QUOTE(AnAngel @ 2012 06 29, 11:55)
As nesiteisinu, tik nesuprantu kodel taip reikia kibti prie to srifto, suprasciau jeigu as Times New Roman naudociau ar Arial, o ne Monotype. Galutinis vaizdas grazus ir man ir uzsakovei, va kai Jus turesit toki uzsakima, tada paziuresim ar Jusu darbas radikaliai skirsis nuo sito ir koki srifta Jus pasirinksite. Kaip as supratau Jums neteko nei vienam darbelyj naudoti tokio didzio teksta, tai kai teks, grisim prie sio pokalbio.
Papildyta:
Man asmeniskai ji jau nusibodo...

Per daug dezuciu su tokiu pat motyvu...
Parasiau pastaba,kad kita karta galbut pabandytumete kitaip...Jums grazu - nebandykit... Uzsakove sokinejo - jei tai pagrindinis rodiklis jums, tai irgi nekeiskite nieko
Galiu isvis igonoruoti jusu darbus, jei bet koks pastebejimas erzina....
Tik parasykite, ir daugiau isvis nekomentuosiu jusu dekoruotu daiktu
Man neteko naudoti dideliu tekstu ir neteks - man nepatinka, nes susintetina, "sugamyklina" vaizda, jis pasidaro "netikras" ir nesiltas..
arba rasau ranka (rasiau karta), bet kadangi tai labai ilgai trunka ir uzima daug laiko ir yra pakankamai sunku, tai kaina smarkiai kyla
O to, kas man negrazu ir nepatinka (akivaizdziai spaudinti tekstai be teptuko prisilietimo ir nuotraukos ant kriksto deziu) - as tiesiog neapsiimu uzsakymo

Per save neinu ir neisiu
Taip, kad manau, prie sito pokalbio negrisim