Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 29 tema

QUOTE(zuzanele @ 2012 07 31, 18:05)
Šiandien įvykdžiau penkmečio planą- pasidariau naujus akinius biggrin.gif thumbup.gif

O aš šiandien grįžau įvykdžius gyvenimo planą! IR IŠKARTO LENDU PAS JUS! (gal čia diagnozė lotuliukas.gif ) Aplankiau dukrelę Amerikoj. Labai bijojau keliaut, kai nelabai kertu kalbą ax.gif Bet viska OK! Įspūdžių per tris savaites susikaupė kalnai. Jau vieną draugę nukankinau savo pasakojimais lotuliukas.gif Esu patekinta savimi ir kelione
QUOTE(zuzanele @ 2012 08 06, 09:49)
Negaliu patikėt... Trečiadienį į darbą doh.gif

Man į darbą 16. Bet nei kelionės metu, nei dar ir dabar nelabai gaudausi laike, tai nesuku galvos. Su darbu, įtariu susidursiu kaktomuša biggrin.gif

QUOTE(Toblera @ 2012 08 09, 20:19)
4u.gif Sveikos kolegės. Rašiau seniai. Tik kartais paskaitydavau jūsų pašnekesius. Buvau gilioje duobėje. Šiais metais (juodi metai)netekau brangiausio žmogaus. Tai ir šį forumą apleidau. Bandau po truputį atsitiesti  schmoll.gif .

STIPRYBĖS.

Stiprybės ir visoms kitoms, kurioms, kaip čia paskaičiau, vasara buvo nekokia!
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2012 08 11, 01:13)
O aš šiandien grįžau įvykdžius gyvenimo planą! IR IŠKARTO LENDU PAS JUS! (gal čia diagnozė lotuliukas.gif ) Aplankiau dukrelę Amerikoj. Labai bijojau keliaut, kai nelabai kertu kalbą ax.gif Bet viska OK! Įspūdžių per tris savaites susikaupė kalnai. Jau vieną draugę nukankinau savo pasakojimais lotuliukas.gif Esu patekinta savimi ir kelione

Man į darbą 16. Bet nei kelionės metu, nei dar ir dabar nelabai gaudausi laike, tai nesuku galvos. Su darbu, įtariu susidursiu kaktomuša biggrin.gif

Šaunu, kad gerai praleidai laiką thumbup.gif
Kai pirmą kartą viešėjau pas sesę Vokietijoj, taip pailsėjau, kad grįžus namo nemokėjau net durų atrakint, nežinojau kuriuo raktu tai daroma biggrin.gif
Ten buvau lepinama, nieko nereikėjo daryt, tik pavalgyt ir keliaut. Visiškai buvau atsijungus nuo buities ir rūpesčių thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 11 rugpjūčio 2012 - 07:27
blush2.gif atiprasau kad pas jus ilindau, bet noriu jusu nuomones...
Siulo darba pradiniu klasiu mokytojos tausojanciu grafiku??? 9val per savaite. Kokia siu pareigu specifika???
Atsakyti
Tai reiškia, kad turėsite individualiai ugdyti pirmos klasės mokinį darželyje arba kitos klasės mokinį namuose. Rašysite individualaus ugdymo planą ir vesite lietuvių kalbos, matematikos ir pasaulio pažinimo pamokas.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
QUOTE(agė-melagė @ 2012 08 11, 00:13)

Džiaugiuosi už tave ir dar kartą baltai pavydžiu tos kelionės wub.gif wub.gif wub.gif
QUOTE(zuzanele @ 2012 08 11, 08:26)
Šaunu, kad gerai praleidai laiką  thumbup.gif
Kai pirmą kartą viešėjau pas sesę Vokietijoj, taip pailsėjau, kad grįžus namo nemokėjau net durų atrakint, nežinojau kuriuo raktu tai daroma biggrin.gif
Ten buvau lepinama, nieko nereikėjo daryt, tik pavalgyt ir keliaut. Visiškai buvau atsijungus nuo buities ir rūpesčių thumbup.gif

lotuliukas.gif Man taip buvo, kai grįžau iš kelionės į JAV drinks_cheers.gif . Labai smagu, kai niekuo nereikia rūpintis, tik keliauji, pramogauji ir džiaugiesi gyvenimu wub.gif wub.gif . Ech, kaži kada dar taip bus unsure.gif , labai jau brangūs bilietai, o algos ne didėja, o mažėja doh.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Ajerūnė @ 2012 08 11, 09:32)
Tai reiškia, kad turėsite individualiai ugdyti pirmos klasės mokinį darželyje arba kitos klasės mokinį namuose. Rašysite individualaus ugdymo planą ir vesite lietuvių kalbos, matematikos ir pasaulio pažinimo pamokas.

aciukas, blush2.gif labai nerimauju blush2.gif
Atsakyti
Age-melage, ,,pakankink" ir mus nors keliais sakinukais apie savo kelionę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(studija @ 2012 08 11, 12:10)
Age-melage, ,,pakankink" ir mus nors keliais sakinukais apie savo kelionę 4u.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif KAI SUSITIKSIM, AUSIS IŠŪŠIU lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Sakykit prašau, ar šios serijos vadovėliams yra Mokytojo knygos ???
http://almalittera.l...-ii-klasei.html
Atsakyti
QUOTE(calkusl @ 2012 08 12, 00:43)
Sveikos merginos 4u.gif
Sakykit prašau, ar šios serijos vadovėliams yra Mokytojo knygos ???
http://almalittera.l...-ii-klasei.html

Aš šiemet įdomiai dirbsiu doh.gif . Vadovėliai bus "Matematikos pasaulyje", o pratybos "Matematika" (iš šitos serijos) doh.gif . Kadangi abiejų autoriai Kiseliovai, tai viliuosi, kad kaip nors suderinsiu doh.gif ... O dėl mokytojo knygos tai abejoju, kad yra, nors reikėtų paieškoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 08 12, 08:15)
Aš šiemet įdomiai dirbsiu  doh.gif . Vadovėliai bus "Matematikos pasaulyje", o pratybos "Matematika" (iš šitos serijos)  doh.gif . Kadangi abiejų autoriai Kiseliovai, tai viliuosi, kad kaip nors suderinsiu  doh.gif ... O dėl mokytojo knygos tai abejoju, kad yra, nors reikėtų paieškoti  g.gif

Išieškojau visą internetą, bet neradau mokytojo knygos, tai greičiausiai, kad ir nėra jos schmoll.gif . Kiseliovai kažkaip labai apsileidę su mokytojo knygom - kaip išleido pačias pirmąsias, taip ir baigė su jom doh.gif . Vadovėliai keitėsi, atsinaujino, pratybos irgi, dabar jau visai kitas pavadinimas, o mokytojo knygų nerasta... Nors, mes esam pradinukės ir galim apsieiti ir be jų mirksiukas.gif . Bent jau aš dirbau tris metus su Kiseliovo vadovėliais be mokytojo knygų (turėjau tik pirmai klasei) ir puikiai be jų išsiverčiau mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 08 12, 07:48)
Išieškojau visą internetą, bet neradau mokytojo knygos, tai greičiausiai, kad ir nėra jos  schmoll.gif . Kiseliovai kažkaip labai apsileidę su mokytojo knygom - kaip išleido pačias pirmąsias, taip ir baigė su jom  doh.gif . Vadovėliai keitėsi, atsinaujino, pratybos irgi, dabar jau visai kitas pavadinimas, o mokytojo knygų nerasta... Nors, mes esam pradinukės ir galim apsieiti ir be jų  mirksiukas.gif . Bent jau aš dirbau tris metus su Kiseliovo vadovėliais be mokytojo knygų (turėjau tik pirmai klasei) ir puikiai be jų išsiverčiau  mirksiukas.gif .

Na aš nesu tokia patyrusi kaip jūs, man reikalinga mokytojo knyga ax.gif Bandysiu nusipirkti "Matematikos pasaulyje" mokytojo knygą, gal ką priderinsiu. Kažin ar labai ten jos skiriasi, nevarčiau dar.
Atsakyti