Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 29 tema

Sveikos,mergaitės 4u.gif Labai ačiū už sveikinimą ir gražius palinkėjimus thumbup.gif
Į darbą keliausiu pirmadienį, dabar darau krepšelius dovanoms, labai jie man patiko.Įkėliau paštan nuotrauką.
Atsakyti
QUOTE(kara117 @ 2012 08 15, 13:13)
Sveikos,mergaitės 4u.gif Labai ačiū už sveikinimą ir gražius palinkėjimus thumbup.gif
Į darbą keliausiu pirmadienį, dabar darau krepšelius dovanoms, labai jie man patiko.Įkėliau paštan nuotrauką.

krepšeliai thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės sugrįžusios bigsmile.gif Labai jau gražūs krepšeliai, bet ką į juos dėti? Gal kas turite kokią tinkamą pasaką apie pelėdžiukus, nes žadu juos dovanoti.
Atsakyti
Į krepšelius dėsiu po trintuką, saldainį-kamuoliuką ir tokį nedidelį pamokų tvarkaraštį su palinkėjimais
Atsakyti
QUOTE(alaizy @ 2012 08 15, 14:24)
krepšeliai thumbup.gif

drinks_cheers.gif Labai gražūs thumbup.gif
Aš baigiu nunert iš pūkuotų siūlų rutuliukus- gausis kaip saulytės ar švelnukai. Bus pakabukai. Norėčiau kokios pasakos apie saulytę, bet niekur kol kas nerandu... Jei nieko nerasiu, seksiu apie švelnukus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 08 15, 14:06)
drinks_cheers.gif Labai gražūs thumbup.gif
Aš baigiu nunert iš pūkuotų siūlų rutuliukus- gausis kaip saulytės ar švelnukai. Bus pakabukai. Norėčiau kokios pasakos apie saulytę, bet niekur kol kas nerandu... Jei nieko nerasiu, seksiu apie švelnukus mirksiukas.gif

Radau pas save pasaką "Ir aš turiu saulutę", gal tiks. Man atrodo, kad ji iš mūsų pašto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kara117 @ 2012 08 15, 13:55)
Į krepšelius dėsiu po trintuką, saldainį-kamuoliuką ir tokį nedidelį pamokų tvarkaraštį su palinkėjimais

Supratau. Gera mintis. Vis dar negaliu apsispręsti ką dovanoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(calkusl @ 2012 08 15, 16:13)
Radau pas save pasaką "Ir aš turiu saulutę", gal tiks. Man atrodo, kad ji iš mūsų pašto biggrin.gif

Šitą pasaką žinau mirksiukas.gif Ačiū 4u.gif

Radau vieną pasakėlę, ją truputį pataisiau ir pritaikiau savo "saulutėms". Jei reikalinga, sakykit. Įmesiu... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 15 rugpjūčio 2012 - 14:45
Sveikos. 4u.gif Baigiasi atostogos, vėl kibsime į darbus. Nors mokykloje dirbu daugiau kaip 15 metų, mane labiausiai neramina, kad nuo rugsėjo 1-os man teks pradėti dirbti su jungtinėmis klasėmis. g.gif Sunku ir įsivaizduoti darbą, planavimą. Gal kas nors galėtumėte pasidalinti patirtimi, idėjomis, metodinėmis rekomendacijomis kaip dirbti? Tikiuosi pagalbos. ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridose @ 2012 08 15, 16:29)
Sveikos.  4u.gif Baigiasi atostogos, vėl kibsime į darbus. Nors mokykloje dirbu daugiau kaip 15 metų, mane labiausiai neramina, kad nuo rugsėjo 1-os man teks pradėti dirbti su jungtinėmis klasėmis. g.gif  Sunku ir įsivaizduoti darbą, planavimą. Gal kas nors galėtumėte pasidalinti patirtimi, idėjomis, metodinėmis rekomendacijomis kaip dirbti? Tikiuosi pagalbos.  ax.gif  mirksiukas.gif

Sveikute, nebijok ir nusiramink, nėra tas velnias toks baisus, kokį piešia bigsmile.gif
aš jau devintus metus dirbsiu su jungtinėmis klasėmis:) iš pradžių dirbau su 2, dabar su 3 klasėmis. Tikrai nėra taip baisu, aišku, dėmesio mažiau tenka vaikams, pasiplanuoti sunkiau, nes nelabai ką gali iš anksto numatyt g.gif o šiaip tai vaikai savarankiškesni, įpranta nelaukt, kol paaiškini, galvoja patys, nors reikia nuolat tikrint, kad nenugrybautų 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(alaizy @ 2012 08 15, 10:47)
aha, vertinimas, ir vėl nauja bėda ir nežinomybė. doh.gif
sakykit,. ar nebuvote vertinimus rašiusios į pasiekimų aplankus. Žinau, tokie yra tik 1 ir 2 Klasėms.
http://www.knyguklub...p;anid=1cdb8952

Žinau aš tuos pasiekimų aplankus, kažkuriais metais naudojau - nepatiko man jie g.gif
perdaug "sausi" ir tėvams mažai naudos g.gif
mergaites buvo atsiuntę savo sukurtų pasiekimų knygelių pavyzdžių. Gal galėtų pasidalint mintimis, ar pasiteisino, kaip dabar darytų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(R.@usra @ 2012 08 14, 21:38)
kara 117
simba
rutagra
calkusl
rityte
virgulyte
BalBal
Iruciukass
vaiduuse 
Su praėjusiais ir dabartiniais gimtadieniais 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Mielos vasarinukės, prisidedu ir aš prie sveikinimų. Būkit laimingos.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 15 rugpjūčio 2012 - 18:15
GAL KURIAI PRAVERS IR BUS NAUDINGA

"mazojo princo" fondas. jo tinklapyje galima pasiskaityti apie skaitymo (klausimo) nauda bei "aukso fonda" pagal amziu http://www.vlsv.lt/j...n...506&lang=lt
Atsakyti