Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, reibalų nusiurbimas

liomi ledas tikrai gavosi is taves biggrin.gif thumbup.gif Savo kuno apimciu net nematuoju - vistiek M. sake kad siurbs. Tai sakiau nuo visur ir prasysiu kad nusiurbtu. Vistiek iki trecio leliaus turiu laiko, tai sakiau vienu metu ir papus desiuos - dzn ka diedas sneka irnesakyk.gif dabar esu tokia neproporcinga per tuos papus. O kai bus papai tai ir pilvas geriau atrodys. Aisku dieda irgi ta tema jau apdirbineju ir ko tai jis maziau spardytis pradeda lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fay: 04 rugpjūčio 2012 - 09:28
Gal ne į temą kiek, bet ar yra kas siurbęsi riebalus nuo klubų, kad panaikinti taip vadinamas jojiko kelnes? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(re55 @ 2012 08 05, 11:21)
Gal ne į temą kiek, bet ar yra kas siurbęsi riebalus nuo klubų, kad panaikinti taip vadinamas jojiko kelnes?  smile.gif

Yra 4u.gif Solimar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2012 07 31, 00:07)
aš nesitepu

netepiau irgi.

QUOTE(Elvita @ 2012 07 31, 11:50)
Labas rytas, nagi mergaites, parodykit kokius maudymukus isigijot blush2.gif, ta prasme ar labai aukstomis kelnaitemis? Ir viena, ir kita nusiziurejus, bet vis del rando bijau  g.gif
Smaguma, berods zadejo pasidemonstruoti  ax.gif

Žiūriu, kad foto normalių neturiu iš atostogų su maudomais, neturiu ką parodyt. Bet rando nesimato iš po šių VS 'side ruched low rise':
user posted image
Iš po šių VIX irgi nesimato:
user posted image
Nu tik kad reikia kartais užmest akį, ar nekyšo ir pasitaisyt..
Papildyta:
Šiaip tai... Paprašė manęs draugė parodyt pilvą. Ir sako, bamba žiauriai didelė ir krenta į akis. Atrodo kažkas ni to. Nu kaip susinervinau. Nu negi tikrai.. Juk visokių tų bambų būna ir natūralių. Galvoju parašyt daktarui dėl korekcijos, kad pasiaurintų man ją. O prie to ir dar rasčiau kur pakoreguot. Gal ir šonus kartu pasiurbtų visgi. O per korekcijas irgi narkozę daro ar nuskausmina kažkaip kitaip?
Nervina ir mane šlaunys, ir dar viršutinė dalis doh.gif Pasaka be galo jau čia gaunas doh.gif
Atsakyti
vat delto as jauciu prasysiu iskarto, kad ir slaunis ir kumpius patvarkytu. jauciu niekad nepasiryzciau antra karta po peiliu gulti. dar laukia skydliaukes op man, tai isvis tupa liksiu po tiek narkoziu smile.gif
Atsakyti
Nu va, padariau foto su maudomais. Dabar taip galvoju, kad sliekų ieškau ir nežinau ko noriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Smaguma @ 2012 08 06, 11:59)
Nu va, padariau foto su maudomais. Dabar taip galvoju, kad sliekų ieškau ir nežinau ko noriu biggrin.gif

tikrai kad ieškai irnesakyk.gif man rodos aš tokių kelnaičių neužsidėčiau g.gif gali pamatuot kiek nuo apatinio bambos krašto iki rando?
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2012 08 06, 14:07)
tikrai kad ieškai irnesakyk.gif man rodos aš tokių kelnaičių neužsidėčiau  g.gif gali pamatuot kiek nuo apatinio bambos krašto iki rando?

8,5 cm. Mano randas gražus, blyškus, jei ir matytųsi kurioj vietoj, nelabai ką ir suprastum turbūt. Perfotkinau bambą dienos šviesoj, nes veidrodžiai mano per gražiai rodo. Nu bamba negraži, kaip sau norit g.gif Įdedu. Ir dar krenta iš vienos pusės raukšlelė, nes, kaip atsimenat, paslinko man ją į šoną kiek. Rašyt daktariukui gal g.gif Galvoju, jei pusmetis nemokamas rugsėjį baigiasi, tai man iki tol suspėti pasikorektint reikia, ar svarbu per jį susitarti (nes atostogų išvažiuosiu ir nenoriu operuotis prieš).
Atsakyti
QUOTE(Smaguma @ 2012 08 06, 12:21)
Nu bamba negraži, kaip sau norit g.gif

Smaguma, as tarciausi del bambos korekcijos 4u.gif
Aciu uz foto ir info del maudymuku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Smaguma @ 2012 08 06, 12:07)
Šiaip tai... Paprašė manęs draugė parodyt pilvą. Ir sako, bamba žiauriai didelė ir krenta į akis. Atrodo kažkas ni to. Nu kaip susinervinau. Nu negi tikrai.. Juk visokių tų bambų būna ir natūralių. Galvoju parašyt daktarui dėl korekcijos, kad pasiaurintų man ją. O prie to ir dar rasčiau kur pakoreguot. Gal ir šonus kartu pasiurbtų visgi. O per korekcijas irgi narkozę daro ar nuskausmina kažkaip kitaip?

Per bambos korekciją man darė tik vietinį nuskausminimą. Jei šonus siurbtum, tai jau bendrą darytų. Bet, tiesą sakant, nelabai suprantu, kam tau tuos šonus siurbt ir ar iš viso yra ten ką siurbt g.gif
O dėl bambos... na didoka ji, bet tikrai ir natūralių tokių būna. Jei aš tokią turėčiau, nesidaryčiau korekcijos smile.gif Bet čia svarbu, ne ką kiti sako, bet kaip pati jautiesi. Jei blogai jautiesi ir įmanoma ją sumažint, kad tau labiau patiktų, ir dar be narkozės, tai tada kodėl gi ne 4u.gif
Žodžiu, balsuoju už bambos korekciją, bet ne už šonų siurbimą biggrin.gif
Atsakyti
Smaguma, man atrodo, kad foto viskas atrodo prasciau, man asmeniskai mano pilvas realiai atrodo graziau nei foto, tad net nzn kuom tiket ar kad foto tikraja tiesa parodo ar veidrodis ax.gif
Atsakyti
Liomi, ledas wub.gif As tik pasvajot galiu apie tokia talija doh.gif Bijau matuot, jaiciu apie 70 bus. Vis tik reikia maziau est, ar siurbtis biggrin.gif
Smaguma, kur su maudymukais super atrodo. O kur su dzinsais, gal kiek didoka bamba. Nors kur su maudymke proporcingai atrodo, nezinau net. O kiek pasikeistu vaizdas po korekcijos? Ir ar neatsiranda papildomu randu, kaip ten viska vyksta?
Atsakyti