Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, reibalų nusiurbimas

QUOTE(Katrix @ 2012 06 22, 17:23)
Nea 4u.gif Lauksim ka papasakos

Laukiu smile.gif Idomu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Katrix @ 2012 06 22, 09:45)
Tik kainele man kitokia buvo, cia matyt del to kad pas juos op  4u.gif

Katrix, kokia masazu kaina? As ir pas juos operuosiuos, bet man tas vazinejimas kasdien gasdina unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 06 22, 18:50)
Katrix, kokia masazu kaina? As ir pas juos operuosiuos, bet man tas vazinejimas kasdien gasdina  unsure.gif

mano masažistė irgi daro, centre, nugara ir pilvas 40 min - 40 lt. jei kam reikės, duosiu kontaktus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Katrix @ 2012 06 22, 10:45)
Nu ka, ritavi jau po konsultacijos, lauksim naujienu 4u.gif

Tai laukiat, ane? biggrin.gif O aš grįžusi dar spėjau pyragą iškepti ir svečių sulaukti, dabar dar eisiu vaikų žaislyno rankioti, nes ištąsė viską, kas tik įmanoma biggrin.gif
O šiandienos reziume toks:
Anila, ačiū už prirodytą labai fainą daktariuką 4u.gif MB jis irgi patiko biggrin.gif Diagnozė tokia pati kaip tavo ir tinkliukas sakė labai ant ribos, šiaip kaip ir reikėtų, bet jis mėgintų be. Tai ir mėginsim, data numatyta 08.17.
Kartix, labai ačiū už dovanas 4u.gif Tik kad paklydom važiuodami iš jūsų, į autostradą tik ties Vieviu įsukom. Ot ta navigacija hihihi.gif
Tiesa, Pinavija, ar kartais nežinau apie kokius kokteilius eina kalba? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritavi: 22 birželio 2012 - 21:46
QUOTE(ritavi @ 2012 06 22, 22:44)
Tai laukiat, ane? biggrin.gif O aš grįžusi dar spėjau pyragą iškepti ir svečių sulaukti, dabar dar eisiu vaikų žaislyno rankioti, nes ištąsė viską, kas tik įmanoma biggrin.gif
O šiandienos reziume toks:
Anila, ačiū už prirodytą labai fainą daktariuką 4u.gif MB jis irgi patiko biggrin.gif Diagnozė tokia pati kaip tavo ir tinkliukas sakė labai ant ribos, šiaip kaip ir reikėtų, bet jis mėgintų be. Tai ir mėginsim, data numatyta 08.17.
Kartix, labai ačiū už dovanas 4u.gif Tik kad paklydom važiuodami iš jūsų, į autostradą tik ties Vieviu įsukom. Ot ta navigacija hihihi.gif
Tiesa, Pinavija, ar kartais nežinau apie kokius kokteilius eina kalba? biggrin.gif

Del padekos, tai ne as cia jos nusipelnius ax.gif
Tai kaip matau visom jis liuksinis, tinka ir patinka smile.gif
Del tinkliuko tai kaip jis sako svetimkuni visada spesi isidet, ir man taip sake wink.gif kad bandys susiut ir bus matyt wink.gif Viskas bus gerai manau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(anila:) @ 2012 06 22, 23:05)
Del padekos, tai ne as cia jos nusipelnius ax.gif
Tai kaip matau visom jis liuksinis, tinka ir patinka smile.gif
Del tinkliuko tai kaip jis sako svetimkuni visada spesi isidet, ir man taip sake wink.gif kad bandys susiut ir bus matyt wink.gif Viskas bus gerai manau smile.gif

O tau raumenis ta kažkokia dviguba siūle siuvo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ritavi @ 2012 06 22, 23:14)
O tau raumenis ta kažkokia dviguba siūle siuvo? g.gif

Kaip suprantu taip wink.gif
Patys raumenys susiuti netirpstanciais siulais, kaip as juokauju spagatu biggrin.gif
o dar kazkas tripstanciais ir tie siulai tirps iki 6 men smile.gif
Papildyta:
o man iskilo kl koki dermatix naudojat, ziuriu ebay, matau triju rusiu pakuotes g.gif
Atsakyti
QUOTE(anila:) @ 2012 06 22, 23:30)
Kaip suprantu taip wink.gif
Patys raumenys susiuti netirpstanciais siulais, kaip as juokauju spagatu biggrin.gif
o dar kazkas tripstanciais ir tie siulai tirps iki 6 men smile.gif
Papildyta:
o man iskilo kl koki dermatix naudojat, ziuriu ebay, matau triju rusiu pakuotes g.gif

Tai vadinasi pas mus vienodai tada bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ritavi @ 2012 06 22, 23:32)
Tai vadinasi pas mus vienodai tada bus biggrin.gif

o man bus idomu kaip tavo bamba atrodys, bus galima palygint ar siuvimas ne toks kaip pas K.M. ar tikrai man truksta riebalu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(anila:) @ 2012 06 22, 23:42)
o man bus idomu kaip tavo bamba atrodys, bus galima palygint ar siuvimas ne toks kaip pas K.M. ar tikrai man truksta riebalu biggrin.gif

Žiūrėsim, kaip gausis, nes riebaliukų pas mane tai yra šiek tiek blush2.gif nors šiaip svoriu esu kaip ir patenkinta.
Norėjau paklausti dėl korsetų. Pasirinkau M dydį, nes esu 160 ūgio, apie 60 kg, pilvo apimtis 90-91 cm. Tai kaip ir gerai būtų, bet kai užsidedu, tai kažkaip nejaučiu jokio apspaudimo g.gif O tai dar kai pilvas pamažės ar man užteks tokio? Gal vis dėlto s dydžio reikėjo? unsure.gif g.gif
Atsakyti
Sveikos, gražuolės, jau turbūt pamiršot mane. Visoms linkiu sėkmingų operacijų, greito gyjimo, o aš iššikrausčiau į planuojančių pastot temukę. Visgi nusprendėm susilaukti dar vieno leliaus blush2.gif ax.gif Grįšiu gal po kokių 2 metelių pas jus, tada jau ir aš gražinsiuos 4u.gif Iki wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ritavi @ 2012 06 23, 11:39)
Žiūrėsim, kaip gausis, nes riebaliukų pas mane tai yra šiek tiek blush2.gif nors šiaip svoriu esu kaip ir patenkinta.
Norėjau paklausti dėl korsetų. Pasirinkau M dydį, nes esu 160 ūgio, apie 60 kg, pilvo apimtis 90-91 cm. Tai kaip ir gerai būtų, bet kai užsidedu, tai kažkaip nejaučiu jokio apspaudimo g.gif O tai dar kai pilvas pamažės ar man užteks tokio? Gal vis dėlto s dydžio reikėjo?  unsure.gif  g.gif

na mano masazuotojas maniskio apspaudimu irgi abejoja, bet man tai kazkaip uztenka, ir taip uztrauktukas lenda i grobus doh.gif visur spaudzia tvarsciu prissidejus miegu ax.gif

QUOTE(Ineta.V @ 2012 06 23, 17:17)
Sveikos, gražuolės, jau turbūt pamiršot mane. Visoms linkiu sėkmingų operacijų, greito gyjimo, o aš iššikrausčiau į planuojančių pastot temukę. Visgi nusprendėm susilaukti dar vieno leliaus  blush2.gif  ax.gif  Grįšiu gal po kokių 2 metelių pas jus, tada jau ir aš gražinsiuos  4u.gif  Iki  wub.gif

su tokiu sprendimu ir sveikinam wink.gif
Atsakyti