Merginos, kas turit priejima, bukit geros, istrinkit mano foto. Nes as sioje temeleje nebedalyvauju aktyviai ir nauju slpatazodziu nezinau, tad ieiti negaliu.
Aciu.
QUOTE(liomi @ 2012 07 02, 12:15)
*oi boze moj,nesiparink
gerai atrodai,tikrai.
**as nezinau siurbti nugara ar ne
jauciu siurbti
bet tada uzaugs kitoj vietoj-ant smakro kur nors 

**as nezinau siurbti nugara ar ne

*Ta pati norejau rasyti

** Tu dar pagalvok, nekoks gali buti eksperimentas

Liomi, kaip laikaisi, mergyt? Jau greitai tavo dienele...
QUOTE(anila:) @ 2012 07 02, 13:33)
tik gaila to laisvo laiko, vis tiek, kad ir si vasara va bega, o man galva susukta kolkas tik pilvu
o tokiu vasara laisva paskutine 

Taip, ir man paskutinė.. O ką veikt, kai tokia vasara. Jau beveik ir įpusėjo, o dar progos prie ežerų pasivoliot nebuvo

QUOTE(Katrix @ 2012 07 02, 14:09)
*Ta pati norejau rasyti
Smaguma - super atrodai, nereali dvieju vaiku mamyte
Neieskok slieku

Ačiū, bet man truputį kitaip atrodo

MB lanką paėmė, laukiu nesulaukiu, pulsiu nuo šiandien sąžiningai sukt

QUOTE(Katrix @ 2012 07 02, 10:09)
*Ta pati norejau rasyti
Smaguma - super atrodai, nereali dvieju vaiku mamyte
Neieskok slieku
O jei rimtai, kur ir ka tu nori siurbt

ai....del asmenisku ,nenoriu i Lt vaziuot...apie op negalvoju,kazkaip ,daug minciu bendrai ..susigrybau,kad savaite beliko ,o pasinervinti ir bijoti nespejau

o tu kaip,Katrix? as vis ,tamsiomis naktimis ,kaip salta ir liudna ,isivaizduoju tavo ( . )( . )

QUOTE(liomi @ 2012 07 02, 14:54)
ai....del asmenisku ,nenoriu i Lt vaziuot...apie op negalvoju,kazkaip ,daug minciu bendrai ..susigrybau,kad savaite beliko ,o pasinervinti ir bijoti nespejau
depozitas duodas - 500,tai vaziuosiu
ai nzn..jei konkreciai-op nebijau,rando kreivumo irgi ,nu tik noreciau nenumirti ten,kas liomiukus uzaugins
o tu kaip,Katrix? as vis ,tamsiomis naktimis ,kaip salta ir liudna ,isivaizduoju tavo ( . )( . )
geras gyvenimas turetu tau buti ,mergyt

Kas nutiko

Kas gi dar liomiukus augins - aisku tu. Nedrisk ne tai kad sakyti, net galvoti apie tokius dalykus

( . )( . ) gerai laikosi, rytoj vesiu juos prie juros. Kaip MB pasake, tiek pinigu sukista, o tu sedi kaime, reikia gi pasimaivyt

smaguma
O Kaip lbume tu uzsivadinus?kazko neradau taves siuo nicku
O Kaip lbume tu uzsivadinus?kazko neradau taves siuo nicku

QUOTE(liomi @ 2012 07 02, 13:54)
depozitas duodas - 500
Kiek maziausiai laiko likus iki op reikia pervesti tuos 500lt? Man sake, kad reikia iki rugsejo men., op. spali.
Papildyta:
QUOTE(Katrix @ 2012 07 03, 09:30)
( . )( . ) gerai laikosi, rytoj vesiu juos prie juros. Kaip MB pasake, tiek pinigu sukista, o tu sedi kaime, reikia gi pasimaivyt

Katrix, tu ir pilvuka ir (.)(.) kartu dareisi? As vis pamastau, kad jei jau guluosi po skalperiu, tai gal viska vienu kartu

QUOTE(Katrix @ 2012 07 04, 11:40)
Ir koks buvo pooperacinis laikotarpis? Sito kazkaip bijau labiausiai, kai visus galus skaudes

Kartu darant gal ir pigiau gaunasi?
QUOTE(disa @ 2012 07 03, 19:00)
Persivadinau albume. Keičiau nick'ą.

Na siandien lyg dar graziau pilvukas atrodo

Rytoj važiuoju pasirodyt gyd, tai sakiau nesidesiu korseto, kad tikra vaizdeli pamatytu, nes tik nusiemus viskas gerai atrodo, bent mano akim

Ar yra iš čia bendraujančių merginų, kurios op darėsi pas Gelžinį, Klp.. Kokie atsiliepimai?