Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 29 tema

QUOTE(calkusl @ 2012 08 12, 14:27)
Na aš nesu tokia patyrusi kaip jūs, man reikalinga mokytojo knyga ax.gif Bandysiu nusipirkti "Matematikos pasaulyje" mokytojo knygą, gal ką priderinsiu. Kažin ar labai ten jos skiriasi, nevarčiau dar.

Prekyboje jau nėra seniai ax.gif nebent iš kolegių kokių g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 12 rugpjūčio 2012 - 13:41
QUOTE(smilga1972 @ 2012 08 12, 13:32)
Prekyboje jau nėra seniai  ax.gif nebent iš kolegių kokių  g.gif

Gal kas iš čia esančių turi nebereikaligą 2 klasei 4u.gif
Atsakyti
Manau,kad tikrai turiu. Bet tik ketvirtadienį grįžtu į darbą, tada ir pažiūrėsiu.( jei tik neužmiršiu.Priminkit dar) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2012 08 12, 14:56)
Manau,kad tikrai turiu. Bet tik ketvirtadienį grįžtu į darbą, tada ir pažiūrėsiu.( jei tik neužmiršiu.Priminkit dar) smile.gif

Būtinai priminsiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo calkusl: 12 rugpjūčio 2012 - 15:29
Sveikos 4u.gif

Šiais metais „Bebras“ keliaus ir pas pradinukus. Plačiau...
Atsakyti
Sveikutės jau dirbančios ir dar atostogaujančios. Aš dar atostogauju, o jūs jau kiek naujienų parašėte. Šaunuolės! Po truputį pradedu įsijungti į darbą ir aš, ieškosiu scenarijaus antrokams, peržiūrėsiu paštą, vieną pasiūlymą ką dovanoti ir aš radau, tik reikia įsitikinti, kad nesikartosiu.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Kažkada pašte mačiau mokytojos laiškus būsimam pirmokui, antrokui, trečiokui, bet dabar niekaip nerandu. Gal kas galėtų primint, kur ieškot ir kaip buvo pavadinta? Būčiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Na, ką jungiuosi vėl prie jūsų, nes jau geras mėnesiukas kaip nebendravau su Jumis. Kaip gyvenate? Kokios naujienos dėl darbo? Ar ruošiatės jau rugsėjui?
Atsakyti
QUOTE(riešutasgilė @ 2012 08 13, 12:51)
Sveikutės jau dirbančios ir dar atostogaujančios. Aš dar atostogauju, o jūs jau kiek naujienų parašėte. Šaunuolės! Po truputį pradedu įsijungti į darbą ir aš, ieškosiu scenarijaus antrokams, peržiūrėsiu paštą, vieną pasiūlymą ką dovanoti ir aš radau, tik reikia įsitikinti, kad nesikartosiu.

Labutis. Nu bandau šokt į pagalbą - ieškau, bet kol kas nerandu. Pas save kompiuteryje radau Agotos laišką (eilėraštį). Ar šito ieškojai?
Papildyta:
QUOTE(naminukė @ 2012 08 13, 18:30)
Sveikos  4u.gif Kažkada pašte mačiau mokytojos laiškus būsimam pirmokui, antrokui, trečiokui, bet dabar niekaip nerandu. Gal kas galėtų primint, kur ieškot ir kaip buvo pavadinta? Būčiau labai dėkinga  4u.gif

Pačiam pirmajame pašte radau tokį dokumentą "PIRMOKŲ MOKYTOJOS SVEIKINIMAS". Gal tas?
Atsakyti
QUOTE(Snaudale @ 2012 08 13, 22:49)
Pačiam pirmajame pašte radau tokį dokumentą "PIRMOKŲ MOKYTOJOS SVEIKINIMAS". Gal tas?

Dėkui už rūpestį, bet ne tas. Ten buvo gražiai rėmeliuose surašyti laiškai, kuriuos galima siųst prieš rugsėjo pirmąją...
Atsakyti
Kažkokį laišką pirmokui nusiunčiau, gal tiks, pažiūrėkit.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 08 13, 23:48)
Kažkokį laišką pirmokui nusiunčiau, gal tiks, pažiūrėkit.

Va, kažkas panašaus, tik pritaikyta antrokui, trečiokui... Mačiau, o kur - neprisimenu... doh.gif doh.gif
Atsakyti