Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

QUOTE(AnAngel @ 2012 06 28, 20:12)
Grazu, dezute ir brangiausiojo darbas? Labai grazi mediena smile.gif 4u.gif

Aciu 4u.gif
ax.gif jooo, vyras mane lepina...

QUOTE(Whatever? @ 2012 06 28, 20:53)
Giriu Arkliuku dezute 4u.gif

Aciu 4u.gif
wub.gif wub.gif wub.gif istirpau nuo dezutes su fejom. Laaaabai svelni.

QUOTE(AnAngel @ 2012 06 28, 21:16)

As nedariau...  blush2.gif

ir as dar nedariau lotuliukas.gif viskas pries akis dar
Atsakyti
QUOTE(c_ataner @ 2012 06 28, 19:12)
Dėžutė ''Žirgai''

Blogai, kad matyti nukirstieji zirgai... reikejo ten fono spalvele uzpaisyti rolleyes.gif
O dezute tikrai faina, gal galima tokiu isigyti?
Papildyta:
QUOTE(AnAngel @ 2012 06 28, 21:16)

As ir su ta servetele krikstadezes nedarius ir nedaryciau laugh.gif

Del lenteles srifto sutinku, kad reiktu kitokio, tada butu idealu. yra senoviniai tokie, puikiai deretu prie nutrynimu. O dabar keistai kad modernus sriftas apsitrynes smile.gif Tik pasiulymai, piktai nekritikuoju. Visa kita - ispildymas, ideja super.
Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2012 06 29, 00:18)

As ir su ta servetele krikstadezes nedarius ir nedaryciau  laugh.gif

Del lenteles srifto sutinku, kad reiktu kitokio, tada butu idealu. yra senoviniai tokie, puikiai deretu prie nutrynimu. O dabar keistai kad modernus sriftas apsitrynes  smile.gif Tik pasiulymai, piktai nekritikuoju. Visa kita - ispildymas, ideja super.

Sis sriftas mano dar patinka, kad jis gan kompaktiskas ir puikiai iskaitomas kas svarbu paciam mergvakariui, nes priesaika yra duodama dazniausiai preblandoje, gerokai isgerus smile.gif, t.y. vakarelio pabaigoje... Pvz. esu parsisiuntusi srifta su kuriuo pasirasau nuotraukas, be galo grazus bet iskaitomos tik didziosios raides ir kai zinai kas yra parasyta... Nu kaip pvz...

user posted image
Atsakyti
C-Ataner, dekui 4u.gif

Dziuga,o kas tu ta servetele blogai?

A.Angel, tu nesiteisink - jei tau grazu, tai ir naudok ta srifta.. Bet nuo priezasciu (tamsu, isgere skaito, kompe nera kitokio), galutinis vaizdas nekinta 4u.gif 4u.gif
Tu gi visada gali nekreikpti demesio i pastabas, jei esi tikra savo teisumu 100% 4u.gif
Atsakyti
Whatever? nesupratau klausimo.
Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2012 06 28, 23:18)

As ir su ta servetele krikstadezes nedarius ir nedaryciau  laugh.gif

tai ir paklausiau, kas su ja blogai, su ta servetele biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 06 29, 12:24)
A.Angel, tu nesiteisink - jei tau grazu, tai ir naudok ta srifta.. Bet nuo priezasciu (tamsu, isgere skaito, kompe nera kitokio), galutinis vaizdas nekinta  4u.gif  4u.gif
Tu gi visada gali nekreikpti demesio i pastabas, jei esi tikra savo teisumu 100%  4u.gif

As nesiteisinu, tik nesuprantu kodel taip reikia kibti prie to srifto, suprasciau jeigu as Times New Roman naudociau ar Arial, o ne Monotype. Galutinis vaizdas grazus ir man ir uzsakovei, va kai Jus turesit toki uzsakima, tada paziuresim ar Jusu darbas radikaliai skirsis nuo sito ir koki srifta Jus pasirinksite. Kaip as supratau Jums neteko nei vienam darbelyj naudoti tokio didzio teksta, tai kai teks, grisim prie sio pokalbio. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Whatever? @ 2012 06 29, 12:38)
tai ir paklausiau, kas su ja blogai, su ta servetele biggrin.gif

Man asmeniskai ji jau nusibodo... 4u.gif Per daug dezuciu su tokiu pat motyvu... drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AnAngel: 29 birželio 2012 - 10:54
Ai apie barskucio ir batuku servetele kalbam ax.gif na visu pirma man kvaila kompozicija, ne leliukams dazniausiai dovanoja ar daro, kad tokius leliukiskus motyvus det, spalvos man per saldzios ir laaabai nepatinka, kad nieks nieko idomiau nesukuria o vientisa kloja, max spalvytes imaiso ir viskas, dezute baigta biggrin.gif na cia mano mintys minteles. Man krikstadeze, daiktadeze is vis visia kitaip turi atrodytu, kad turetu isliekamaja verte.
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2012 06 29, 11:55)
As nesiteisinu, tik nesuprantu kodel taip reikia kibti prie to srifto, suprasciau jeigu as Times New Roman naudociau ar Arial, o ne Monotype. Galutinis vaizdas grazus ir man ir uzsakovei, va kai Jus turesit toki uzsakima, tada paziuresim ar Jusu darbas radikaliai skirsis nuo sito ir koki srifta Jus pasirinksite. Kaip as supratau Jums neteko nei vienam darbelyj naudoti tokio didzio teksta, tai kai teks, grisim prie sio pokalbio. 4u.gif
Papildyta:
Man asmeniskai ji jau nusibodo...  4u.gif Per daug dezuciu su tokiu pat motyvu... drinks_cheers.gif

Parasiau pastaba,kad kita karta galbut pabandytumete kitaip...Jums grazu - nebandykit... Uzsakove sokinejo - jei tai pagrindinis rodiklis jums, tai irgi nekeiskite nieko 4u.gif
Galiu isvis igonoruoti jusu darbus, jei bet koks pastebejimas erzina....
Tik parasykite, ir daugiau isvis nekomentuosiu jusu dekoruotu daiktu 4u.gif

Man neteko naudoti dideliu tekstu ir neteks - man nepatinka, nes susintetina, "sugamyklina" vaizda, jis pasidaro "netikras" ir nesiltas..
arba rasau ranka (rasiau karta), bet kadangi tai labai ilgai trunka ir uzima daug laiko ir yra pakankamai sunku, tai kaina smarkiai kyla biggrin.gif
O to, kas man negrazu ir nepatinka (akivaizdziai spaudinti tekstai be teptuko prisilietimo ir nuotraukos ant kriksto deziu) - as tiesiog neapsiimu uzsakymo 4u.gif Per save neinu ir neisiu schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif

Taip, kad manau, prie sito pokalbio negrisim 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 29 birželio 2012 - 11:49
Man patiko visų darbeliai.
Dėl servėtėlės, kuri dažna ant krikštadėžių... Nematau aš čia problemos. Jei norisi kažko, turinčio meninę išliekamąją vertę... Tai ko gero turi būti ne užsakymas, o darbas sau... Užsakovės "neverda dekupažo katile". Jos kažkur pamatė, joms patiko ir paprašė. Jos nežino kokių yra galimybių, ko galima prigalvoti ir t.t. Nu ir kas čia tokio padaryti tą "standartinę" krikštadėžę. Nugi karūna nenukris nuo to. O užsakovei patiks.
Atsakyti
Seniai savo trigrašį buvau įkišusi, todėl būtinai turiu kelis gražius žodžius brūkštelt:
Sielonešės žolynėliai nuostabūs wub.gif 3D technikos nesu įvaldžiusi, bet baisiai norėčiau...
Džiugos laimingas bilietas man labai patraukliai žiūrisi, spalviškai tematiškai super atrodo 4u.gif
Sobieskos "megztas"/megztas rinkinukas blink.gif blink.gif kažkas nerealaus...
Whatever fėjų dėže man asmeniškai labai patiko, sakyčiau ideali mergaitiška daiktadėžė 4u.gif
Ir dar daug mačiau vertų dėmesio darbų, bet nesupykit, apie kiekvieną atskirai neužteks man laiko 4u.gif 4u.gif

"Sushi party"
Skanaus!
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Lauritos Deco-studija
Dekupažo darbai
Atsakyti
QUOTE(L.M.A. @ 2012 06 29, 13:24)