Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstantiems pasijuokti III

Vienas žmogelis taip nekentė savo žmonos katino, kad nutarė juo atsikratyti.
Taigi kartą po darbo jis paėmė vargšą gyvūnėlį, nuvežė į miesto centrą ir paliko. Na, grįžta žmogelis visas laimingas, įeina pro duris ir prie kojų jam pradeda glausty...tis katinas. Na taip kartojosi kasdien ir nors žmogelis vis nuveždavo katiną toliau, nespėdavo pirmiau už jį grįžti namo. Po savaitės, neiškentęs, kad katinas vis grįžta namo, nuvežė jį kelis kilometrus už miesto, padarė kelis posūkius, pavažiavo dar toliau ir paleido katiną miške. Po 30 minučių žmogelis skambina savo žmonai:
- Mieloji, katinas namie?
- Na, taip, o ką?
- Pakviesk tą py**rą prie telefono, aš pasiklydau.
Atsakyti
Girtas žmogus bando užsėsti ant arklio, tačiau jam vis nesiseka. Tuomet jis pradeda prašyti pagalbos visų šventųjų iš eilės:
- Šventas Petrai, padėk! Šventas Mykolai, padėk! Šventas Grigorijau, padėk!
Pagaliau, sukaupęs visas jėgas jis dar kartą pabandė, tačiau persistengė ir perskrido į kitą arklio pusę.
- Ramiau, ramiau! - sumurmėjo jis. - Ne visi iš karto!
Atsakyti
- Jūs vieniša?
- Taip, prieš šešerius metus mane paliko vyras.
- O iš kur šie mažyčiai vaikeliai?
- Vyras retsykiais užsuka manęs atsiprašyti.
Atsakyti
Draugai lyg papai-vieni tikri kiti ne

- Ką pasakė žmona, kai pamatė tave bučiuojantis su kaimyne?
- Nieko. O tuos du priekinius dantis ir taip reikėjo ištraukti.

Skrosdama dvidešimta žuvį žmona atsidūsta ir sako vyrui:
– Kodel tu žvejyboje su visais degtinės negeri?

Tikros moterys niekada neišteka už tikrų vyrų, nes tikros moterys niekada nesutinka iškart, o tikri vyrai du kartus niekada nesiūlo.

Papildyta:
Atbega zmogelis vakare pas daktara su sakute ismeigta i kakta.Saukia:
-Gydytojau,padekite!
-Eik is cia,mano darbo laikas baigesi.
-Bet gydytojau,padekit, jus gi terapeutas!
Gydytojas istraukia is kaktos sakute, smeigia i aki ir sako:
-Eik pas okulista,jis dirba valanda ilgiau!

Žaidė kartą vyrukas su žmona golfą (toks žaidimas kai su lazda kamuoliukus mušinėji) Taigi laukas nebuvo gan didelis, aplink daug prabangių namų kur Naujieji rusai gyvena. Ir vat skėlė kartą žmona kamuoliuką taip, kad jis įlėkė į vieno namo teritorija ir sudaužė langą. Porelė peršikus eina atsiprašinėti. Pabeldžia į duris, jas atidaro vyresnis žmogelis. Pora sako:
- Oi atsiprašom, išdaužėm langą, netyčia, gal susitarsim - nuostolius atlyginsim.
Seniokas:
- Oi, jūs žinot, jūs ne tik langą išdaužėte, bet sudaužėt ir senovinę vazą. O ta vaza buvo stebuklinga, joje gyvenau aš, džinas. Užtai, kad mane išlaisvinote, galiu išpildyti 2 norus, po 1 kiekvienam, bet ir aš tuomet norėčiau ko nors paprašyt. Sakykit ko norit. Vyras:
- Noriu po 1 mln baksų kiekviename pasaulio banke.
Džinas:
- OK, jau padaryta.
Žmona:
- Noriu kiekvienoje šalyje turėti po vilą.
Džinas:
- Jau turi. O dabar mano noras. Visgi 3 tūkstančius metų ten pralindėjau, tad labai norėčiau permiegoti su tavo žmona, - sako vyrui. Vyras, vos sulaikydamas šypsni ir galvodamas apie milijonus, palinksi galvą. Žodžiu džinas nusiveda tą moteriškę į viršų, patvarko kaip reikalas.
Guli abudu, rūko. Džinas ir klausia:
- Klausyk, o kiek tavo vyrui metų?
- Trisdešimt
- Keista, suaugęs vyras, o džinais vis dar tiki....

Papildyta:
Išeinu į kiemą ir matau BMW: Juoda, tamsintais langais, lietais ratlankiais, pastatyta ne ant vejos, ne ant šaligatvio, aikšteleje ne per 2 vietas, o tvarkingai kamputyje niekam netrukdant... Apspjoviau - nekenčiu išsisokėlių!
Atsakyti
Petriukas sako:
- Mamyte, gali padaryti valgyti?
- Petriuk, jeigu aš miegu su tavo tėčiu, tai nereiškia, kad esu tavo mama.
- Aišku, tai kaip tave vadinti?
- Dėde Tomu.
Atsakyti
Į maisto prekių krautuvę mažame Suvalkijos kaimelyje nešinas trilitriniu stiklainiu atbėga berniukas ir mandagiai prašo:
- Įpilkite man, prašau, tris litrus šviežio medaus.
Pardavėja įpila ir duoda stiklainį atgal.
- Tėvelis jums pinigėlius rytoj atiduos! - patikslina vaikigalis.
- Na jau ne! - supyksta pardavėja, išplėšia stiklainį vaikui iš rankų ir jo turinį supila atgal į kanistrą. - Kai bus pinigai, bus ir medus!
Berniukas paima tuščią stiklainį ir bėgdamas pro duris sau sako:
- Teisus buvo tėtis! Medaus liko pakankamai dviems riekėms duonos...
Atsakyti
- Man reikia mesti gerti!
- Kodėl?
- Ar pameni praeitų metų vasarą?
- Nu taip.
- O aš ne!
Atsakyti
Viščiukas klausia mamos:
- Ar mane gandras atnešė?
- Taip, vaikeli, tik tėčiui nesakyk, -pašnibždom atsako apsidairiusi mama višta.
Atsakyti
Kaimynė klausia kaimynės:
- Jūs nematėte, kas užmušė mano baltąją vištą?
- Ir nemačiau, ir negirdėjau, tegu nesikapsto mano darže

- Panele, ko jūs į mane taip žiūrite, lyg nakvoti neturėtumėte kur?
Atsakyti
- Įsivaizduoji, šiandien važiavau troleibusu į darbą, tai net trys vyriškiai užleido man vietą atsisėsti! - draugei giriasi mergina.
- Na, tai ar tilpai?
Atsakyti
Vyriškis piktai sako jaunuoliui:
- Jūs pažadėjote mano dukrą parvežti namo 24 valandą. Dabar jau 3 valandos ir tai ne mano dukra!
Atsakyti
Mokykla. Pamoka. Mokytoja:
- Taigi, vaikai, prašom sugalvoti sakinį, kuriame būtų žodis “puiku!”.
Marytė kelia ranką:
- Saulė šviečia, kaip puiku!
Onutė neatsilieka:
- Šiandien gausiu 10, kaip puiku!
Mokytoja patenkinta:
- O gal kas galite sugalvoti sakinį, kur žodis “puiku” būtų dar labiau pabrėžtas?
Iš galo Petriukas:
- Vakar per vakarienę mano nepilnametė sesuo pasakė, kad laukiasi, ir tėtė
tarė “Nu, puiku, bl…, tiesiog puiku”

Atsakyti