QUOTE(L.K. @ 2012 07 25, 11:31)
Tik pats galiukas neaštrus, link kotelio netgi labai aštrus. O ypač - pertvaros ir sėklos. Be to, Hungarianai aštrėja bręsdami, o geltoni jie būna tik tchninės brandos. Auginu vieną taip pat sėklai, jau morkos spalvos. Tokį vieną valgyti jau negalėčiau.
Tai kad jis sunoko raudonai, buvo gelsvas kuri laika, bet pradejo raudonuot ir palaukiau, kol visskai paraus, iki galo , t. sakant. O suvalgiau tik puse ir butent nuo galo puses o ne nuo kotelio, ir juodieji Hungarian irgi neastrus. As juos auginu ne su paprikom saldziom o atskira lysvele ir uzdengta- tuneliukas, susikryzmint negalejo. O '' geltonasis'' isvis 1 vienintelis , gavau dageli is forumietes, aciu jai, lauksiu kitu prinokstatnt. O Habaneras balkone auga ir jau 1 maaaazuliukas sunoko oranzinis, ar ju buna ir kitu spalvu, sito tai bijau ragaut, gali but l. astrus, nes taip esu 'apdegus' nuo Jamaikan Red, pasymokiau.