Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

QUOTE(AnAngel @ 2012 06 21, 17:37)
Pritrenkianti  wub.gif  wub.gif  wub.gif Labai grazu  4u.gif
Gal galima placiau kas per 3D technika? Cia su stukturine pasta padirbejai? 4u.gif

Sielonese, taip ir neatsaket i mano klausimeli... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2012 06 26, 01:12)
Sielonese, taip ir neatsaket i mano klausimeli...  ax.gif

Po "Žolyno magijos" dekoravimo, kelias dienas norisi pailsėti nuo dekoravimo, tad neskaičiau temos smile.gif dirbu su modelinu: klijuoji jį ant dėžutės, o ant jo servetėlę 4u.gif

Beje, didelis ačiū visoms už "Žolyno magijos" pagyrimus 4u.gif
Atsakyti
AnAngel 4u.gif aciukas smile.gif
Sielonešė cia tau uz pastebejima 4u.gif Kartą vienoje karalystėje ...grazi tikra mergaitiska,niu superine thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielonešė @ 2012 06 26, 11:14)
Po "Žolyno magijos" dekoravimo, kelias dienas norisi pailsėti nuo dekoravimo, tad neskaičiau temos  smile.gif  dirbu su modelinu: klijuoji jį ant dėžutės, o ant jo servetėlę  4u.gif
Beje, didelis ačiū visoms už "Žolyno magijos" pagyrimus  4u.gif

O kaip idomiai 4u.gif Tikrausiai klijuoji dar nesudziuvusi, kad geriau priliptu... thumbup.gif Super ideja! thumbup.gif
Atsakyti
"Laimingas bilietas"

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2012 06 25, 22:09)
Labas vakaras. Neisipaisau as su savo dekupazu, nu bet noris pasirodyti  biggrin.gif jusu darbai tokie isciustyti, ryskoki, o man vis pasteles noris...

"Paukštukas"

Labai grazu wub.gif ... Prislopintos spalvos- mano silpnybe... ax.gif Ir skilmas labai grazus, jei ne paslaptis, koks cia dvikomponentis? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gomerta @ 2012 06 26, 18:08)
Labai grazu wub.gif ... Prislopintos spalvos- mano silpnybe... ax.gif Ir skilmas labai grazus, jei ne paslaptis, koks cia dvikomponentis? blush2.gif

Dekoju, cia artmanijos retro, beje jis ir kitoje leksteje yra bet skilo smulkiai smile.gif
Atsakyti
Tarsi vaistas, man būnant ligos patale, buvo jūsų darbai...nu bet ir pažėrėt grožybių, smagu stebėt kaip tobulėjat. Todėl už teigiamas emocijas jums palieku glėbį 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Na , o čia mano tokie lengvi apnertėsiai smile.gif

user posted image

Išsamiau galima pažvelgt ČIA
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 06 26, 19:22)

Sveikatos 4u.gif

Pakaba 10 balu, kamuoliukai virsuje wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2012 06 25, 23:09)
Labas vakaras. Neisipaisau as su savo dekupazu, nu bet noris pasirodyti  biggrin.gif jusu darbai tokie isciustyti, ryskoki, o man vis pasteles noris...

"Paukštukas"

Švelniai ir dailiai 4u.gif

QUOTE(sobieska @ 2012 06 26, 19:22)
Tarsi vaistas, man būnant ligos patale, buvo jūsų darbai...nu bet ir pažėrėt grožybių, smagu stebėt kaip tobulėjat. Todėl už teigiamas emocijas jums palieku glėbį  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Na , o čia mano tokie lengvi apnertėsiai smile.gif

Kaip originaliai bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Džiuga, tavo "Paukštukui" - glėbys komplimentų, toks mielas ir skoningas thumbup.gif
Sielonešės fėjos nepaliko abejingos
AnAngel drugelių plazdėjimas irgi subtilus 4u.gif
Sobieskos apnertas pakabas neabejotinai atrodo dailiai.

Mano "Žydėjimas"

user posted image

user posted image

user posted image

ir pora pakabų į kolekciją

user posted image

user posted image
Atsakyti
Pasirodysiu ir aš pirmą butelį..Dariau savo vyšninei užpiltinei smile.gif Tik nuotrauka nuo realybės smarkiai skiriasi..
user posted image
Atsakyti