QUOTE(Whatever? @ 2012 06 28, 21:53)
AnAngel, musu skoniai kardinaliai skiriasi, bet vistiek parasysiu

Man atrodo, kad jei pasirinktumei dailesni srifta, panasesni i rankomis rasyta ir nepaboldinta ar siaip plonesni, tai lengviau atrodytu ta lentele....

Mano akims per daug teksto mazame plote, zodziu, pamazinus ir padarius erdves, vaizdas butu dailesnis ir svelnesnis, kas tiktu mergvakariui ir nuotakai...
Aciu uz pastebejima, bet jeigu pasirinkciau nepaboldinta srifta, galimas dalykas, kad klijuojant dings viena kita raide, tada reiketu ja piesti ranka, o tada jau bus sriftu skirtumas... Pasirinkti kita srifta? Gal but, bet pas mane Worde tik sitas panasiausias i rankos rasyta, aisku galima parsisiusti tu sriftu, gal kada prie progos prisesiu prie kompo ir parsisiusiu grazesnius... Del pacio teksto, tai yra standartinis priesaikos tekstas, iskirpus tam tikras pastraipas bus neidomu nei mergvakario dalyvems, nei nuotakai ir siaip manau jog jis nera per didelis... O plotas kuri jis uzima nei daug nei mazai o 19.5x16 cm, mano manymu pakankama...
Be to, uzsakove liko laaaaaabai patenkinta, sokinejo iki dangaus, vadinasi jai patiko, o kas patiko geriausiai nuotaukos draugei, tiketina patiks ir nuotakai...
Beje ir gerai, kad musu skoniai skirtingi, kitaip butu neidomu...
QUOTE(Whatever? @ 2012 06 28, 21:53)
TIkriausiai nebuvo nei vienos dekoruotojos, kuri nedare kriksto dezes su sia servetele

As nedariau...
Papildyta:Ikelsiu kita nuotrauka tos pacios lenteles, is tokio rakurso laisvos vietos tikrai pakankama ir man ji tikrai neatrodo perkrauta...