Pas mane Bajaja irgi visi jau nuskabyti, ne balkoninis augalas, labai jau lepus, visi puola kas netingi juos. Kitiemet nebebus darzo pas mani, tik keli pomidoriukai, todel jei kam reikia siulau dideli kieki ivairaus dydzio vazoneliu, per AŽ

QUOTE(Amise @ 2012 08 01, 19:05)
iš močiutės parsivežiau kelis jaunesnius daigelius, o visi kiti šiumetiniai ūsai, tai pamerkiau kad šaknytes išleistų. Dar maniau kad išeis greičiau užsisakyt tą pakabinamą maišą braškėm, ale nelabai, tai ir sėdi sau bliūde 

Aš bandžiau šiemet iš savų braškių vieną ūsą pasisodinti, tai iškart dėjau į žemę ir prigijo labai gražiai

QUOTE(smilga1972 @ 2012 08 02, 12:15)
Aš bandžiau šiemet iš savų braškių vieną ūsą pasisodinti, tai iškart dėjau į žemę ir prigijo labai gražiai
. Aišku, jeigu lauki spec. maišo, tai tenka laukti
.

tai dar kažkaip niekaip nenueinu žemių nusipirkt

Papildyta:
QUOTE(Alezee @ 2012 08 02, 11:49)
Pas mane Bajaja irgi visi jau nuskabyti, ne balkoninis augalas, labai jau lepus, visi puola kas netingi juos. Kitiemet nebebus darzo pas mani, tik keli pomidoriukai, todel jei kam reikia siulau dideli kieki ivairaus dydzio vazoneliu, per AŽ 

kiti tai bujoja pas mane, gražūs žali lapai

Didžiausias tai bajaja ir dar kairėj ten jo šakos rymo ant skalbinių dėžės

Bajaja mieloios kekytės

Fotošešija
Black sherry. Apatinės kekės kotelis apvyniotas čia tai ta palūžus byški

reiktų gal jau paragaut

Nabagėlis bajaja. Ir šiaip matosi ant kiek jis didesnis už kitus balkoninukus, o čia dar toks varguolis jis skaitos

Bajaja žirniukai

Papildyta:
Atvirkščiai kažkaip čia tos foto susidėjo
raudonuojam, geltonuojam

Aztec

Bajaja mieloios kekytės

Fotošešija

Black sherry. Apatinės kekės kotelis apvyniotas čia tai ta palūžus byški

reiktų gal jau paragaut

Nabagėlis bajaja. Ir šiaip matosi ant kiek jis didesnis už kitus balkoninukus, o čia dar toks varguolis jis skaitos

Bajaja žirniukai

Papildyta:
Atvirkščiai kažkaip čia tos foto susidėjo

raudonuojam, geltonuojam

Aztec

Niu jo, kai balkonus bent kelis turit tai ir vaizdelis ir derlius
:

QUOTE(Alezee @ 2012 08 02, 16:14)
reiks pasimelst, kad ir kitais metais tuos du papildomus gaučiau

Paragavau black cherry - skanumas

QUOTE(Amise @ 2012 08 02, 16:30)
Paragavau black cherry - skanumas
Kitąmet rezervuojas kibiras jam
o gal pasiseks ir kokią didesnę talpą gaut..

A jum gerai tam kibire auga, juk be skyluciu oras nepatenka, ar ismusot?

QUOTE(Alezee @ 2012 08 02, 16:32)
pas mane be skyluciu, neatrodo, kad blogai

mergaites, o kur gavot aztec ir svyranciuju seklu? noreciau kitiems metams pabandyti

Lelija, o jus nebandet tiesiog balkoniniu veisliu auginti? uzima nedaug vietos, kompaktiskesni, neauga auksti, pomidoriuku labai daug

pas mus dar vangiai rausta, po keleta tik nusiskinu, nors krumeliu tai daaaug

bus kaip pernai beveik visi vienu metu, teko marinuoti, bet su kokiu dziaugsmu ziema valgem(mums maziukai daug smagiau nei didesni), tai siemet su tikslu, kad liktu marinavimui, sodinau gerokai daugiau krumiuku

QUOTE(Amise @ 2012 08 02, 15:28)
Didžiausias tai bajaja ir dar kairėj ten jo šakos rymo ant skalbinių dėžės

nu jau groziai kokie

Alezee as tai prabadziau visus kibirus. As ju niekur kitur naudot nesiruosiu tai koks skirtumas.
QUOTE(Alezee @ 2012 08 02, 16:32)
kibiruose auga black cherry ir dumplainis, kažkuriam pamiršau ant dugno akmenukų pridėt, tik va dabar nežinau kuriam

QUOTE(milaaa @ 2012 08 02, 17:24)
mergaites, o kur gavot aztec ir svyranciuju seklu? noreciau kitiems metams pabandyti
bus kaip pernai beveik visi vienu metu, teko marinuoti, bet su kokiu dziaugsmu ziema valgem(mums maziukai daug smagiau nei didesni), tai siemet su tikslu, kad liktu marinavimui, sodinau gerokai daugiau krumiuku

Aztec'ų gavau žalioj stotelėj arba senukuos. Vat tik nebepamenu kur tiksliai

Aš tai kitąmet anksčiau sėsiu, nes šiemet susimasčiau tik su drauge pašnekėjus apie jos daržą, tai jau kiek suvėlinus buvau, tad ir pas mane pats pomidoriukų bumas tik dabar

QUOTE(milaaa @ 2012 08 02, 17:24)
pas mane be skyluciu, neatrodo, kad blogai
Lelija, o jus nebandet tiesiog balkoniniu veisliu auginti? uzima nedaug vietos, kompaktiskesni, neauga auksti, pomidoriuku labai daug

Kadangi niekada nebuvau sodininke, šiemet tik pradžia

jau ir dabar esu prisipirkusi kitiem metam visokio ...., bet labai abejoju, ką aš auginsiu.
QUOTE(lelijabalta1 @ 2012 08 02, 20:00)
Tai va tokia patirtis, o tokių sėklų, kaip jūs auginat BAJAJA, AZTEK, tai net neteko matyti.
Bajaja griozdas irgi