Įkraunama...
Įkraunama...

Sudužusios svajonės

Labas labas 4u.gif Kaip seniai čia kažkas rašė, kaip jūs laikotes? Kaip jūsų širdelės? Pasipasakokit 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Aš taip pat vis užmetu akį čia. Kaip laikosi mamos, kurios buvo pradėjusios skyrybų procesus?

...

Aš įsileidau į gyvenimą naujus santykius, tačiau prisipažinsiu, kiekvieną dieną dar pagalvoju apie buvusį.
Atsakyti
Na aš jau metai, kaaip viena. Kasdieną pagalvoju apie ex, dažnai sapnuoju... naujų santykių neturėjau ir manau, kad neturėsiu greitu laiku, nes pati nežinau ko noriu šalia savęs...
Atsakyti
Sveikutes, as ir uzsuku bet taaaaaaaaaaaaip tylu cia. Keisciausia tuoj merai o vyras nepradeda skyrybu. Vaikai susipazino su "teta" ir jau nenori pas teti vaziuot. jam bandau ramiai aiskint o jis nesupranta. bet ir tetis nelabai turi laiko jiems. tiksliau pasiimdamas juos keliom valandom tik atseit uzsideda sau pliusiuka :DDDD juokdarys... bet tokia realybe...
Atsakyti
QUOTE(labai skauda @ 2012 11 16, 11:36)
Sveikutes, as ir uzsuku bet taaaaaaaaaaaaip tylu cia. Keisciausia tuoj merai o vyras nepradeda skyrybu. Vaikai susipazino su "teta" ir jau nenori pas teti vaziuot. jam bandau ramiai aiskint o jis nesupranta. bet ir tetis nelabai turi laiko jiems. tiksliau pasiimdamas juos keliom valandom tik atseit uzsideda sau pliusiuka :DDDD juokdarys... bet tokia realybe...

O tu nebandai pati duoti skyrybų, kažko lauki? maniškis bandė grįšt, net kad myli kartojo, nebetikiu aš juo, nes man pasakius, kad nepasitikiu juo tokių žodžių laviną kokia aš tokia ir anokia esu tai dingo visos svajonės man... Ištikro atsibodo būt vienai, nežinau kodėl niekas manęs enori doh.gif
Atsakyti
as galiu isdidziai pranesti kad issiskyriau su savo vyru thumbup.gif viskas issigalios po 20d,tai buvo patys sunkiausi menesiai mano gyvenime,arodo su su zmogum pragyvenai 7m o per 5min eme ir isskyre mus,buvo ta diena labai sunku,kazkokia be fazes buvau,bet dabar jau viskas gerai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(camil@ @ 2012 11 19, 11:31)
as galiu isdidziai pranesti kad issiskyriau su savo vyru thumbup.gif viskas issigalios po 20d,tai buvo patys sunkiausi menesiai mano gyvenime,arodo su su zmogum pragyvenai 7m o per 5min eme ir isskyre mus,buvo ta diena labai sunku,kazkokia be fazes buvau,bet dabar jau viskas gerai ax.gif

Noretusi tada ir pasveikint. o cia isskyre civiline santuoka? o jus buvot baznytine sudare?
Atsakyti
QUOTE(labai skauda @ 2012 11 19, 11:44)
Noretusi tada ir pasveikint. o cia isskyre civiline santuoka? o jus buvot baznytine sudare?

taip civiline,nesam tureja baznytines.
Atsakyti
QUOTE(camil@ @ 2012 11 19, 19:36)
taip civiline,nesam tureja baznytines.

O imanoma nutraukti baznytine santuoka? g.gif
Musu dokai teisme.... tai dabar laukiu saukimo i teisma ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kumpiene @ 2012 11 19, 21:02)
O imanoma nutraukti baznytine santuoka?  g.gif
Musu dokai teisme.... tai dabar laukiu saukimo i teisma  ax.gif

bent jau man per tikybos pamokas aiškindavo, kad bažnytinę gali nutraukti tik popiežius. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Paranoia @ 2012 11 20, 03:44)
bent jau man per tikybos pamokas aiškindavo, kad bažnytinę gali nutraukti tik popiežius.  ax.gif

Na as ir taip galvojau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kumpiene @ 2012 11 19, 21:02)
O imanoma nutraukti baznytine santuoka?  g.gif

Ne, negalima pas mus. Nebent pats zmogus su savim pasitaria ir nusprendzia, kad to nebuvo.
Atsakyti