Įkraunama...
Įkraunama...

Tulžies akmenligė

QUOTE(dangus giedras @ 2013 06 16, 20:20)
Merginos, ar po operacijos jums liepe gerti krauja skystinancius vaistus? Tarkim aspirina?

Man seimos gydytoja liepe gerti aspirina, bet nuo jo man siaubingai skauda skrandi, tiesiog degina... Taigi susimasciau, ar tikrai ji butina gerti  g.gif  Nes ligonineje nieko apie tai neminejo...

Ne neliepe... Isvis jokiu vaistu, nebent skaudetu smile.gif maniau kad bus viduriai uzkieteje, ar kazkokios kitos zarnyno problemos, bet visiskai nieko, po savaites kaip nauja buvau smile.gif ir keikiu save kad anksciau nesioperavau!!! rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, gal žinot po kiek laiko jau galima maudytis ežere / jūroj? Skaičiau forume, kad po mėnesio jau galima vonioj, tai, matyt, ir ežere galima? Ar kokios "bacilos" dar gali įlįsti? Bet kur joms ten lįsti, jei viskas užgiję g.gif Ir kaip su atsilenkimais, kada jau galima? 4u.gif

p. s. jokių skystinančių neliepė gerti.
Atsakyti
Na va, as ir sakau, kad mano gydytoja persistenge su tais vaistais doh.gif biggrin.gif

O kada galima bus ant pilvo miegoti? laugh.gif Skauda... Jau tas neblogai, kad ant sono galima kazkiek miegoti... Nes man tai didele kancia ant nugaros miegoti...
Atsakyti
QUOTE(aisvyde @ 2013 06 18, 20:49)
Sveikos, gal žinot po kiek laiko jau galima maudytis ežere / jūroj? Skaičiau forume, kad po mėnesio jau galima vonioj, tai, matyt, ir ežere galima? Ar kokios "bacilos" dar gali įlįsti? Bet kur joms ten lįsti, jei viskas užgiję g.gif Ir kaip su atsilenkimais, kada jau galima?  4u.gif

p. s. jokių skystinančių neliepė gerti.

Per ko.sultacija klausiau gydytoja po kiek laiko valesiu maudytis baseine ar ezere... Sake po menesio...

Antradieni einu tartis del operacijos datos. Gana man kentet
Atsakyti
QUOTE(dangus giedras @ 2013 06 19, 09:16)
Na va, as ir sakau, kad mano gydytoja persistenge su tais vaistais  doh.gif  biggrin.gif

O kada galima bus ant pilvo miegoti?  laugh.gif Skauda... Jau tas neblogai, kad ant sono galima kazkiek miegoti... Nes man tai didele kancia ant nugaros miegoti...

As tai miegu ant pilvo jau kokia savaite,16d. buvo menuo po operacijos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dangus giedras @ 2013 06 19, 09:16)
Na va, as ir sakau, kad mano gydytoja persistenge su tais vaistais  doh.gif  biggrin.gif

O kada galima bus ant pilvo miegoti?  laugh.gif Skauda... Jau tas neblogai, kad ant sono galima kazkiek miegoti... Nes man tai didele kancia ant nugaros miegoti...

as miegodavau taip pusiau ant sono, pusiau ant pilvo, anklode i ta tarpa tarp pilvo ir lovos pasikisus, kad pilvukas minkstai remtusi.. (jeigu aiskiai parasiau blush2.gif ).
jau ligoninej taip miegojau, negaliu as ant nugaros uzmigt verysad.gif
Atsakyti
Operacijos data sutarta, operacija liepos 22....
iskilo klausimas o po operacijos sedet galima ar sunkiai?
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2013 06 30, 09:33)

Po operacijos galesi sedeti ir vaikscioti teks,nes keliausi i wc pati,ir dar...valgyt nieko negausi blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Jigsaw @ 2013 06 30, 15:48)
Po operacijos galesi sedeti ir vaikscioti teks,nes keliausi i wc pati,ir dar...valgyt nieko negausi blink.gif

kad galesiu eit i wc pati puiku, nes kai po kojos operacijos negalejau para keltis tai prisimenu kaip kosmara....

gal kas gali parasyt i a.z. kokios kainos eina pas kauno kliniku gydytojus?
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2013 06 30, 09:33)

Po operacijos as keliausi tik kita diena, nes pirma diena niekaip nesugebejau... O ir anesteziologas pasake, kad nesikelciau.
Zodziu, pirmos dienos labai man sunkios buvo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dangus giedras @ 2013 06 30, 20:16)
Po operacijos as keliausi tik kita diena, nes pirma diena niekaip nesugebejau... O ir anesteziologas pasake, kad nesikelciau.
Zodziu, pirmos dienos labai man sunkios buvo  unsure.gif

aciu uz informacija
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2013 06 30, 21:20)
aciu uz informacija

Nesijaudinkit... kiekviena po operacijos jauciasi skirtingai 4u.gif Gal galesit vaikscioti... daug kas priklauso, kaip pacia narkoze pernesit. Man jos poveikis jautesi kelias savaites...

Atsakyti