Labas vakaras merginos ir as jungiuosi i belaukianciuju buri

MUms jau arteja 37sav.pabaiga.
Penktadieni buvome extra apziuroje,nes labai kietas buvo pilvukas ir skausmai, na uzfiksavo viena saremi , nors as jo net nejutau, vaiko sirdute dirbo nepriekaistingai. Patikrino kakleli tai sake 1cm atsidares. Sekancia diena buvome pakartotinai pasitikrinti, bet aparatai artejancio gimdymo nenustate.
Strenas man jau geras dvi savaites skauda, ypac ilgiau pavaiskciojus.Sekmadieni tai labai daug vaiksciojau. Kudikelis tai mano visa nestuma ramus,tai negaliu pasakyti ar jo judesiuku sumazejo ar ne. Bet va si vakara jauciuosi truputi keistai, na skauda strenas ir karts nuo karto paskauda pilvo apacia lyg kas su adatelem badytu ir kirksnies vietoje pamaudena. Ar tai gali buti saremiai. Paci ogimdymo visiskai nesibaiminu,mane apima didesne baime,kad nesuprasiu prasidejusiu saremiu ir laiku nenuvaziuosim i gimdymo namus

gi kiekvienas zmogus ta skausma pakelia skirtingai.
Ai po kaklelio apziuros visa savaitgali buvo kraujingu isskyru. o va vakar ir siandien tik ryte truputi kraujingos gleives, bet cia gal vis dar eina kas is po tos apziuros
Tai va lauksiu ,gal reikia pasiemus lapa fiksuoti ar cia reguliarus ar ne,gal tik siaip maudena. Vyrui pasakiau savo abejones tai jis jau vos ne vaziuojam i ligonine, o as nenoriu vel vaziuot ir vel gryz i namus. jeigu jau gryzti tai tik su mazuciu rysuleliu