Įkraunama...
Įkraunama...

Sudužusios svajonės

QUOTE(migleine @ 2012 06 19, 18:51)
o man šiandien liūdna unsure.gif  nežinau kodėl. bet ilgiuosi mūsų bendravimo, nors žinau, kad nutraukus jį visiškai tik geriau bus unsure.gif  taip sunku neparašius verysad.gif jau penki mėnesiai beveik, o aš kvailai ilgiuos verysad.gif  kaip jūs? 4u.gif

gal sutikai ar pamatei ka nors is praeities, kas sukele prisiminimus ir ilgesi?
Atsakyti
QUOTE(zzzuika @ 2012 06 19, 19:22)
gal sutikai ar pamatei ka nors is praeities, kas sukele prisiminimus ir ilgesi?

a jį beveik kas dieną matau ir vis su merginom, lbai laimingą unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(migleine @ 2012 06 19, 20:34)
a jį beveik kas dieną matau ir vis su merginom, lbai laimingą unsure.gif

na tada aisku kodel sukilo ilgesys. o kaip tu savyje kovoji su tuo?
Atsakyti
sveikos mielosios, galbut atsiras senoliu, kurios prisimins mane ir mano istorija. tai stai as ir vel cia ir vel nusivylusi. vos spejau atsigauti po vienu skirybu dabar vel jos mane uzklubo. tai tikrai buvo mano zmogus, bet deja deja, as jam nebuvau ta skirtoji, na skauda sirdele beprotiskai bet logiskai mastau kad gyvenimas tesiasi ir paverkusi tikrai pasauli pamatysiu kitomis akimis, lygiai taip pat kaip ir pirma karta verysad.gif
siandien net darbe pavaduotoja apkabinusi guode, moteris metuose labai protingai paguode, patare, mama visada salia, o ka pastebejau kad skirtingai nei pirma karta, visos mano drauges isliko, nei vienos nesu praradusi, net padidejo pagalba man, aciu gyvenimui uz tai, jog esu viena, bet ne vienisa
Atsakyti
QUOTE(_buterfly_ @ 2012 06 19, 21:03)
sveikos mielosios, galbut atsiras senoliu, kurios prisimins mane ir mano istorija. tai stai as ir vel cia ir vel nusivylusi. vos spejau atsigauti po vienu skirybu dabar vel jos mane uzklubo. tai tikrai buvo mano zmogus, bet deja deja, as jam nebuvau ta skirtoji, na skauda sirdele beprotiskai bet logiskai mastau kad gyvenimas tesiasi ir paverkusi tikrai pasauli pamatysiu kitomis akimis, lygiai taip pat kaip ir pirma karta verysad.gif
siandien net darbe pavaduotoja apkabinusi guode, moteris metuose labai protingai paguode, patare, mama visada salia, o ka pastebejau kad skirtingai nei pirma karta, visos mano drauges isliko, nei vienos nesu praradusi, net padidejo pagalba man, aciu gyvenimui uz tai, jog esu viena, bet ne vienisa

labas... sveika istojusi i kluba 4u.gif as cia tikrai be ironijos, puikiai suprantu, kaip jautiesi... ilgai isbuvote kartu?
Atsakyti
QUOTE(zzzuika @ 2012 06 19, 22:08)
labas... sveika istojusi i kluba  4u.gif as cia tikrai be ironijos, puikiai suprantu, kaip jautiesi... ilgai isbuvote kartu?

nedaug, du metai, bet jau busta remontavomes bendram gyvenimui, vestuves turejom planuoti vasarai, bendra versliuka, vaikai ateity, zodziu dar meteliai ir butumem buve seima. zodziu santykiai nebuvo siaip draugyste, jau buvome labai rimta pora
Atsakyti
QUOTE(zzzuika @ 2012 06 19, 21:01)
na tada aisku kodel sukilo ilgesys. o kaip tu savyje kovoji su tuo?

tiesiog jei reikia slapta paverkiu ir stengiuos jokio sms neparašyt, nes čia tik save žeminčiau, būna, kad nieko nejaučiu, būna, kad ilgiuos mūsų unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(_buterfly_ @ 2012 06 19, 21:14)
nedaug, du metai, bet jau busta remontavomes bendram gyvenimui, vestuves turejom planuoti vasarai, bendra versliuka, vaikai ateity, zodziu dar meteliai ir butumem buve seima. zodziu santykiai nebuvo siaip draugyste, jau buvome labai rimta pora

o kodėl jūs išsiskyrėt? 4u.gif
Atsakyti
laba:) gal cia yra tokiu, kurios issiskyre, del to, kad santykiai nejudejo i prieki? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(migleine @ 2012 06 19, 22:45)

o kodėl jūs išsiskyrėt? 4u.gif

todel, kad sesuo jam yra didziausias autoritetas ir jis buvo pasakes, jei nori buti su manimi, turi sutarti su ja, o as su ja nesutariu, ne tas zmogus, kuris gali tapti mano draugu. neseniai gavosi konfliktas, kurio metu ji pasake, jog manes nenori matyti gyvenime akyse, todel jam kilo dvejone, kaip mums reiks toliau bendrauti, tiesiog neatskyre antros puses ir sesers. o galu gale vakar pareiske jog jo jausmai man atsale, tai suprask kaip nori...
Atsakyti
QUOTE(sufle @ 2012 06 19, 22:13)
laba:) gal cia yra tokiu, kurios issiskyre, del to, kad santykiai nejudejo i prieki? 4u.gif

yra, aš smile.gif

QUOTE(_buterfly_ @ 2012 06 19, 22:51)
todel, kad sesuo jam yra didziausias autoritetas ir jis buvo pasakes, jei nori buti su manimi, turi sutarti su ja, o as su ja nesutariu, ne tas zmogus, kuris gali tapti mano draugu. neseniai gavosi konfliktas, kurio metu ji pasake, jog manes nenori matyti gyvenime akyse, todel jam kilo dvejone, kaip mums reiks toliau bendrauti, tiesiog neatskyre antros puses ir sesers. o galu gale vakar pareiske jog jo jausmai man atsale, tai suprask kaip nori...

oho, na, bet ir vyras.. suprantu, kad šeima svarbu, bet šitaip padaryti tai man atrodo nesąmonė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(_buterfly_ @ 2012 06 19, 21:14)

nemanau, kad nuo trukmes priklauso santykiu rimtumas, vieniems uztenka menesio, kad suprastu, jog tai tas zmogus, kitam ir 10 metu neuztenka...
Papildyta:
QUOTE(_buterfly_ @ 2012 06 19, 22:51)

kas cia per salygos, kodel tu privalai sutarti su zmogumi, kuris tau nepatinka... blink.gif juk ne su seserim gyventi planuoji. Ir matomai sesuo jam kazko prikarksejo.
Atsakyti
QUOTE(zzzuika @ 2012 06 20, 09:58)
nemanau, kad nuo trukmes priklauso santykiu rimtumas, vieniems uztenka menesio, kad suprastu, jog tai tas zmogus, kitam ir 10 metu neuztenka...
Papildyta:
kas cia per salygos, kodel tu privalai sutarti su zmogumi, kuris tau nepatinka... blink.gif  juk ne su seserim gyventi planuoji. Ir matomai sesuo jam kazko prikarksejo.

tai cia faktas kad prikarksejo, net neabejoju tik nors ir skauda sirdele, bet dziugu jog dabar pamaciau kad nestotu jis mano pusen, jei vaikai jau butu, vestuves ir visi planai ivykdyti ir tada tokia situacija? doh.gif zodziu iseis i gera tikrai, baigsis zmogui is dangau nukrite pinigeliai, savo BMW nebetures is ko tvarkyti, vasara palangoje baigsis ir gales sedeti vienas pats, neduok die nores gryzti...bus ate ate
Atsakyti