Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, reibalų nusiurbimas

QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2012 06 22, 19:03)
mano masažistė irgi daro, centre, nugara ir pilvas 40 min - 40 lt. jei kam reikės, duosiu kontaktus  4u.gif

Aš norėčiau kontaktų smile.gif

QUOTE(anila:) @ 2012 06 22, 22:30)

o man iskilo kl koki dermatix naudojat, ziuriu ebay, matau triju rusiu pakuotes g.gif

Jei užsisakinėsi sau, prisijungčiau ir aš ax.gif

QUOTE(Ineta.V @ 2012 06 23, 16:17)
Visgi nusprendėm susilaukti dar vieno leliaus  blush2.gif  ax.gif 

Sveikinu, liux sprendimas nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(anila:) @ 2012 06 22, 23:30)
o man iskilo kl koki dermatix naudojat, ziuriu ebay, matau triju rusiu pakuotes g.gif

Turi omeny kiekį? Aš pirkau 15 g šviesioj pakuotėj aukciono būdu ir kažkaip gana pigiai gavosi.
Atsakyti
Sveikutes smile.gif

Gal kas turite kokiu atsiliepimu apie Plastines chirurgijos klinika Kaune?
Atsakyti
QUOTE(BabyGrite @ 2012 06 24, 17:53)
Sveikutes smile.gif

Gal kas turite kokiu atsiliepimu apie Plastines chirurgijos klinika Kaune?

Cia kur dirba Astrauskas ir Viksraitis?
Atsakyti
Oi atsiprasau, Estetines Chirurgijos Centras
Atsakyti
QUOTE(BabyGrite @ 2012 06 24, 18:36)
Oi atsiprasau, Estetines Chirurgijos Centras

koks gyd.tave domina?kiek skaiciau apie ta klinika tai butent joje specializuojasi tik su botulinu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo disa: 24 birželio 2012 - 17:58
Martynas Norkus , galvoju i kuria klinika uzsirasyti konsultacijai.Ir dar merginos gal zinot kada galima skristi po pilvuko operacijos?
Atsakyti
QUOTE(BabyGrite @ 2012 06 24, 19:27)
Martynas Norkus , galvoju i kuria klinika uzsirasyti konsultacijai.Ir dar merginos gal zinot kada galima skristi po pilvuko operacijos?

Tai ir sakau kad ta klinika tik su botulinu kiek skaiciau specializuojasi.o del skrydzio 2sav.nieko neleidzia sunkaus kelti jei tu nieko nekilnosi tai nors ir kita diena kai isleis is klinikos mirksiukas.gif
Atsakyti
Na nemanau,kad skristi lektuvu greitai leidzia po tokios operacijos,man po anginos operacijos neleido menesi laiko skrist,tai va idomu kiek laiko po sios operacijos negalima skrist,nes viska reikia susiplanuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BabyGrite @ 2012 06 24, 19:45)
Na nemanau,kad skristi lektuvu greitai leidzia po tokios operacijos,man po anginos operacijos neleido menesi laiko skrist,tai va idomu kiek laiko po sios operacijos negalima skrist,nes viska reikia susiplanuoti smile.gif

nu man niekas nesake nei draude,galejau jau po 2 sav skristi,bet tvarkiausi dar dantis visus todel likau LT menesi.as tau siulyciau parasyti keliems gydytojams emeilus ir tau viska atsakys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ritavi @ 2012 06 23, 10:39)
Žiūrėsim, kaip gausis, nes riebaliukų pas mane tai yra šiek tiek blush2.gif nors šiaip svoriu esu kaip ir patenkinta.
Norėjau paklausti dėl korsetų. Pasirinkau M dydį, nes esu 160 ūgio, apie 60 kg, pilvo apimtis 90-91 cm. Tai kaip ir gerai būtų, bet kai užsidedu, tai kažkaip nejaučiu jokio apspaudimo g.gif O tai dar kai pilvas pamažės ar man užteks tokio? Gal vis dėlto s dydžio reikėjo?  unsure.gif  g.gif

man tas pats buvo, sakiau M, kad man m dydis nespaudžia prieš op. bet atlaisvėjo tik dabar, ir tai dar reikia jėgos užsisegti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(BabyGrite @ 2012 06 24, 19:45)

man rodos kad savaite laiko negalima.bent jau po krutu op ,berods savaite rekomenduoja neskristi.bet visada atsiranda tokiu kurios ir kita diena iskrenda po op,cia gal nuo savijautos priklauso ir aisku kiek save saugai :)as manau,reikia palaukt bent tiek,kol siulus istraukia.

o man dabar toks klausimas iskilo,turbut paisdarius pilvuko plastika,jau geriau nebeplanuot vaikuciu? g.gif
Atsakyti