QUOTE(Gaudvilė @ 2013 01 18, 12:24)
Reikia ir daigus, tik žodis 'grūdinimas' neapsiriboja vien karšta-šalta. Pripratint reikia prie nuolatinės auginimo vietos sąlygų.
Mielai surašyčiau visą instrukciją, bet laiko tiek neturiu daug daug knygų perrašymui.
Be to, tie nervai dėl kažkokių sėklų, substratų, daigų - nėštumas kaltas
ar šiaip jautrumas didesnis? Bo abiem atvejais siūlyčiau ramiai protingą knygutę pasiskaityt. Kad ir Bubliko 'Protingo daržo margumynai', nebrangiai kainuoja, miegosis tikrai ramiau.
Papildyta:
žinoma, reikia į viską žiūrėti paprasčiau
Mielai surašyčiau visą instrukciją, bet laiko tiek neturiu daug daug knygų perrašymui.
Be to, tie nervai dėl kažkokių sėklų, substratų, daigų - nėštumas kaltas
Papildyta:
žinoma, reikia į viską žiūrėti paprasčiau
joooo, anuku greiciau sulauksiu
Eisiu knygos ieskoti
QUOTE(zikas1970 @ 2013 01 18, 12:46)
joooo, anuku greiciau sulauksiu
Jautrumas padidejo pradejus intensyviai pomidoru tema skaityti
Eisiu knygos ieskoti
Eisiu knygos ieskoti
dabar labai labai rimtai rašau - negalima dėl š nieko taip imt į galvą
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 01 18, 09:50)
Kad duotų derlių per žiemą ko gi dar
O jei rimčiau tai norėjosi, kad ilgiau nesirgtų nei negrūdinti ir derlingesni būtų. Turiu užsirašiusi ką grūdinau, o ko ne
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 01 18, 12:10)
Aš tikėjausi, kad pagrūdinti bus atsparesni ligoms
Gal galite parasyti kokias papriku veisles auginsite? Gal jau esate atrade kokias nors labai geras, kurias galetumete rekomenduoti pradedancioms. Dekui.
QUOTE(GiedrikeB @ 2013 01 18, 15:50)
Gal galite parasyti kokias papriku veisles auginsite? Gal jau esate atrade kokias nors labai geras, kurias galetumete rekomenduoti pradedancioms. Dekui.
Pradedu įsitikinti, kad ne tik veislė turi reikšmės.
man Stanley neypac patiko, sieneliu riebesniu noretusi
Bandysiiu vasarį sėti Jaloro, Prairie Fire, Fish pipirą, varpelių porą daigų, eksperimentui raudoną ir geltoną iš maximos, Oda juodą irgi porą daigų.
QUOTE(kambliukas @ 2013 01 18, 14:38)
Bandysiiu vasarį sėti Jaloro, Prairie Fire, Fish pipirą, varpelių porą daigų, eksperimentui raudoną ir geltoną iš maximos, Oda juodą irgi porą daigų.
O Odą bandėt anksčiau? Nes kiek kas augino, nebuvo sužavėti
QUOTE(saintlina @ 2013 01 18, 16:21)
Nelabai ir man, bet geresnių neteko augint.
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 01 18, 16:20)
Nebandžius, išmainiau sėkliukės, bandysiu dėl spalvos..