QUOTE(donnaM @ 2012 07 17, 18:03)
tai nieks mums su nenori pagelbet?

gaila....kiek, birule, ketini duoti? kazin 200 gyd. pakaktu? nezinau ar anesteziologui isvis duot
Oij nežinau

Nenoriu aš iš vis duoti, bet mano motina pakraupo išgirdusi, kad aš noriu nesilaikyti tokių "šventų" kanonų.... Tai sakau ką jie man padarys, specialiai blogai siusius??? O ji, ai tu nieko nesupranti medicinoje... Aišku, kad nesuprantu, bet ji irgi
Tai vat ir nežinau ką daryti.... Vis dėlto lygtais einu bendra tvarka...
Tik vat pamenu, kad prieš 10 metų turėjau savo kol kas vienintelę operaciją, tai reikėjo oficialiai primokėti, jei norėjau kažinkokios ten narkozės baltnesnės. Ir iš tikrųjų po jos jaučiausi lyg atsibudusi po gero miego, žvali ir pailsėjusi

Tik aišku nežinia kaip ten yra, gal ir su ta kita taip pat būtų

Bet čia buvo oficialus kelias. Nors tada atsimenu papildomai tepiau ir daktarą, ir anesteziologą...
O vat labiausiai mane neramina užmigimas prieš operaciją. Nes kažkaip labai nemaloniai užmigau tą kartą.... Toks jausmas, kad staiga nustojau kvėpuoti, norėjau jau šaukti, kad dūstu ir atsijungiau... Matyt kažkaip organizmas anksčiau išsijungė nei sąmonė
Tai tiek neramių minčių. O iki operacijos dar daugiau nei mėnuo, todėl intensyviai seku šį skyrelį ir linkiu visom sėkmės, kad atsiguls po "peiliu" (pagaliukais

) anksčiau manęs