Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone, terasoje

Pas mane Bajaja irgi visi jau nuskabyti, ne balkoninis augalas, labai jau lepus, visi puola kas netingi juos. Kitiemet nebebus darzo pas mani, tik keli pomidoriukai, todel jei kam reikia siulau dideli kieki ivairaus dydzio vazoneliu, per AŽ 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alezee: 02 rugpjūčio 2012 - 10:49
QUOTE(Amise @ 2012 08 01, 19:05)
iš močiutės parsivežiau kelis jaunesnius daigelius, o visi kiti šiumetiniai ūsai, tai pamerkiau kad šaknytes išleistų. Dar maniau kad išeis greičiau užsisakyt tą pakabinamą maišą braškėm, ale nelabai, tai ir sėdi sau bliūde  biggrin.gif

Aš bandžiau šiemet iš savų braškių vieną ūsą pasisodinti, tai iškart dėjau į žemę ir prigijo labai gražiai mirksiukas.gif . Aišku, jeigu lauki spec. maišo, tai tenka laukti g.gif .
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 08 02, 12:15)
Aš bandžiau šiemet iš savų braškių vieną ūsą pasisodinti, tai iškart dėjau į žemę ir prigijo labai gražiai  mirksiukas.gif . Aišku, jeigu lauki spec. maišo, tai tenka laukti  g.gif .

tai dar kažkaip niekaip nenueinu žemių nusipirkt rolleyes.gif lotuliukas.gif kai praeis karščiai reiks prisiruošt ir susodint bent kur laikai, nes panašu, kad maišas ilgai keliaus rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Alezee @ 2012 08 02, 11:49)
Pas mane Bajaja irgi visi jau nuskabyti, ne balkoninis augalas, labai jau lepus, visi puola kas netingi juos. Kitiemet nebebus darzo pas mani, tik keli pomidoriukai, todel jei kam reikia siulau dideli kieki ivairaus dydzio vazoneliu, per AŽ 4u.gif

kiti tai bujoja pas mane, gražūs žali lapai rolleyes.gif panašu kad jiem labiau vakarinis balkonas patinka, nei rytinis g.gif Kitiem metam mastaus gal kokį vieną, nes labai linksmi tie mažulyčiai pomidoriukai lotuliukas.gif
Atsakyti
Didžiausias tai bajaja ir dar kairėj ten jo šakos rymo ant skalbinių dėžės doh.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Bajaja mieloios kekytės smile.gif
user posted image
Fotošešija biggrin.gif

Black sherry. Apatinės kekės kotelis apvyniotas čia tai ta palūžus byški hihihi.gif

user posted image

reiktų gal jau paragaut rolleyes.gif
user posted image

user posted image

Nabagėlis bajaja. Ir šiaip matosi ant kiek jis didesnis už kitus balkoninukus, o čia dar toks varguolis jis skaitos doh.gif

user posted image

Bajaja žirniukai

user posted image

Papildyta:
Atvirkščiai kažkaip čia tos foto susidėjo biggrin.gif

raudonuojam, geltonuojam smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Aztec wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Niu jo, kai balkonus bent kelis turit tai ir vaizdelis ir derlius thumbup.gif:
Atsakyti
QUOTE(Alezee @ 2012 08 02, 16:14)
Niu jo, kai balkonus bent kelis turit tai ir vaizdelis ir derlius thumbup.gif:

reiks pasimelst, kad ir kitais metais tuos du papildomus gaučiau biggrin.gif

Paragavau black cherry - skanumas wub.gif Kitąmet rezervuojas kibiras jam biggrin.gif o gal pasiseks ir kokią didesnę talpą gaut..
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2012 08 02, 16:30)
Paragavau black cherry - skanumas  wub.gif Kitąmet rezervuojas kibiras jam  biggrin.gif o gal pasiseks ir kokią didesnę talpą gaut..

A jum gerai tam kibire auga, juk be skyluciu oras nepatenka, ar ismusot? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alezee @ 2012 08 02, 16:32)
A jum gerai tam kibire auga, juk be skyluciu oras nepatenka, ar ismusot?  bigsmile.gif

pas mane be skyluciu, neatrodo, kad blogai 4u.gif

mergaites, o kur gavot aztec ir svyranciuju seklu? noreciau kitiems metams pabandyti 4u.gif
Lelija, o jus nebandet tiesiog balkoniniu veisliu auginti? uzima nedaug vietos, kompaktiskesni, neauga auksti, pomidoriuku labai daug 4u.gif

pas mus dar vangiai rausta, po keleta tik nusiskinu, nors krumeliu tai daaaug smile.gif
bus kaip pernai beveik visi vienu metu, teko marinuoti, bet su kokiu dziaugsmu ziema valgem(mums maziukai daug smagiau nei didesni), tai siemet su tikslu, kad liktu marinavimui, sodinau gerokai daugiau krumiuku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2012 08 02, 15:28)
Didžiausias tai bajaja ir dar kairėj ten jo šakos rymo ant skalbinių dėžės  doh.gif

nu jau groziai kokie wub.gif

Alezee as tai prabadziau visus kibirus. As ju niekur kitur naudot nesiruosiu tai koks skirtumas.
Atsakyti
QUOTE(Alezee @ 2012 08 02, 16:32)
A jum gerai tam kibire auga, juk be skyluciu oras nepatenka, ar ismusot?  bigsmile.gif

kibiruose auga black cherry ir dumplainis, kažkuriam pamiršau ant dugno akmenukų pridėt, tik va dabar nežinau kuriam g.gif o šiaip labai nesiskundžia nei vienas, kadangi kibiras saulės negauna tai paviršiuj irgi šaknyčių raizgalynė, tai matyt jos daugiau ir pkvėpuoja smile.gif

QUOTE(milaaa @ 2012 08 02, 17:24)
mergaites, o kur gavot aztec ir svyranciuju seklu? noreciau kitiems metams pabandyti 4u.gif

pas mus dar vangiai rausta, po keleta tik nusiskinu, nors krumeliu tai daaaug smile.gif
bus kaip pernai beveik visi vienu metu, teko marinuoti, bet su kokiu dziaugsmu ziema valgem(mums maziukai daug smagiau nei didesni), tai siemet su tikslu, kad liktu marinavimui, sodinau gerokai daugiau krumiuku 4u.gif

Aztec'ų gavau žalioj stotelėj arba senukuos. Vat tik nebepamenu kur tiksliai g.gif

Aš tai kitąmet anksčiau sėsiu, nes šiemet susimasčiau tik su drauge pašnekėjus apie jos daržą, tai jau kiek suvėlinus buvau, tad ir pas mane pats pomidoriukų bumas tik dabar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(milaaa @ 2012 08 02, 17:24)
pas mane be skyluciu, neatrodo, kad blogai 4u.gif

Lelija, o jus nebandet tiesiog balkoniniu veisliu auginti? uzima nedaug vietos, kompaktiskesni, neauga auksti, pomidoriuku labai daug 4u.gif

Kadangi niekada nebuvau sodininke, šiemet tik pradžia bigsmile.gif ... Nu tai va, parduotuvėj aš ir rinkausi balkoninius, žemaūgius, tai ir užpuoliau ant pačių ''mažiausių" BLACK CHERY doh.gif doh.gif doh.gif . Tai va tokia patirtis, o tokių sėklų, kaip jūs auginat BAJAJA, AZTEK, tai net neteko matyti.
jau ir dabar esu prisipirkusi kitiem metam visokio ...., bet labai abejoju, ką aš auginsiu.
Atsakyti
QUOTE(lelijabalta1 @ 2012 08 02, 20:00)
Tai va tokia patirtis, o tokių sėklų, kaip jūs auginat BAJAJA, AZTEK, tai net neteko matyti.

Bajaja griozdas irgi biggrin.gif Aztec kompatiškai didesnis už kitus balkoninukus. O iš tų mažųjų tai yra Vilma, Venus, Balkoni Red. smile.gif
Atsakyti