Įkraunama...
Įkraunama...

Tulžies akmenligė

QUOTE(Jigsaw @ 2013 06 03, 13:32)

Netepu,neklijuoju,kad ties bamba ir sone viskas graziai sugije bet skranzio plote tai man itarimas kad siulas paliktas po oda.

Ir man tas pats buvo. Po siūle buvo gerokai sukietėję, net per rūbus tas sukietėjimas jautėsi. Tepiau Contratubex tepalu. Nežinau ar čia jo įtaka ar taip turėjo būti, bet po mėnesio sukietėjimas dingo ir liko tik plovimo žymė

QUOTE(aisvyde @ 2013 06 04, 13:11)

[size=1][/size]
Džiugu girdėti, kad viskas taip sklandžiai, o kurioj vietoj čia gali paskaudėti dėl tų besiplečiančių latakų?

Dešinėj pusėj po šonkoliais
QUOTE(dangus giedras @ 2013 06 05, 17:14)
Merginos, kiek laiko duoda nedarbinguma po operacijos?

Man penktadieni pas gydytoja, tai mastau - prates dar ar jau lieps eiti i darba (bus jau 8 dienos)?  g.gif

man chirurgas sakė, kad iki dviejų mėnesių tęsia. Aš buvau 5 savaites, pas šeimos gydytoją eidavau kas savaitę prasitęsti nedarbingumo.

Dijura, echoskopą dariausi savo iniciatyva, nes pastoviai skauda nugarą, buvo įtarimų kad yra akmenukų inkstuose. tai žiūrėjo visus organus. nieko nerado smile.gif
Atsakyti
Sveikos,as pirmadieni jau keliausiu i darba.Pagaliau.
Atsakyti
Sveikos,kazi po operacijos kada butu galima daryt atsilenkimus? 4u.gif
Atsakyti
o man nuo vakar uzejs skausmas... tikiuosi nurims...
Atsakyti
Visoms abejojancioms del operacijios noriu pasakyti-eikite drasiai,tikrai bus geriau nei dabar.
Atsakyti
QUOTE(Jigsaw @ 2013 06 15, 16:34)
Visoms abejojancioms del operacijios noriu pasakyti-eikite drasiai,tikrai bus geriau nei dabar.

kaip jus jauciates? koki ispudziai?

nujauciu, kad nebeislauksiu iki liepos pab....
Atsakyti
QUOTE(Jigsaw @ 2013 06 15, 16:34)

As po operacijos sakiau - eikit velniop ir kas man liepe operuotis biggrin.gif (ne esme, kad jau buvo stiprus priepuolis). Cia taip masciau, nes labai blogai jauciausi po operacijos... Labai sunku buvo po narkozes. Bet praejus porai savaiciu, viskas kaip ir neblogai. Savijauta taip pat nebloga, sono neskauda... Tik laukiu kol galutinai uzgis pjuviai...

Del nedarbingumo... Tai mane chirurgas jau po savaites siunte i darba doh.gif Bet po to pratese siek tiek... Tai jau pirmadieni i darba...
Atsakyti
QUOTE(dangus giedras @ 2013 06 15, 17:39)
As po operacijos sakiau - eikit velniop ir kas man liepe operuotis  biggrin.gif  (ne esme, kad jau buvo stiprus priepuolis). Cia taip masciau, nes labai blogai jauciausi po operacijos... Labai sunku buvo po narkozes. Bet praejus porai savaiciu, viskas kaip ir neblogai. Savijauta taip pat nebloga, sono neskauda... Tik laukiu kol galutinai uzgis pjuviai...

Del nedarbingumo... Tai mane chirurgas jau po savaites siunte i darba  doh.gif  Bet po to pratese siek tiek... Tai jau pirmadieni i darba...

tikiuosi jau jauciates gerai..

mano svajone sulaukt planines operacijos...
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2013 06 15, 17:45)
tikiuosi jau jauciates gerai..

mano svajone sulaukt planines operacijos...

Jauciuosi neblogai... prigasdino, kad nieko negalesiu valgyti... bet normaliai. Kai kuriu produktu netoleruoja organizmas (kuriuos pries operacija valgydavau), bet gyventi galima. Kartais ir ledu suvalgau, tik aisku jie tokie patize buna biggrin.gif

Nebijokit 4u.gif Svarbiausia nesinervinti... Man iki planines operacijos truko 4 dienu doh.gif Visi sake, kad cia is tu nervu... As labai nervinuosi del daugelio dalyku ir tada nervinausi ne tiek del operacijos, kiek del narkozes doh.gif

O siaip, tai tikrai verta operuotis.

O kodel jums taip ilgai reikia laukti operacijos? Pati data pasirinkote? Pas mus Vilniuje tai kazkaip greitai galima papulti g.gif
Atsakyti
QUOTE(dangus giedras @ 2013 06 15, 18:19)
Jauciuosi neblogai... prigasdino, kad nieko negalesiu valgyti... bet normaliai. Kai kuriu produktu netoleruoja organizmas (kuriuos pries operacija valgydavau), bet gyventi galima. Kartais ir ledu suvalgau, tik aisku jie tokie patize buna  biggrin.gif

Nebijokit  4u.gif  Svarbiausia nesinervinti... Man iki planines operacijos truko 4 dienu  doh.gif  Visi sake, kad cia is tu nervu... As labai nervinuosi del daugelio dalyku ir tada nervinausi ne tiek del operacijos, kiek del narkozes  doh.gif

O siaip, tai tikrai verta operuotis.

O kodel jums taip ilgai reikia laukti operacijos? Pati data pasirinkote? Pas mus Vilniuje tai kazkaip greitai galima papulti  g.gif

man su darbu labai sunku susiderinti... bet pirmadieni ziuresiu, gal pasideliosim laika, kad iseitu ir greiciau pasidaryti operacija.... nes po pastarosios paros atrodo, kad ta liepos pabaiga dar labai labai toli....
siaip gydytojas sake 2 savaites mazdaug reikes laukti, tad sake kai mazdaug zinosiu kada galiu operuotis tada ateiti ir tarsimes.
Atsakyti
As jauciuosi puikiai,valgau viska,jokiu nusiskundimu neturiu,po operacijos ir peikiau visus kas kalbino operuotis,bet viskas jau praeityje.
Atsakyti
Merginos, ar po operacijos jums liepe gerti krauja skystinancius vaistus? Tarkim aspirina?

Man seimos gydytoja liepe gerti aspirina, bet nuo jo man siaubingai skauda skrandi, tiesiog degina... Taigi susimasciau, ar tikrai ji butina gerti g.gif Nes ligonineje nieko apie tai neminejo...
Atsakyti