Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone, terasoje

QUOTE(lelijabalta1 @ 2012 08 07, 17:55)
Pavydas juodas.... wub.gif
mes tik vis ragaujam 1-2-3.... O balkone šią vasarą vietos nebuvo, lango nė karto neatidariau (na tik viršų)  - viską pomidorai nelemti užėmę... o naudos 0.  doh.gif

console.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2012 08 07, 16:13)
ko tokios tylios?  unsure.gif Va savo derlių nuraškiau  thumbup.gif

Indelis tas pats, tik iš abiejų pusių fotografuota visiem pomidoriukam pasirodyt  smile.gif

user posted image

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

As kiekiu negaliu skustis irgi bet kazkaip siais metais sunkiau viskas su pomidorais. Ar tai medziagu truksta ar tai ligos nuo tokiu oru puola. Tai vienur tai kitur kazkokiu rudu demiu tai padziuna lapai tai kokie violetiniai lapai pasidaro. Jau is maziuku liko tik du krumeliai ir tuos jau greitai mesiu lauk nes tokie pavarge jie. Palauksiu kol pomidorai like ant ju spalva pakeis.

O tas kur vis skundziuosi Karat is vis jau nervina. Lapai ir tam violetiniai daros jau kruva pomidoru nuo jo nuskyniau su vaisiaus apatines dalies puviniu. Vakar du zali pomidorai ant krumo tokie kaip padziuve ar pastoveje atrodo toks pavirsius pasiraukslejas doh.gif

Taip kad is visu graziausias tas nezinomos rusies su vidutinio dydzio pomidorais. Graziai auga jau keleta suvalgem nuo jo.

Nu jus man pasakykit ka ne taip darau su baklazanais??????? ziedu kruvos o vaisiais dar nei vieno. Nuzydi ir nukrenta visas ziedas... jau nervai ima juodai. Kitais metais nebandysiu su baklazanais itariu. doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Pomidorai mėlynuoja (violetiniai lapai) nuo šalčio. Man irgi taip buvo, tai interne pasikuičiau ir nusiraminau. Kai atšilo, viskas susitvarkė. Nepergyvenk mirksiukas.gif , o dėl to kad suvargę, tai patręšk biškutį, atsigaus mirksiukas.gif . Juk be trąšų nieko vazone nebus schmoll.gif . Pas mane tai viskas žaliuoja, pomidorų dar daug yra, paprika noksta, tik ragavau ir nelabai patiko, nes kokia tai storoka, nėra sultingumo. Nežinia, ar čia išsigimusi nuo tikrųjų sėklų, ar vazonas kaltas g.gif . Bandysiu kitąmet pati pirkti sėklas ir sėti originalą, gal pasiseks ax.gif . Dėl baklažanų, tai niekuo negaliu padėti, apie juos visisškai nieko nežinau blush2.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 08 rugpjūčio 2012 - 07:23
O kokio dydzio balkonus turite? g.gif Mano gal kokie 6 kv.m., ar mazokas?
Derliai tai maciau ogooooooooooo kokie.
Atsakyti
Nurinkau raudonu ciliu derliu (visus 5vnt lotuliukas.gif ) ir su paprika kartu padariau marinuotu puse litro stiklainiuka smile.gif

Pagal sita receptuka
http://giedrius-v.li....com/65860.html

QUOTE(fuksė @ 2012 08 10, 19:52)

net neisivaizduoju kiek cia jie kvadratu.

Vienas tai tikrai gerokai didesnis nei standartiniai buna. O antras gal panasiai tokio dydzio kaip pas dauguma.
Atsakyti
4u.gif Kas auginat braskes ant palanges,kur ziemoja ziema braskes? balkone paliekat ar i rusi isnesat? g.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2012 08 10, 19:52)

Mano tai standartinis, nedidelis ax.gif , viskas sugrūsta doh.gif
QUOTE(rionka @ 2012 08 11, 07:40)
4u.gif  Kas auginat braskes ant palanges,kur ziemoja ziema braskes? balkone paliekat ar i rusi isnesat?  g.gif

Man irgi aktualu, bet taip nieko ir neišsiaiškinu doh.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif . Kažkaip labai tylu čia pas mus ax.gif ... O mano balkone prasideda braškių sezonas lotuliukas.gif . Aišku dar nesunokę, bet jau kabo nemažai thumbup.gif . Tik vis dar atviras klausimas: kaip daigus išsaugoti kitiems metams g.gif ? Montera, tu berods turi patirties, jei neklystu g.gif ax.gif ? A?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 12 rugpjūčio 2012 - 07:52
QUOTE(smilga1972 @ 2012 08 12, 08:51)
Labutis  4u.gif . Kažkaip labai tylu čia pas mus  ax.gif ... O mano balkone prasideda braškių sezonas  lotuliukas.gif . Aišku dar nesunokę, bet jau kabo nemažai  thumbup.gif . Tik vis dar atviras klausimas: kaip daigus išsaugoti kitiems metams  g.gif ? Montera, tu berods turi patirties, jei neklystu  g.gif  ax.gif ? A?

As pati laukiu kol kazkas parasys. Su braskem as tik pirmus metus bandziau. Tik zemuoges ziemai buvau kambari palikus tai jos zaliavo ir buvo zydet pradejusios kol pavasari baltasparniai neuzpuole tai nukirpus viska buvau ir i balkona iskrausciau. Paskui atsigavo ir va auga. O kaip cia istikruju reiktu net nezinau tai planuoju vesti pas mama i istiklinta balkona visas braskes sudesiu ir uzdengsiu kokia kaldra. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2012 08 12, 11:12)
As pati laukiu kol kazkas parasys. Su braskem as tik pirmus metus bandziau. Tik zemuoges ziemai buvau kambari palikus tai jos zaliavo ir buvo zydet pradejusios kol pavasari baltasparniai neuzpuole tai nukirpus viska buvau ir i balkona iskrausciau. Paskui atsigavo ir va auga. O kaip cia istikruju reiktu net nezinau tai planuoju vesti pas mama i istiklinta balkona visas braskes sudesiu ir uzdengsiu kokia kaldra. g.gif

Gera mintis thumbup.gif . Įsiprašysiu pas kaimynę į stiklintą balkoną, ji vistiek išvažiavus į Londoną, butą prižiūru, tai manau leis g.gif .
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 08 11, 11:45)
Mano tai standartinis, nedidelis  ax.gif , viskas sugrūsta  doh.gif

Man irgi aktualu, bet taip nieko ir neišsiaiškinu  doh.gif

Sorry, temos neseku, o ka auginate Jus? Kas telpa? Myslyju kitamet uzsiimti balkondarziu. biggrin.gif Reikia gi pasistudijuot ka but galima augtinti.
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2012 08 14, 19:11)
Sorry, temos neseku, o ka auginate Jus? Kas telpa? Myslyju kitamet uzsiimti balkondarziu. biggrin.gif Reikia gi pasistudijuot ka but galima augtinti.

4 svyrančius pomidorus, 10 nedidelių vazoninių pomidorų, 4 paprikas, laiškinių česnakų, svyrančių braškių 3 vazonus, 2 lovelius žemuogių ir dar buvo 6 daigai agurkų, bet jau baigėm derlių tai dabar jų jau nebėra (kiek vietos atsirado doh.gif ) ax.gif . Va toks mano daržas šiemet lotuliukas.gif
Atsakyti