Įkraunama...
Įkraunama...

Artėjančio gimdymo požymiai. V dalis.

ir man taip buvo smile.gif labai bijojau, kad nesuprasiu, kada saremiai, kad nesuprasiu kada kamstis iseis, na jokiu saremiu paruosiamuju neturejau, visiskai nieko nemaude ir neskaudejo schmoll.gif , o ir laukiau kiekviena diena na bent kokio zenklo, kadangi pernesiojau beveik pilnas dvi savaites, cia UK daktarai taip leidzia doh.gif ir net netikrina, nieko nesviecia, jokios sirdeles neklauso ir besiprasant nepriima fool.gif taigi baisiausiai pergyvenau kiekviena diena, na kamstis mano isejo tik tada kai sesele padare,, net nezinau kaip lietuviskai gal gimdos pavalyma, zodziu pamakalavo ten taip 'maloniai' blink.gif , kad nezinojau kur dingt, va tada pamaciau, kas tas kamstis ir, kad jo nesumaisysi su jokiom isskyrom, pirmadieniui buvo pasikirta data ir skatinamieji, taciau aciu Dievui sestadienio nakti nubego vandenys, tiesiog begulint lovoj pajutau, akd apatiniai slapoki, nuejau i toleta ir pajutau, akd isbego biski vandenuko smile.gif tik ryte pajutau pirmuosius saremius, na kai jie prasidejo tai visai nebaisiai, aisku miegot jau nebejo smile.gif , bet veliau jau kazi ar eitu juos, pramiegot, sumaisyt ar nepastebet blink.gif skausmelis toks, kad iskart suprasi, akd cia jau tikrieji saremiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre1222 @ 2013 03 22, 21:19)
ir man taip buvo  smile.gif  labai bijojau, kad nesuprasiu, kada saremiai, kad nesuprasiu kada kamstis iseis, na jokiu saremiu paruosiamuju neturejau, visiskai nieko nemaude ir neskaudejo  schmoll.gif , o ir laukiau kiekviena diena na bent kokio zenklo, kadangi pernesiojau beveik pilnas dvi savaites, cia UK daktarai taip leidzia doh.gif  ir net netikrina, nieko nesviecia, jokios sirdeles neklauso ir besiprasant nepriima fool.gif taigi baisiausiai pergyvenau kiekviena diena, na kamstis mano isejo tik tada kai sesele padare,, net nezinau kaip lietuviskai gal gimdos pavalyma, zodziu pamakalavo ten taip 'maloniai' blink.gif , kad nezinojau kur dingt, va tada pamaciau, kas tas kamstis ir, kad jo nesumaisysi su jokiom isskyrom, pirmadieniui buvo pasikirta data ir skatinamieji, taciau aciu Dievui sestadienio nakti nubego vandenys, tiesiog begulint lovoj pajutau, akd apatiniai slapoki, nuejau i toleta ir pajutau, akd isbego biski vandenuko  smile.gif  tik ryte pajutau pirmuosius saremius, na kai jie prasidejo tai visai nebaisiai, aisku miegot jau nebejo  smile.gif , bet veliau jau kazi ar eitu juos, pramiegot, sumaisyt ar nepastebet  blink.gif skausmelis toks, kad iskart suprasi, akd cia jau tikrieji saremiai smile.gif

O man klausimas su tuo vandens nubėgimu. Šiandien nusikosijau ir lyg išsiskyrė šlapimas, bet lyg pagal kvapą ne šlapimas ir dar išėjo geras gabalas gleivių kamčio su senu krauju. Man jau 42 -oji savaitė prasideda. Gimdos kaklelis atsidaręs 3cm, bet dar ruošiasi gimdymui. Šianakt sąremiai paryčiais buvo kas 20min. Vėliau dingo. Savijauta ne kokia. Net pykina. Valgyti nenoriu. Tikiuosi, kad prasidės gimdymas natūraliai, nes labai norisi, kad mažiukė pasirinktų savo laiką wub.gif
Atsakyti
man 23val. prasidejo saremiai, jau tada gulejau ligonineje, nes buvo trecia diena po termino, tai issitraukiau mobilu ir emiau stebet kas kiek laiko, kartojosi kas tris minutes, bet valanda laukiau, nes pries kelias dienas jau yra buve kad kelias valandas kas kelias minutes kartojosi, paskui dingo, bet si siki buvo tikrieji, nes po pusantros valandos nubego vandenys, vos spejau iki gimdyklos nueit.
Atsakyti
sveikos merginos, aš irgi rūpestį... terminas mums sekmadienį, bet jokių absoliučiai požymių nejaučiu.. na šiandien ginė patikrino, jausmas tai neduok dieve, maniau ir žarnps išlįs, nu bet ką darysi, kentėjau. Pasakė tik tiek kad kaklelis tiesus ir telpa pirštas, o kur telpa ir ką reiškia tiesus kaklelis taip ir nepaaiškino g.gif liepė laukt, jei nesulaukiu, pirmadienį atvažiuot, tada žiūrės ką su mumis daryt.. lelious spardosi sau, vandneų užtenka ir tiek, visai nesiruošia čia pas mus... doh.gif o aš jau taip noriu
Atsakyti
QUOTE(kriro @ 2013 06 05, 14:04)
sveikos merginos, aš irgi rūpestį... terminas mums sekmadienį, bet jokių absoliučiai požymių nejaučiu.. na šiandien ginė patikrino, jausmas tai neduok dieve, maniau ir žarnps išlįs, nu bet ką darysi, kentėjau. Pasakė tik tiek kad kaklelis tiesus ir telpa pirštas, o kur telpa ir ką reiškia tiesus kaklelis taip ir nepaaiškino g.gif  liepė laukt, jei nesulaukiu, pirmadienį atvažiuot, tada žiūrės ką su mumis daryt.. lelious spardosi sau, vandneų užtenka ir tiek, visai nesiruošia čia pas mus... doh.gif  o aš jau taip noriu

Anokia aš medikė, bet jei tik pirštas lindo, reiškia, vienas cm. Mažai. Gal staigiai viskas prasidės wink.gif
Man kamštis pradėjo eit savaitę prieš gimdymą. Savaitę vaikščiojau su trim cm. Paruošiamuosius jaučiau tris naktis, bet su kiekvienu rytu viskas baigdavos. Visgi, trečią dieną nutariau nuvažiuot. Paliko, nes kaklelis atsidaręs buvo iki septynių cm, o aš nejaučiau smile.gif Greit ir susitikom wub.gif
Atsakyti
na va, laukiu laukiu, vakar pradėjo mausti nugarą kartais spazmuoja pilvuką, naktį ir buvo užėję...vis laukiu kada gi prasidės bent jau tie paruošiamieji... doh.gif baisiausias tas laukimas, kai nežinai ko laukti doh.gif blink.gif
Atsakyti
Keliu tema i virsu smile.gif gimdymas numatytas gruodzio 9d., bet net du gydytojai sake, kad del didelio vandenu kiekio gimdysiu anksciau. Siandien po pietu prasidejo gimdos kietejimai, dabar gimda kieteja be didelio skausmo (tik menkas maudimas) kas 15-8 min. Tarpai po truputi trumpeja, buvo apie 20min, dabar dazniausiai apie 10. Ar cia jau gali buti tikrieji saremiai? Paruosiamuosius jausdavau daznai vakarais, bet jie.budavo kokie 5 kas 15-20min ir isnykdavo, o dabar jau ilga laika jauciu veiksma g.gif smile.gif
Atsakyti
Labutis, gali būti pati pradžia. Bet kol saremiai nestiprus ir neilgi niekur neskubėčiau smile.gif
Atsakyti
Paryčiais sąrėmiai pasidarė kas 8min, iškeliavome į gimdyklą, gimdymo veikla buvo prasidėjusi, bet vėliau ėmė ir sustojo, kadangi dar ne terminas, tai skatinti daktarai nenorėjo, tai parą praleidę gimdykloje, grįžome namo ir laukiame toliau smile.gif
Atsakyti
kelias dienas laisvesni viduriai, naktį užėjo lyg pamaudimas, primenantis mėnesines, bet dabar vėl nieko, ramu. Kamščio nė pėdsakų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Chloridė @ 2013 12 06, 11:30)
kelias dienas laisvesni viduriai, naktį užėjo lyg pamaudimas, primenantis mėnesines, bet dabar vėl nieko, ramu. Kamščio nė pėdsakų g.gif

4u.gif na kaip,ar pagimdet? Man tas pats,naktimis pilva maudzia,laisvesni viduriau,pykint vel pradejo,ai,ir dar spazmuoja ten kur gimdos kaklelis (jei teisingai suprantu). Visa tai jau ilgiau nei savaite tesiasi...
Atsakyti
Na, patys patys pirmieji, tik dar nesupratau, kad netrukus gimdysiu, tai vaikas vis arčiau gimdymo mažai judėjo.
O paskui vieną vakarą laisvi viduriai, išėjęs kamštis ir išvažiavom smile.gif
Atsakyti