Sukvietė vilkas susirinkimą miške. Visi susirinko, ir sako vilkas:
- Turiu dvi naujienas: vieną blogą, kitą gerą. Na, kaip žemaitis pradėsiu nuo geros. Į mišką atvežė pilną sunkvežimį prezervatyvų!!!
Visi pradėjo džiaugtis, planuoti vakaro reikalus... Aišku, visiems parūpo blogoji naujiena.
- Tai va. Kiškis viską su šakėm iškrovė.
Anekdotai turi būti kaip moteriški apatiniai: subtilūs, permatomi ir trumpi.
-Tu kodėl šiandien namie nenakvojai?
-Dieve mano, penkeri metai ir kiekvieną rytą tas pats per tą patį...
Vyras-žmonai:
-Taaaaip...gerti mečiau, rūkyti mečiau...laikas pagalvoti ir apie tave...
Atsibunda girtuoklis kapinėse. Neprisimena, kaip, kas, kur, kada. Visas purvinas, pachmelnas, sušalęs. Galvoja, reikia eiti namo. Lipa jau per kapinių tvorą, kai kažkas su kastuvu per galvą trenkia iš nugaros. Pasigirsta duobkasio balsas: - Kur čia dabar bėgi, a? Greit į kapą atgal!
Girtuoklėlis, vėlų vakarą grįždamas namo, pastebi astronomą - mėgėją, žiūrintį pro teleskopą į dangų. Prislenka arčiau, pažiūri į astronomą, pažvelgia į dangų ir staiga pamato krintančių žvaigždę. Baisiausiai nustebęs, pareiškia:
- O, jūs, tur būt, geriausias miesto snaiperis!
Girtuoklėlis, vėlų vakarą grįždamas namo, pastebi astronomą - mėgėją, žiūrintį pro teleskopą į dangų. Prislenka arčiau, pažiūri į astronomą, pažvelgia į dangų ir staiga pamato krintančių žvaigždę. Baisiausiai nustebęs, pareiškia:
- O, jūs, tur būt, geriausias miesto snaiperis!
Mokytoja klausia:
- Kaip atsiranda rasa?
Petriukas atsako:
- Žemė taip greitai sukasi aplink saulę, kad net suprakaituoja
- Kaip atsiranda rasa?
Petriukas atsako:
- Žemė taip greitai sukasi aplink saulę, kad net suprakaituoja
Karšta vasaros diena. Baloje guli begemotas, o ant jo nugaros varlė. Varlė pakėlė galvą, nusišluostė prakaitą ir tarė:
- Taip karšta, o dar begemotas prie užpakalio prilipo!!!
- Taip karšta, o dar begemotas prie užpakalio prilipo!!!
Pas psichiatrą:
- Daktare, mane kažkodėl visi muša, stumdo, troleibusuose, pavartėse, tiesiog į gatvę baisu išeiti... Gal mano veidas kažkoks ne toks?
- Hmmm... Tuoj patikrinsime, štai žiūrėkite, žiūrėkite į plaktukėlį, nesidangstykite, sekite jį akimis... Opa!!! Atleiskite, tiesiog negalėjau susilaikyti...
- Daktare, mane kažkodėl visi muša, stumdo, troleibusuose, pavartėse, tiesiog į gatvę baisu išeiti... Gal mano veidas kažkoks ne toks?
- Hmmm... Tuoj patikrinsime, štai žiūrėkite, žiūrėkite į plaktukėlį, nesidangstykite, sekite jį akimis... Opa!!! Atleiskite, tiesiog negalėjau susilaikyti...
Turistinės grupės Šveicarijoje gidui įgrįso vienos turistės beprasmiški klausimai.
- Iš kur atsirado šie akmenys? vėl paklausė turistė.
- Juos čia sunešė ledynai.
- O kur jie dabar?
- Nuėjo dar atsinešti
- Iš kur atsirado šie akmenys? vėl paklausė turistė.
- Juos čia sunešė ledynai.
- O kur jie dabar?
- Nuėjo dar atsinešti
Dvi blondinės kalbasi:
- Vakar buvau vestuvėse...
- Ir kaip?
- Normaliai... Žiedą dovanų gavau...
- Vakar buvau vestuvėse...
- Ir kaip?
- Normaliai... Žiedą dovanų gavau...
Kalbasi du vilkai:
Tu šitų naujųjų rusų prieš naktį neryk.
Kodėl?
Paskui visą naktį pilve zvimbs mobiliakas...
Tu šitų naujųjų rusų prieš naktį neryk.
Kodėl?
Paskui visą naktį pilve zvimbs mobiliakas...
- O dabar II pasaulinio karo didvyris, gerbiamas senolis Petras, papasakos kaip numušė du vokiečių lėktuvus.
- Na ne tai, kad numušė... Sakykim degalų bako neužpildė...
- Na ne tai, kad numušė... Sakykim degalų bako neužpildė...
Du bičiuliai nusipirko butelį degtinės, nuėjo pas vieną į namus, bet vos tik spėjo pasiruošti užkandą, kai grįžo žmona. Vyrai greitai paslėpė butelį į sieninį laikrodį su gegute. Laikas eina, sėdi, rūko, žmona, lyg nujausdama, irgi niekur neina. Staiga atsidaro laikrodžio durelės, o jose visiškai girta gegutė:
- Vyrrrai, kkieek vvalandų? - klausia.
- Septynios, - atsakė kažkuris iš inercijos.
- Ttada kku-kū!
- Vyrrrai, kkieek vvalandų? - klausia.
- Septynios, - atsakė kažkuris iš inercijos.
- Ttada kku-kū!
Viešam WC ant purvinų grindų mėtosi litas.
- Fui , negi dėl kažkokio lito vieno kišiu nagus į šūdą, - burba sau po nosim girtuoklis. Kiek pagalvojęs, išsitraukia iš kišenės šimtinę ir meta ant grindų
sakydamas:
- O štai 101 litą galima ir paklelt!
Skirtingo amžiaus vairuotojų tikslai:
20 metų - atvažiuoti kuo greičiau,
30 metų - atvažiuoti kuo gražiau,
50 metų - atvažiuoti kuo saugiau,
70 metų - atvažiuoti!
20 metų - atvažiuoti kuo greičiau,
30 metų - atvažiuoti kuo gražiau,
50 metų - atvažiuoti kuo saugiau,
70 metų - atvažiuoti!