Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, reibalų nusiurbimas

Merginos, kas turit priejima, bukit geros, istrinkit mano foto. Nes as sioje temeleje nebedalyvauju aktyviai ir nauju slpatazodziu nezinau, tad ieiti negaliu.
Aciu.
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2012 07 02, 12:15)
*oi boze moj,nesiparink irnesakyk.gif gerai atrodai,tikrai.

**as nezinau siurbti nugara ar ne  biggrin.gif  doh.gif  jauciu siurbti  g.gif  bet tada uzaugs kitoj vietoj-ant smakro kur nors laugh.gif

*Ta pati norejau rasyti biggrin.gif Smaguma - super atrodai, nereali dvieju vaiku mamyte wub.gif Neieskok slieku irnesakyk.gif
** Tu dar pagalvok, nekoks gali buti eksperimentas lotuliukas.gif O jei rimtai, kur ir ka tu nori siurbt lens.gif
Liomi, kaip laikaisi, mergyt? Jau greitai tavo dienele...

Atsakyti
QUOTE(anila:) @ 2012 07 02, 13:33)
tik gaila to laisvo laiko, vis tiek, kad ir si vasara va bega, o man galva susukta kolkas tik pilvu doh.gif o tokiu vasara laisva paskutine ax.gif

Taip, ir man paskutinė.. O ką veikt, kai tokia vasara. Jau beveik ir įpusėjo, o dar progos prie ežerų pasivoliot nebuvo doh.gif

QUOTE(Katrix @ 2012 07 02, 14:09)
*Ta pati norejau rasyti biggrin.gif Smaguma - super atrodai, nereali dvieju vaiku mamyte wub.gif Neieskok slieku irnesakyk.gif

Ačiū, bet man truputį kitaip atrodo biggrin.gif
MB lanką paėmė, laukiu nesulaukiu, pulsiu nuo šiandien sąžiningai sukt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Katrix @ 2012 07 02, 10:09)
** Tu dar pagalvok, nekoks gali buti eksperimentas lotuliukas.gif O jei rimtai, kur ir ka tu nori siurbt lens.gif
Liomi, kaip laikaisi, mergyt? Jau greitai tavo dienele...

ai....del asmenisku ,nenoriu i Lt vaziuot...apie op negalvoju,kazkaip ,daug minciu bendrai ..susigrybau,kad savaite beliko ,o pasinervinti ir bijoti nespejau laugh.gif depozitas duodas - 500,tai vaziuosiu biggrin.gif ai nzn..jei konkreciai-op nebijau,rando kreivumo irgi ,nu tik noreciau nenumirti ten,kas liomiukus uzaugins unsure.gif biggrin.gif

o tu kaip,Katrix? as vis ,tamsiomis naktimis ,kaip salta ir liudna ,isivaizduoju tavo ( . )( . ) laugh.gif laugh.gif geras gyvenimas turetu tau buti ,mergyt thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 02 liepos 2012 - 13:58
QUOTE(liomi @ 2012 07 02, 14:54)
ai....del asmenisku ,nenoriu i Lt vaziuot...apie op negalvoju,kazkaip ,daug minciu bendrai ..susigrybau,kad savaite beliko ,o pasinervinti ir bijoti nespejau laugh.gif  depozitas duodas - 500,tai vaziuosiu  biggrin.gif  ai nzn..jei konkreciai-op nebijau,rando kreivumo irgi ,nu tik noreciau nenumirti ten,kas liomiukus uzaugins  unsure.gif  biggrin.gif

o tu kaip,Katrix? as vis ,tamsiomis naktimis ,kaip salta ir liudna ,isivaizduoju tavo ( . )( . ) laugh.gif laugh.gif geras gyvenimas turetu tau buti ,mergyt  thumbup.gif  biggrin.gif

Kas nutiko unsure.gif ?
Kas gi dar liomiukus augins - aisku tu. Nedrisk ne tai kad sakyti, net galvoti apie tokius dalykus nono.gif
( . )( . ) gerai laikosi, rytoj vesiu juos prie juros. Kaip MB pasake, tiek pinigu sukista, o tu sedi kaime, reikia gi pasimaivyt blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
smaguma
O Kaip lbume tu uzsivadinus?kazko neradau taves siuo nicku g.gif
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2012 07 02, 13:54)
depozitas duodas - 500

Kiek maziausiai laiko likus iki op reikia pervesti tuos 500lt? Man sake, kad reikia iki rugsejo men., op. spali.
Papildyta:
QUOTE(Katrix @ 2012 07 03, 09:30)

( . )( . ) gerai laikosi, rytoj vesiu juos prie juros. Kaip MB pasake, tiek pinigu sukista, o tu sedi kaime, reikia gi pasimaivyt blush2.gif  lotuliukas.gif

Katrix, tu ir pilvuka ir (.)(.) kartu dareisi? As vis pamastau, kad jei jau guluosi po skalperiu, tai gal viska vienu kartu g.gif
Atsakyti
Taip, viska kartu labai tuo dziaugiuosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Katrix @ 2012 07 04, 11:40)
Taip, viska kartu labai tuo dziaugiuosi 4u.gif

Ir koks buvo pooperacinis laikotarpis? Sito kazkaip bijau labiausiai, kai visus galus skaudes unsure.gif
Kartu darant gal ir pigiau gaunasi?
Atsakyti
QUOTE(disa @ 2012 07 03, 19:00)
smaguma
O Kaip lbume tu uzsivadinus?kazko neradau taves siuo nicku g.gif

Persivadinau albume. Keičiau nick'ą.
Atsakyti
smile.gif Laba diena

Na siandien lyg dar graziau pilvukas atrodo smile.gif
Rytoj važiuoju pasirodyt gyd, tai sakiau nesidesiu korseto, kad tikra vaizdeli pamatytu, nes tik nusiemus viskas gerai atrodo, bent mano akim smile.gif
Atsakyti
Ar yra iš čia bendraujančių merginų, kurios op darėsi pas Gelžinį, Klp.. Kokie atsiliepimai?
Atsakyti