Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, reibalų nusiurbimas

QUOTE(nerod @ 2012 08 01, 09:10)
žiauriai lėtai laikas eina iki op
ir dar jaudinuosi..  smile.gif kaip jūs išnaudojote laikotarpį iki op
ką darėte? gal svorį metėte... ir is viso ar verta?

As tai nesiruosiu niekaip, gyvenu gyvenima, svenciu sventes biggrin.gif Dar juk labai daug laiko iki op g.gif
Oj, meluoju, renkuosi maudymuka ir niekaip nezinau, kuris cia geriau butu biggrin.gif Pakonsultuokit ka isigijot, mergaites smile.gif Labiausiai domina VS arba Guess.
Atsakyti
hemoglobinas ir kalis pakritę, galėjo iš esmės opruot, bet ir daktaras ir aš nusprendėm kad jei "nedega" geriau atidėti, nes paskui bus silpna atsigauti, o man dar krikštynos sūnaus po poros sav, lakstymo belekiek, tai ir atidėjom, dabar galvoju kad gal ir gerai, vis tiek tikiuosi dar ir šiltesnių orų ir gal dar prie balos nulėksiu, tai kaip ir geriau kad rudeniop. bet aišku tada ir vėl planų turėsiu, nuo rugsėjo išeinu mokintis, vaikai į darželį ir mokyklą, nu bet manau kad tikrai susitvarkysiu ir jau iš klinikos lėksiu pasišokinėdama 4u.gif
o Tau, liomi, mergyt, turbūt dabar ir 6 dydis tapo per didelis, dabar kaip Victoria Becham galėsi į 4 įlįsti 4u.gif ? ar jau garderobą pasikeitei?
Atsakyti
QUOTE(trupinelis @ 2012 08 01, 20:52)
tai dar mėnesiukui nukėliau , dabar rugsėjo vidury gulsiuos 4u.gif

na tai mes panašiu laiku gražinsimės, bus su kuo rezultatus palyginti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(trupinelis @ 2012 08 02, 07:36)
dabar kaip Victoria Becham galėsi į 4 įlįsti 4u.gif ? ar jau garderobą pasikeitei?

Norit pasakyt, ad Beckham nešioja didesnį nei nulinį dydį? blink.gif
Atsakyti
labos,
ale maslauskas kad uzimtas smile.gif tik 13 d. gavau laika konsultacijai smile.gif dabar tik, kad spalio men papulti op. pinigas jau atidetas, vis galvoju, kad gal daugiau 8000 nekainuos.
ilgai laukti, jau norejau kitos sav. pradzioje lekti smile.gif smalsu begalo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dija: 02 rugpjūčio 2012 - 11:46
Norejau pasidometi, ar pilvo plastikos operacijos daromos tik mokamos privaciose klinikose? Man prasiskyre pilvo raumenys, gresia dar ir isvarza. Seimos gydytoja nusiunte konsultacijai pas mikrochirurga, uzsirasiau pas Rauba į Viliaus greitosios pagalbos ligonine, laukiu eiles...
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2012 08 02, 06:06)
Norit pasakyt, ad Beckham nešioja didesnį nei nulinį dydį? blink.gif

ji nesioja 4 uk,o Amerikoje 0 4u.gif

Trupineli ir gerai tikrai ,pailsek beto nu skubos tai nera gi schmoll.gif stiprink organizma ,mergaliuk 4u.gif

as ne ,kur tau 8 nesioju ir 10 ir 12 lotuliukas.gif viska biggrin.gif kolkas laiminga del apimciu ,jei tik nesustoresiu - man dabar taip nervus gadina si mintis,o kaip tau ir kitom merginom? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2012 08 02, 19:23)
ji nesioja 4 uk,o Amerikoje 0  4u.gif

Trupineli ir gerai tikrai ,pailsek beto nu skubos tai nera gi  schmoll.gif  stiprink organizma ,mergaliuk  4u.gif

as ne ,kur tau 8 nesioju ir 10 ir 12  lotuliukas.gif  viska  biggrin.gif  kolkas laiminga del apimciu ,jei tik nesustoresiu - man dabar taip nervus gadina si mintis,o kaip tau ir kitom merginom?  4u.gif

man irgi ši mintis paranojiškai gyvent neduoda, kiekvieną diena sveriuosiu ir tt, o šiaip visą gyvenimą buvau labai patenkinta savo ilgom kojom,nu bet va po op, kažkas pasidarė - taip norėčiau jas suplonint doh.gif matyt galvelėj susisuko kažkas ir dar mane labai erzina, kad mano leškos žiauriai dreba iš vidinės pusės, kaip kokia nesustingus šaltiena, einu ir tik pliump pliump...
o šnd matavausi liemenį, tai pas mane 65cm, matyt aną kartą ne ten pamatavau, bet dar liomi, mertgyt, turiu porą cm iki siekiamybės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(trupinelis @ 2012 08 02, 17:47)

o šnd matavausi liemenį, tai pas mane 65cm, matyt aną kartą ne ten pamatavau, bet dar liomi, mertgyt, turiu porą cm iki siekiamybės 4u.gif

Issimatavau is smalsumo ir savo liemeni 75cm, pravalas doh.gif , kada mano bus 65cm doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 08 02, 20:06)
Issimatavau is smalsumo ir savo liemeni 75cm, pravalas  doh.gif , kada mano bus 65cm  doh.gif

plauk kai pabusi po grožio miegelio, pasimatuosi ir bus koks 60 thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(GZA @ 2012 08 02, 13:16)
Norejau pasidometi, ar pilvo plastikos operacijos daromos tik mokamos privaciose klinikose? Man prasiskyre pilvo raumenys, gresia dar ir isvarza.

Jeigu tik gresia, tai abejoju g.gif Čia pas mus su nerealiom išvaržom tik neprivačiai operuoja. Anila šito reikalo pirmūnė 4u.gif

QUOTE(liomi @ 2012 08 02, 18:23)
as ne ,kur tau 8 nesioju ir 10 ir 12  lotuliukas.gif  viska  biggrin.gif  kolkas laiminga del apimciu ,jei tik nesustoresiu - man dabar taip nervus gadina si mintis,o kaip tau ir kitom merginom?  4u.gif

Vasarą man asmeniškai visada prisideda 2-3 kg doh.gif Nepatinka, aišku, man tai, bet kažkaip stengiuosi nesureikšminti ir galvoti, kiek miegu, ką geriu ir kiek valgau, nes kai nepamiegu (o vasarą tokia pagunda, kai vakarai ilgi), tada gliukozės trūksta ir išeina į trasą angliavandeniai doh.gif Be to, dar tie karščiai, kurie žiauriai sulėtina medžiagų apykaitą. Bet kai visiškai susinervinu, tai stengiuosi n kartų per dieną nesisverti, nes labiau nervinančio nieko nėra smile.gif Šaltuoju metų laiku ne toks skausmingas reikalas tas svoris.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

as jau po vienu atostogu, graziai nurudus ruosiuos lietuviskoms atostogoms Sventojoje biggrin.gif Pripliurpet kiek bigsmile.gif Bandau permest naujienas.
Atsakyti