Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, reibalų nusiurbimas

QUOTE(trupinelis @ 2012 07 31, 09:33)
as šitu irgi tepliojausi, bet jie skirtingi, nes tas šviesiai mėlynas yra ultra ir brangesnis, o juodas paprastas ir pigesnis 4u.gif

Vaistinėje klausinėjausi, tai sakė, kad tik vienos rūšies būna g.gif g.gif . Klausiau, kokia jo stebūklinga galia, kad toks brangus, tai nežinojo ką atsakyti. Sako, kad daug geriau ir pigiau Contractubex. Na aš ja patikėjau ir nusipirkau. Pabandysiu su juo.
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 07 30, 22:59)
Ziuriu cia dauguma kremukais tepasi  g.gif As klausiau K, tai sake, rando grazumas priklauso nuo organizmo, kaip jis gydo randus, o ne nuo tepalu  g.gif

Ir man taip sakė, todėl su raudonu randu ir vaikštau, nes žiauriai blogai organizmas gydo man randus doh.gif Bet kad visiškai nepadeda tas silikonas, tai irgi negalima taip sakyti, nes kai buvau užsiklijavus silikoninį pleistrą, vaizdas buvo neatpažįstamas. Reiktų vėl pakartoti, bet kai šitaip karšta, be šansų kol kas...
Atsakyti
žiauriai lėtai laikas eina iki op
ir dar jaudinuosi.. smile.gif kaip jūs išnaudojote laikotarpį iki op
ką darėte? gal svorį metėte... ir is viso ar verta?
Atsakyti
QUOTE(nerod @ 2012 08 01, 09:10)
žiauriai lėtai laikas eina iki op
ir dar jaudinuosi..  smile.gif kaip jūs išnaudojote laikotarpį iki op
ką darėte? gal svorį metėte... ir is viso ar verta?

šiaip rašo, kad jokių drastiškų dietų mėnuo iki op smile.gif
užsiimk naudingais darbais - atidėk rūbus, kurių nebereikės, paruošk vietos naujiems rolleyes.gif
Atsakyti
TRUPINELI ,SEKMES TAU,MERGYT! AS MINTIMIS SALIA-NEI ZVYNO NEI UODEGOS A NEI RIEBALU! biggrin.gif LAUKSIU ISPUDZIU 4u.gif
Papildyta:
Nerod,as isvis apie op negalvojau,gyvenau gyvenima ,megavausi vasara.net nakti pries issimiegojau ,be jokiu inkstimu nuejau ir vsio biggrin.gif
Atsakyti
ačiū merginos už patarimus 4u.gif ,
mano būdas toks matyt, kai užsidegu tai jau sustoti negaliu ax.gif
o rūbus kuriuos atrinkti? tipo reiks mažesnių? ar iš pradžių po korsetais
didesnių g.gif
Atsakyti
QUOTE(nerod @ 2012 08 01, 14:51)
ačiū merginos už patarimus  4u.gif ,
mano būdas toks matyt, kai užsidegu tai jau sustoti negaliu  ax.gif
didesnių  g.gif

Ir aš labai greita, jeigu pradedu, tai negaliu sustoti lotuliukas.gif , o rūbus aš nešioju tuos pačius.
Atsakyti
QUOTE(nerod @ 2012 08 01, 13:51)

didesnių  g.gif

nusibodusius, maskuojančius pilvą ir pan. norėsi atnaujint garderobą, sukneles nešt į trasą ax.gif
Atsakyti
Gal kuri gk klinikoj vilniuje daretes ar planuojate? beje labai noreciau pamatyti realius rezultatus pries ir po... Savo baisuokli galiu atsiusti irgi blush2.gif
Atsakyti
Gal pasidalintumet M kontaktais ax.gif bandyciau konsultuotis el pastu pradzioje...
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2012 08 01, 12:22)
TRUPINELI ,SEKMES TAU,MERGYT! AS MINTIMIS SALIA-NEI ZVYNO NEI UODEGOS A NEI RIEBALU!  biggrin.gif  LAUKSIU ISPUDZIU  4u.gif
Papildyta:
Nerod,as isvis apie op negalvojau,gyvenau gyvenima ,megavausi vasara.net nakti pries issimiegojau ,be jokiu inkstimu nuejau ir vsio  biggrin.gif

ačiū Tau brangioji, bet dar kartą galėsi palinkėt sėkmės, tyrimai pasirodė ne kokie tai dar mėnesiukui nukėliau , dabar rugsėjo vidury gulsiuos 4u.gif
Atsakyti
oi unsure.gif nu kaip taip su tyrimais ...as irgi bijojau,nes vaziavau suplanavus minuciu tikslumu viska..o kas negerai? 4u.gif gal ir gerai-ruudeni lengviau bus 4u.gif
Atsakyti