Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 29 tema

QUOTE(mindojur @ 2012 08 16, 10:36)
Sveikos merginos, labai noriu prisijungt prie Jūsų būrio. Siunčiau visokius scenarijus, tik arba kažką negerai nusiunčiau, bet stebuklingojo pašto kol kas negavau. Pradinuke dirbu jau 18 metų, tai manau, kad tikrai turėsiu kuo su jumis pasidalinti. Šiais metais dirbsiu su ketvirtokais. dirbu Žemaitijoje, Kretingos rajone.
sveikinu visas su artėjančia rugsėjo 1ąją. Tikiuosi, kad priimsit į savo būrį.

Sveika prisijungus 4u.gif O mes beveik kaimynės ir abi ketvirtokus turėsim mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš vis galvoju apie rugsėjo pirmąją. Galvoju, gal dovanėles vaikams paslėpti, kad patys susirastų. Lipnia juostele priklijuosiu po suolu ar kėde. Tik dar nežinau kokios tos dovanėlės bus. blink.gif Labai jau nesinori daug pinigėlių išleisti, nes vaikų septyniolika.
Atsakyti
QUOTE(pusele30 @ 2012 08 15, 22:11)
Aš pernai dirbau su 1-2-3, šįmet dirbsiu su 2-3-4. Pas mane bus 10 vaikųsmile.gif Kiek pas jus?
Papildyta:
Turiu visas ŠOK serijos mokytojų knygas, tik dabar neturiu skenerio. Tikiuosi greitu laiku įsigyti, tada galėsiu pagelbėt:)

4u.gif Sveikos gyvos. Aš jau dirbu tvarkausi. Vaiku 9 per visas tris klases. Turiu visas šok serijos knygas, bet skenerio neeeeeeeeeeeeee, nesiseka man su juo. Turejau 2. Abu neveikia. Kas netoli eliku galiu paskolinti atsisvietimui
Atsakyti
Ninkute, tavo žinutę persiunčiau 22peliukui22. bigsmile.gif kažkaip tu ją atsiuntei man g.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Pirma dienelė darbe praėjo normaliai - atsigėriau arbatos, valytojas įdarbinau klasę išdažyt biggrin.gif Sužinojau, kad viena mergaitė išeina iš mano klasės, tai beliks tik devyni vaikai. Baiminuos, kad irgi nebūt sujungimo unsure.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif
QUOTE(gitė @ 2012 08 16, 12:03)
Aš vis galvoju apie rugsėjo pirmąją. Galvoju, gal dovanėles vaikams paslėpti, kad patys susirastų. Lipnia juostele priklijuosiu po suolu ar kėde. Tik dar nežinau kokios tos dovanėlės bus. blink.gif Labai jau nesinori daug pinigėlių išleisti, nes vaikų septyniolika.

Cha lotuliukas.gif . Pas mane 26 pirmokai doh.gif .
Pirma diena darbe ir iškart susinervinau: visos klasės išdažytos, o maniškėje tik siena, ant kurios lenta doh.gif . Ateis pirmokai, o klasė nekokia g.gif ... Niekas nieko nežino... Ai, svarbu dirbu, kad ir kluone doh.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 08 16, 14:19)
Labutis  4u.gif

Cha  lotuliukas.gif . Pas mane 26 pirmokai  doh.gif .
Pirma diena darbe ir iškart susinervinau: visos klasės išdažytos, o maniškėje tik siena, ant kurios lenta  doh.gif . Ateis pirmokai, o klasė nekokia  g.gif ... Niekas nieko nežino... Ai, svarbu dirbu, kad ir kluone  doh.gif

Bet dažo mokyklos lėšomis ??? blink.gif

Aš 13 metelių dirbu ir nė karto nieks nedažė - tik mokytojo reikalas klasės stovis doh.gif Gerai, jei tėveliai supratingi, dedasi, dažo...bet iš kur kaime, jei į fondą vos po litą atneša unsure.gif Va šiemet už grindų dažus 70 suplojau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Betukas: 16 rugpjūčio 2012 - 14:30
QUOTE(smilga1972 @ 2012 08 16, 14:19)
Labutis  4u.gif

Pirma diena darbe ir iškart susinervinau: visos klasės išdažytos, o maniškėje tik siena, ant kurios lenta  doh.gif . Ateis pirmokai, o klasė nekokia  g.gif ... Niekas nieko nežino... Ai, svarbu dirbu, kad ir kluone  doh.gif

Sveikutės. Aš taip pat dirbsiu su pirmokais, jų bus 19. Mokykloje dar nebuvau, bet darbelio bus daug, po vasaros pamokėlių niekas nesutvarkyta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 08 16, 16:19)
Labutis  4u.gif

Tiek daug blink.gif Kažkas baisaus doh.gif
Aš dar esu be vietos- nei pagauta, nei paleista. Iš senojo darbo dar neatleido, į naująjį dar kaip ir nepriimta g.gif Kitą savaitę grįžta mano valdžia, tai reiks tartis, kad leistų kraustytis naujan darban ir nereiktų eiti čia. Nes dabar dar prasitęsiau atostogas pusantros savaitės- vis tiek neturiu ką veikt. Kavos atsigert ir namie galiu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 16 rugpjūčio 2012 - 14:38
QUOTE(zuzanele @ 2012 08 16, 14:36)
Aš dar esu be vietos- nei pagauta, nei paleista. Iš senojo darbo dar neatleido, į naująjį dar kaip ir nepriimta g.gif Kitą savaitę grįžta mano valdžia, tai reiks tartis, kad leistų kraustytis naujan darban ir nereiktų eiti čia. Nes dabar dar prasitęsiau atostogas pusantros savaitės- vis tiek neturiu ką veikt. Kavos atsigert ir namie galiu rolleyes.gif

drinks_cheers.gif doh.gif Ir tie patys planai puikiai gali rašytis namie, o ne darbe unsure.gif Bet...
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2012 08 16, 15:41)
drinks_cheers.gif  doh.gif  Ir tie patys planai puikiai gali rašytis namie, o ne darbe unsure.gif Bet...

O kad jie patys pasirašytų lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif BET...
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2012 08 16, 15:28)
Bet dažo mokyklos lėšomis ???  blink.gif

Dažo mokyklos lėšomis - per 16 metų šioje mokykloje pirmą kartą ir tik todėl, kad nuo pastatymo dar nė karto klasės neremontuotos (mokyklai beveik 25 metai) mirksiukas.gif .

QUOTE(zuzanele @ 2012 08 16, 15:36)

drinks_cheers.gif Ir aš taip manau, kažkas baisaus doh.gif
Atsakyti