Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

Dziugos Bingo dezute labai patiko...
Sobieskos paskutinis darbas idomus labai 4u.gif

Gaske pakabeles dailios, tik nufotografuotos nefotogeniskai..... ax.gif Bet dzin-svarbu darbas grazus...realybej jos daug grazesnes, tikrai matau...

Vysniu butelis irgi fainas, tik jei skiriasi nuo realybes, tai noretusi pamatyti nesiskirianti varianta 4u.gif
Atsakyti
Labai patiko Dziugos ir sobieskos darbai smile.gif Labai labai smile.gif

Kitu mergaiciu darbelius irgi giriu.

Gaske, aciu.
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2012 06 25, 09:40)
O čia mano pavasarinė pakaba, sau sau sau pasidariau biggrin.gif

...kokia simpatiška rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Sielonešė @ 2012 06 25, 17:04)
Rodau ir aš kelias vaikiškas - mergaitiškas dėžutes. Taip smagu buvo prie jų dirbti  smile.gif
Kartą vienoje karalystėje ...

...groooožis wub.gif
Atsakyti
user posted image

Išsamiau čia
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 06 28, 12:06)

Vis negaliu atsižiūrėti į tuos spalvinius patapšnojimus... 4u.gif
Atsakyti
Dar viena Priesaika mergvakariui...

user posted image
Atsakyti
Labai, labai patiko Dziugos ''Paukstukas'' ir ''Bingo''
Sieloneses abi dezutes ir AnAngel lentele su priesaika 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(c_ataner @ 2012 06 28, 19:47)
AnAngel lentele su priesaika 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Dėžutė ''Žirgai''

user posted image
Atsakyti
QUOTE(c_ataner @ 2012 06 28, 20:12)
Dėžutė ''Žirgai''

user posted image

Grazu, dezute ir brangiausiojo darbas? Labai grazi mediena smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Giriu Arkliuku dezute 4u.gif

AnAngel, musu skoniai kardinaliai skiriasi, bet vistiek parasysiu smile.gif
Man atrodo, kad jei pasirinktumei dailesni srifta, panasesni i rankomis rasyta ir nepaboldinta ar siaip plonesni, tai lengviau atrodytu ta lentele.... 4u.gif Mano akims per daug teksto mazame plote, zodziu, pamazinus ir padarius erdves, vaizdas butu dailesnis ir svelnesnis, kas tiktu mergvakariui ir nuotakai...

O cia mano pora uzsakymu, siandien issiustu...
Dabar darysiu lagamina smile.gif issukis sau biggrin.gif

TIkriausiai nebuvo nei vienos dekoruotojos, kuri nedare kriksto dezes su sia servetele smile.gif

user posted image

Is arciau taupykles:

user posted image

Ir kriksto dezele mergytei : "Pievose gyvena fejos"
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 06 28, 21:53)

AnAngel, musu skoniai kardinaliai skiriasi, bet vistiek parasysiu smile.gif
Man atrodo, kad jei pasirinktumei dailesni srifta, panasesni i rankomis rasyta ir nepaboldinta ar siaip plonesni, tai lengviau atrodytu ta lentele....  4u.gif  Mano akims per daug teksto mazame plote, zodziu, pamazinus ir padarius erdves, vaizdas butu dailesnis ir svelnesnis, kas tiktu mergvakariui ir nuotakai...

Aciu uz pastebejima, bet jeigu pasirinkciau nepaboldinta srifta, galimas dalykas, kad klijuojant dings viena kita raide, tada reiketu ja piesti ranka, o tada jau bus sriftu skirtumas... Pasirinkti kita srifta? Gal but, bet pas mane Worde tik sitas panasiausias i rankos rasyta, aisku galima parsisiusti tu sriftu, gal kada prie progos prisesiu prie kompo ir parsisiusiu grazesnius... Del pacio teksto, tai yra standartinis priesaikos tekstas, iskirpus tam tikras pastraipas bus neidomu nei mergvakario dalyvems, nei nuotakai ir siaip manau jog jis nera per didelis... O plotas kuri jis uzima nei daug nei mazai o 19.5x16 cm, mano manymu pakankama... 4u.gif
Be to, uzsakove liko laaaaaabai patenkinta, sokinejo iki dangaus, vadinasi jai patiko, o kas patiko geriausiai nuotaukos draugei, tiketina patiks ir nuotakai... 4u.gif
Beje ir gerai, kad musu skoniai skirtingi, kitaip butu neidomu... drinks_cheers.gif

QUOTE(Whatever? @ 2012 06 28, 21:53)
TIkriausiai nebuvo nei vienos dekoruotojos, kuri nedare kriksto dezes su  sia servetele smile.gif

As nedariau... blush2.gif
Papildyta:
Ikelsiu kita nuotrauka tos pacios lenteles, is tokio rakurso laisvos vietos tikrai pakankama ir man ji tikrai neatrodo perkrauta...

user posted image
Atsakyti