas baigiu susirinkti... antradieni pasiimsiu is registru centro... ta lyg ir paskutine g.gif ir tada reiks nest i teisma dokumentus...
Atsakyti
QUOTE(l'emurė @ 2012 09 16, 10:06)
Visai niekas jau nebesilanko čia.. biggrin.gif vakar jis man parašė.. Labai paprastai,kaip sekasi.. porą valandų praplepėjom,pats labai domėjosi,klausinėjo. Iš ties,labai nustebau,nes buvau įsitikinusi,kad kas jau kas,bet jis tikrai man nerašys pirmas. Kažkad sakydavo jis,kad nemato reikalo bendrauti ir domėtis vienas kitu išsiskyrus,nes pabaiga yra pabaiga. Aišku,neprisikuriu aš čia tuščių iliuzijų tikrai,bet vistiek įdomus tas draugiškumas iš jo pusės..

oho. nu cia tai idomiai. as irgi viena diena geriau, kita gerai. viskas ok jei jis normaliai elgtusi. vaikai tampa nereikalingi o tas man drasko sirdi. tik ar ilgai jiems reikes tokio tecio. manau kai paaugs atsirinks. man jau dabar mano ex gaila, kad jis pjauna saka ant kurios sedi. griauna savo vaiku pasauli.
Atsakyti
QUOTE(labai skauda @ 2012 09 16, 19:06)
oho. nu cia tai idomiai. as irgi viena diena geriau, kita gerai. viskas ok jei jis normaliai elgtusi. vaikai tampa nereikalingi o tas man drasko sirdi. tik ar ilgai jiems reikes tokio tecio. manau kai paaugs atsirinks. man jau dabar mano ex gaila, kad jis pjauna saka ant kurios sedi. griauna savo vaiku pasauli.

Va va,dėl vaikų tai galiu įsivaizduoti,kaip sunku.. Mano tėvai irgi išsiskyrę jau daug metų,man tada gal 10 metų buvo,iš pradžių bendraudavom,po to tas bendravimas vis mažėjo ir mažėjo.. Ir nepasakyčiau,kad labai dėl to gaila,aišku,jis mano tėtis,bet didelės meilės jam nėra.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(l'emurė @ 2012 09 16, 20:48)
Va va,dėl vaikų tai galiu įsivaizduoti,kaip sunku.. Mano tėvai irgi išsiskyrę jau daug metų,man tada gal 10 metų buvo,iš pradžių bendraudavom,po to tas bendravimas vis mažėjo ir mažėjo.. Ir nepasakyčiau,kad labai dėl to gaila,aišku,jis mano tėtis,bet didelės meilės jam nėra..  4u.gif

Labas mergaitės 4u.gif kasdieną čia paskaitinėju viską smile.gif džiaugiuosi už tas, kurios sviksta ir stiprėja 4u.gif o aš jau devynis mėnesiu tranco būsenoj. Galvoju apie jį, jaučiu, kad myliu ir labai ilgiuosi, bet viską slopinu, tikiuosi pasveikt ir išlipt sausa iš viso šito skausmo. Simpatujų neturėjau ir nesigailiu, o tuo labiau nenoriu... Šiandien po labai ilgo laiko net pravirkau, perklausius mūsų dainą... Na gana, kaip jūs? Kas naujo? 4u.gif

/
Atsakyti
LAba
Migleine 4u.gif 4u.gif

As po truputi tvarkaus.... man tik vaiku labai gaila.... labai o labai jiems truksta tevo... o tie klausimai.... mazosios kur tete? doh.gif doh.gif doh.gif NA bet kaip nors mirksiukas.gif

Visoms po 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Kaip jus laikotes, merginos? Tikiuos geryn ir geryn, todel temele aptilus thumbup.gif As pati anadien dariau tvarka telefone ir tryniau nereikalingus kontaktus. Vat ir mano ex numeriukas pasirodo ten uzsilikes nuo neatmenamu laiku. Atsimenu kaip anksciau kai uzkliudavo akis uz jo vardo, tai taip suspausdavo sirdi verysad.gif O dabar ziurejau ir nebesupratau kodel dar turiu ta numeri g.gif Pasikeites seniausiai, skambint ar rasyt nezadu ir apskritai isgijus as nuo jo jau daugiau kaip du metai thumbup.gif Emiau ir istryniau ax.gif Sveikit ir jus merginos, gyvenimas grazus kai isbrendi is tos nelemtos balos cool.gif
Atsakyti