Įkraunama...
Įkraunama...

Sudužusios svajonės

QUOTE(zzzuika @ 2012 06 18, 21:11)
ne kiaules, o bejausmiai padarai...

siandien... darbe vos sulaikiau asaras, nes tik pagalvodavau apie ji, susigraudindavau. Ir pirmas dalykas ka padariau zengusi namu slenksti, pradejau zliumbt... verysad.gif  Kazkiek apsiraminu dabar tik skaitydama SM  4u.gif

butent, gaubi meile. savyje klaidu ieskai,o jiem didelis dzin ant to....jie pavargo,demesio mazuciam truko... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nesekme @ 2012 06 18, 21:11)
butent, gaubi meile. savyje klaidu ieskai,o jiem didelis dzin ant to....jie pavargo,demesio mazuciam truko... lotuliukas.gif

kaip ismokt ir mums to dzin? bet tai tikriausiai retorinis klausimas...
Atsakyti
QUOTE(zzzuika @ 2012 06 18, 21:33)
kaip ismokt ir mums to dzin? bet tai tikriausiai retorinis klausimas...

To neišmoksi. Kai nebebus jausmų, tuomet bus vienodai mirksiukas.gif Bet iki to labai nelengvas kelias smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*NoTa* @ 2012 06 18, 22:32)
To neišmoksi. Kai nebebus jausmų, tuomet bus vienodai  mirksiukas.gif Bet iki to labai nelengvas kelias  smile.gif

Labai dziaugiuosi, kad jus padedate palengvinti si kelia... 4u.gif Nes nesinori nieko matyti, net drauges nemielos.
Si ryta eidama i darba is tolo pamaciau ji, tai neisvengiama nes musu darbai netoli vienas kito, manes nemate, o as akimis nulydejau... Ir vel akys pilnos asaru. As niekada gyvenime nesu tiek zliumbusi, kazkaip susitvardydavau, o dabar kai atsiriso, tai atsiriso...
Atsakyti
zzzuika,kaip tave suprantu.. Pati vos prieš 3 mėnesius išgyvenau šį košmarą,net nenoriu atsiminti,kaip negera buvo.. Bet laikas viską apdelioja į savo vietas. Man buvo,kad pirmas dvi savaites verkiau dieną naktį,po to mėnesį laiko lyg ir apsipratau su ta mintimi,o po to iki dabar- vėl košmaras. Kolkas,tfu tfu tfu,viskas gerėja,priimiau šį išsiskyrimą kaip pamoką,nes iš tikro,tai aš ne tik daug praradau,bet daug ir gavau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(l'emurė @ 2012 06 19, 10:34)
zzzuika,kaip tave suprantu.. Pati vos prieš 3 mėnesius išgyvenau šį košmarą,net nenoriu atsiminti,kaip negera buvo.. Bet laikas viską apdelioja į savo vietas. Man buvo,kad pirmas dvi savaites verkiau dieną naktį,po to mėnesį laiko lyg ir apsipratau su ta mintimi,o po to iki dabar- vėl košmaras. Kolkas,tfu tfu tfu,viskas gerėja,priimiau šį išsiskyrimą kaip pamoką,nes iš tikro,tai aš ne tik daug praradau,bet daug ir gavau smile.gif

kaip dziugu del taves, kad puikiai laikais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(labai skauda @ 2012 06 19, 10:38)
kaip dziugu del taves, kad puikiai laikais  thumbup.gif

Žinok man irgi taip džiugu 4u.gif Kaip Tu laikais? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(l'emurė @ 2012 06 19, 10:42)
Žinok man irgi taip džiugu  4u.gif  Kaip Tu laikais? smile.gif

ištikta šoko. dar nelabai suvokiu. išgyvensim. anea 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(l'emurė @ 2012 06 19, 11:34)

aciu l'emure, suteikei vilciu ir optimizmo, kad issikapstysiu is tos duobes i kuria ikritau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zzzuika @ 2012 06 19, 10:57)
aciu l'emure, suteikei vilciu ir optimizmo, kad issikapstysiu is tos duobes i kuria ikritau  bigsmile.gif

Tikrai išsikapstysi,garantuoju smile.gif tik reikia šiek tiek laiko tam,natūralu,kad dabar liūdna.
Atsakyti
QUOTE(labai skauda @ 2012 06 19, 11:47)
ištikta šoko. dar nelabai suvokiu. išgyvensim. anea  4u.gif

as irgi suku ir suku mintyse musu istorija nuo pradzios ir nesuvokiu, kaip taip galejo buti... ir kodel butent sitas issiskyrimas toks skausmingas, gi as pries tai isskyriau su ex po 10 metu, be jokiu sirdagrauziu, ramiai, graziuoju ir dabar dar kartais ramiai pabendraujam...
na, bet be jokios abejones, kad isgyvensim, i ne takyje nazimali smile.gif
Atsakyti
o man šiandien liūdna unsure.gif nežinau kodėl. bet ilgiuosi mūsų bendravimo, nors žinau, kad nutraukus jį visiškai tik geriau bus unsure.gif taip sunku neparašius verysad.gif jau penki mėnesiai beveik, o aš kvailai ilgiuos verysad.gif kaip jūs? 4u.gif
Atsakyti