Įkraunama...
Įkraunama...

Sudužusios svajonės

QUOTE(_buterfly_ @ 2012 06 20, 11:17)
tai cia faktas kad prikarksejo, net neabejoju tik nors ir skauda sirdele, bet dziugu jog dabar pamaciau kad nestotu jis mano pusen, jei vaikai jau butu, vestuves ir visi planai ivykdyti ir tada tokia situacija?  doh.gif  zodziu iseis i gera tikrai, baigsis zmogui is dangau nukrite pinigeliai, savo BMW nebetures is ko tvarkyti, vasara palangoje baigsis ir gales sedeti vienas pats, neduok die nores gryzti...bus ate ate

banaliai pasakysiu, bet juk nera to blogo, kas neiseitu i gera smile.gif saunuole buterfly, va tokio poziurio ir reikia thumbup.gif
Atsakyti
Šiandien vienas žmogus pasakė,kad ant mano ex labai pyko jo šeima kad jis mane paliko.. Sakė labai daug geria jis,o kai pasakiau,kad čia dėl kitos,tai labai nustebo,nes sakė kad jiems (žmonėms,su kuriais bendrauja) nesakė to.. Keistas vyras unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(l'emurė @ 2012 06 20, 20:43)
Šiandien vienas žmogus pasakė,kad ant mano ex labai pyko jo šeima kad jis mane paliko.. Sakė labai daug geria jis,o kai pasakiau,kad čia dėl kitos,tai labai nustebo,nes sakė kad jiems (žmonėms,su kuriais bendrauja) nesakė to.. Keistas vyras unsure.gif

Tai gal ta kita nieko jam nereiske, taip tik gyvenimo paivairinimui tebuvo? Nors kas tuos vyrus supaisys... mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(zzzuika @ 2012 06 20, 20:38)
Tai gal ta kita nieko jam nereiske, taip tik gyvenimo paivairinimui tebuvo? Nors kas tuos vyrus supaisys... mastau.gif

Arba jiems nieko neišėjo smile.gif na,dabar tai jau neturi esmės ax.gif
Atsakyti
Pasidovanojau sau siandien orchideja ir pasidejau miegamajame prie lovos, kad atsibudus ryte pamatyciau kazka grazaus ax.gif
Papildyta:
QUOTE(l'emurė @ 2012 06 20, 21:43)
Arba jiems nieko neišėjo smile.gif na,dabar tai jau neturi esmės  ax.gif

o tu pati geriau pasijutai suzinojus?
Atsakyti
QUOTE(zzzuika @ 2012 06 20, 20:46)
Pasidovanojau sau siandien orchideja ir pasidejau miegamajame prie lovos, kad atsibudus ryte pamatyciau kazka grazaus ax.gif
Papildyta:
o tu pati geriau pasijutai suzinojus?

Tikrai geriau žinok smile.gif geriau skaudi tiesa nei ta nežinomybė
Atsakyti
QUOTE(l'emurė @ 2012 06 20, 21:53)
Tikrai geriau žinok smile.gif geriau skaudi tiesa nei ta nežinomybė

smagu del taves smile.gif o as nenoriu nieko, nei matyti, nei girdeti is MB puses, ir dziaugiuosi, kad neskambina ir nesirodo, ir i darba kitais keliais pradejau eiti, kad tik nematyciau...
Atsakyti
QUOTE(zzzuika @ 2012 06 20, 21:06)
smagu del taves  smile.gif o as nenoriu nieko, nei matyti, nei girdeti is MB puses, ir dziaugiuosi, kad neskambina ir nesirodo, ir i darba kitais keliais pradejau eiti, kad tik nematyciau...

Labai gerai,nes dažniausiai po skyrybų moterys pačios rašinėja,klausinėja ir tt.- šaunu,kad to nedarai,pačiai nuo to geriau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(l'emurė @ 2012 06 20, 22:13)
Labai gerai,nes dažniausiai po skyrybų moterys pačios rašinėja,klausinėja ir tt.- šaunu,kad to nedarai,pačiai nuo to geriau  4u.gif

Isdidumo kruopelyte dar likusi smile.gif Tik neiisivaizduoju, kaip jausiuos ir ka darysiu, kai keliai susikirs, bo tai neisvengiama anskciau ar veliau. Ir atrodo siandien pirmas vakaras, kada nueisiu miegot nesuslapinusi pagalves asaromis ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif va šios dienos mano darbas http://www.scribd.co...les-Pilna-Knyga
Atsakyti
QUOTE(migleine @ 2012 06 20, 22:48)
Sveikos 4u.gif  va šios dienos mano darbas http://www.scribd.co...les-Pilna-Knyga

aciu migleine, tu tikras draugas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zzzuika @ 2012 06 20, 22:51)
aciu migleine, tu tikras draugas  4u.gif

tiesiog ši knyga man pačiai daug duoda, todėl pamaniau, kad ir jums bus įdomu smile.gif
Atsakyti