Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai ,paprikos - 2

QUOTE(Avijacija @ 2012 09 14, 15:46)
Jalapeno mėgėjų dėmesiui - naujiena kaip tik jums,kuri greičiausiai išstums iki tol mėgstamus Jalapeno pipiriukus iš jūsų daržo smile.gif . Jaloro - tai yra Jalapeno hibridas išvestas JAV ir ko gero vienintelė Jalapeno atmaina, kuri iki sunokimo būna auksinės geltonos spalvos. Maža to, kad ši paprika augdama gražiau atrodo už Jalapeno (sunokęs  paprikos vaisius įgauna ryškiai raudoną spalvą, kuri savo atspalviu yra taip pat daug mielesnė už kitas Jalapeno atmainas ) bet dar yra atspari net 6 paprikų virusams
tai ką netinka pačiam sėklikes rinktis?????? verksiu  cray.gif  nes žiūriudar kažkokia atmaina jalapeno atsiradus jų puslapy. Ech........

Na stipriai nesidžiaugčiau. Išvesta JAV ir atsparūs virusams... GMO... Atsparumas ir ta gražioji spalva laisvai galėjo atsirasti iš svetimo geno... Taip kad, reiktų labai labai pasidomėti, nes stipriai nerekomenduoju valgyti GMO neesam šiukšlių konteineriai kurie viską į save kiša. Plius jei yra vaikų. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Reeeeee @ 2012 09 15, 15:05)
Na stipriai nesidžiaugčiau. Išvesta JAV ir atsparūs virusams... GMO... Atsparumas ir ta gražioji spalva laisvai galėjo atsirasti iš svetimo geno... Taip kad, reiktų labai labai pasidomėti, nes stipriai nerekomenduoju valgyti GMO neesam šiukšlių konteineriai kurie viską į save kiša. Plius jei yra vaikų. mirksiukas.gif

Bet juk cia neparasyta kad GMO g.gif Tiktai kad hibridas, o hibridiniu seklu yra nemazai ir naudojam jas, bet gal jus ne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Venta9: 15 rugsėjo 2012 - 14:26
Tuomet mano durnai galvai gal galit parašyti jei tai hibridas, kas jo tėvai? Hibridams reikalingi du tėvai, vieną žinom, antras?
Atsakyti
QUOTE(Reeeeee @ 2012 09 15, 14:51)
Tuomet mano durnai galvai gal galit parašyti jei tai hibridas, kas jo tėvai? Hibridams reikalingi du tėvai, vieną žinom, antras?

nebūtinai du ,gali būti ir daugiau - šiuo atveju vaiko daryme dalyvavo Caloro, dvi Jalapenų veislės ,Serrano ir dar vienas pipiriukas kurio kodo nepasakysiu ,veiksmas vyko dar 1992 metais ir jokiais gmo čia nekvepia - spalva yra paveldėta iš pipiro o ne iš kokio moliusko lotuliukas.gif .Jeigu norite apsidrausti auginkit Jaloro tėvelį - Caloro biggrin.gif
Atsakyti
Man tik to ir reikėjo, dėl spalvos dzin, labiau atsaprumas virusinėm ligom sumėtė
Atsakyti

prašom ir gilus Jaloro protėvis - Caloro
spalva ta pati,vaisių forma truputį ilgesnė ,taip pat derlinga veislė tik vėliau noksta.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rcl123: 17 rugsėjo 2012 - 16:32
Beje, skaičiau kad kai kurios iškasat iš šiltnamio augaliukus. Gal jau dabar galima? nes manau maniškiam jau šalta... ir dar jie ganėtinai maži.
Atsakyti
QUOTE(Reeeeee @ 2012 09 18, 01:34)
Beje, skaičiau kad kai kurios iškasat iš šiltnamio augaliukus. Gal jau dabar galima? nes manau maniškiam jau šalta... ir dar jie ganėtinai maži.

Aš manau, kad jau pats laikas... pernai suvėlavau - matyt buvo jau šalta jiems - tai paskui nugelto, nudžiūvo, kad ir kambary jau buvo. Tik man tai sunkus atvejis su baltsparniais - antroj žiemos pusėj atsiranda jų, nes purkšt nesinori ir tenka išmest augaliukus, gerai dar jei ant gėlių nepersimeta g.gif
Atsakyti
Mano čiliukai jau po truputi nyksta, nors namuos ant palangės.. gal dėl šito kenkėjo? lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tuomce @ 2012 09 21, 16:14)
Mano čiliukai jau po truputi nyksta, nors namuos ant palangės.. gal dėl šito kenkėjo?  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
namuose ant palanges ir pas mane auga, panasu vaizdeli maciau ne karta su savo katinu, buvo priciuptas nusikaltimo vietoj biggrin.gif Galetu pati pipira pagrauzti, turbut fantazija kenkti augaliukus atsoktu ilgam
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2012 09 21, 17:44)
lotuliukas.gif  thumbup.gif
namuose ant palanges ir pas mane auga, panasu vaizdeli maciau ne karta su savo katinu, buvo priciuptas nusikaltimo vietoj  biggrin.gif Galetu pati pipira pagrauzti, turbut fantazija kenkti augaliukus  atsoktu ilgam

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
o jei rimtai tai pas mane rudom dėmėm nueidinėja lapai, kai kuri čiliukai praktiškai jau pliki, bet leidžia naujus pompurus ir lapus g.gif dar buvo užpuolę kažkokie juodi vabaliukai kaip kokios mažos erkutės, tai nupurškiau su žaliu muilu, berods nebėr..
Atsakyti
Žiemai taip iškasinėti galima viską? Nes turiu paprikų, aštriųjų ir saldžiųjų pipiriukų.
Atsakyti