Įkraunama...
Įkraunama...

Artėjančio gimdymo požymiai. V dalis.

aš ir galvojau kad nesuprasiu kada jau išauš toji diena kaip tie sąrėmiai ar suprasiu bet visos ramino kad tikrai pajusi biggrin.gif viskas prasidėjo kažkur apie 5 ryto prabudau nuo tokio lengvo pilvo apačios maudimo, tarsi mėnesinės prasidėtų, apie 10 ryto jau važiavom į Kauno klinikas bet paleido nes tik 1 cm dar tebuvo atsidaręs, tai grįžus gulinėjau nes vis pamausdavo bet jau kokią 19 val jau nebegalėjau gulinėt biggrin.gif ramsčiau sienas sofas viską lotuliukas.gif na tikrai akivaizdu buvo kad JAU ir vidurnakty laikiau mazyle ant ranku wub.gif
Atsakyti
O aš pajaučiau ir patikėjau, kad gimdau, tik tada, kai prasidėjo stangos. Sąrėmius (kurie truko ~14 val.) palaikiau paruošiamaisiais. Taip, jie buvo skausmingi, ir reguliarūs. Bet aš įsivaizdavau, kad skaudėti turi nepalyginamai stipriau.

Dar kurį laiką rudai tepliojo, o kokios 3 val. iki vaiko gimimo pasišalino gleivių kamštis. Tai dėl jo gi nuvažiavau "pasitikrinti". Kitaip būčiau namie ir pagimdžius. Nes porą valandų iki gimstant vaikui dar sau viena vonioj varčiausi.

Taip kad nebūtinai, kaip čia kai kurios sako, tuos tikruosius signalus pajusit ir suprasit. Todėl kilus abejonei geriau jau važiuokit į ligoninę. Aš gimdžiau pirmą kartą, sąrėmių nesureikšminau, o per stangas antru pastūmimu vaikas tiesiog iššovė. Jei būčiau dar kiek uždelsus, tikrai būčiau pagimdžiusi vonioje.

Parašiau čia tam,kad ne visos tikėtųsi ilgo ir skausmingo gimdymo pirmam kartui. Būna visaip smile.gif
Atsakyti
Man tos paskutinės savaitės - baisi kančia, taip lėtai slenka. Jau taip norisi grįžt į normalų gyvenimą - laisvai kvėpuot, sportuot, miegot ant pilvo, o kaip tyčia "pietų" fronte tylu ramu, panašu, kad teks nešiot iki termino...
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2014 05 08, 19:41)
Man tos paskutinės savaitės - baisi kančia, taip lėtai slenka. Jau taip norisi grįžt į normalų gyvenimą - laisvai kvėpuot, sportuot, miegot ant pilvo, o kaip tyčia "pietų" fronte tylu ramu, panašu, kad teks nešiot iki termino...

kaip Jus suprantu 4u.gif man jau antradieni daktare ispranasavo "ryt, poryt, siom dienom" biggrin.gif jau kaip negaliu sulaukt, pirmas gimdymas laukia is pradziu baisu buvo, db jau nebaisu, jau kaip noriu greiciau pagimdyt ir atsigaut, labai vargina tos paskutines savaites...
Atsakyti
jau kelios dienos labai gausios isskyros, buna tokios tasios su baltom priemaisom, bet ne rudos, nei kraujo kokiu zymiu nera, nakti beveik kiekviena karta pabundu su jausmu kad apsisiusiujau blush2.gif ar gali buti taip, kad po biski vandenys isbega?
Atsakyti
QUOTE(Vergina @ 2014 05 19, 17:06)
jau kelios dienos labai gausios isskyros, buna tokios tasios su baltom priemaisom, bet ne rudos, nei kraujo kokiu zymiu nera, nakti beveik kiekviena karta pabundu su jausmu kad apsisiusiujau  blush2.gif  ar gali buti taip, kad po biski vandenys isbega?

Man taip pat buvo. Ir visi sake kad ne vandenys. O kai jau atvaziavau gimdyti, akusere patikrinus sako- "vaikeli, vandenu visai nera, kada nubego" , o as neturejau ka pasakyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnyte_1987 @ 2014 05 19, 17:50)
Man taip pat buvo. Ir visi sake kad ne vandenys. O kai jau atvaziavau gimdyti, akusere patikrinus sako- "vaikeli, vandenu visai nera, kada nubego" , o as neturejau ka pasakyti biggrin.gif

na man jau ir skauda pilvo apacia jau kelinta vakara ir nugara spazmuoja karts nuo karto ir vaikstau visa laika tokia slapoka, nzn ar cia isskyros, ar prakaituoju taip (na nemalonu taip dregnoka visa laik, o db kaip tik va karsti siandien toks) ar cia po biski tie vandienys jau bega...
tikiuosi nieko blogo ir jau siandien-ryt vaziuosiu gimdyt ax.gif
Atsakyti
na ka smile.gif siandien ryte isejo gleiviu kamstis, gelsvos spalvos geras toks zele gabalas iskrito blush2.gif daugiau kolkas jokiu pozymiu. Siandien vakare vaziuoju pas gine savo, paziuresim ka sakys smile.gif
Atsakyti
Na man ir jau paskutines savaiteles, bet atrodo jos sustojo,jau noreciau gimdyt,sunku,o ir karsciai nepakeliami.Jau pora savaiciu jauciu paruosiamuosius, pora kart buvo tasiu ir gelsvu isskyru,gal kamstis g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2014 05 08, 19:41)

drinks_cheers.gif

QUOTE(Kazokiene32 @ 2014 07 09, 16:39)
Na man ir jau paskutines savaiteles, bet atrodo jos sustojo,jau noreciau gimdyt,sunku,o ir karsciai nepakeliami.Jau pora savaiciu jauciu paruosiamuosius, pora kart buvo tasiu ir gelsvu isskyru,gal kamstis g.gif ?

drinks_cheers.gif
Atsakyti
man nuolat skauda pilvą, kaip per mmmm bet nėra jokio laiko intervalo normalaus..paskauda valandą ir vėl ramu...
ir bijau ir greičiau noris 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NB @ 2014 08 05, 19:08)
man nuolat skauda pilvą, kaip per mmmm bet nėra jokio laiko intervalo normalaus..paskauda valandą ir vėl ramu...
ir bijau ir greičiau noris  4u.gif

O kiek savaičių turite? Ir kiek laiko tas maudimas kaip per mm tčsiasi? Man jau 39 sav., bet maudžia jau turbūt mėnesį.. kažin ar normalu.. g.gif
Atsakyti