Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

QUOTE(Whatever? @ 2012 07 03, 14:41)

Su ilgu vardu tikrai labai gerai sugalvojai: ir žaisminga ir vardas visas tilpo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielonešė @ 2012 07 02, 21:13)
Dėžutė "Aš!"

user posted image

Daugiau nuotraukų čia

Sveiki , begalo grazi dezute, begaloooo..... smile.gif, bet gal galite man zioplai moteriskei paaiskinti, ar cia - servetele visa balta su piesinuku? O ta raudona su taskeliais ir servetele ar koks popierius? Kuom pritvirtinta, priklijuota raudona juostele ? Buciau labai dekinga jei parasytumete ? smile.gif ACIU smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ismute @ 2012 07 03, 21:22)
Sveiki , begalo grazi dezute, begaloooo..... smile.gif, bet gal galite man zioplai moteriskei paaiskinti, ar cia - servetele visa balta su piesinuku? O ta raudona su taskeliais ir servetele ar koks popierius? Kuom pritvirtinta, priklijuota raudona juostele ? Buciau labai dekinga jei parasytumete ? smile.gif ACIU smile.gif

Ačiū 4u.gif
Mergaitė iškirpta iš servetėlės, apačioje - servetėlė, o juostelė priklijuota su pieštukiniais klijais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielonešė @ 2012 07 02, 22:13)

labai graziai gavosi thumbup.gif :wub:tokia liabai liabai wub.gif tik buciau istaisius ta angliska uzrasiuka i lietuviska, bet cia jau skonio reikalas rolleyes.gif

QUOTE(Whatever? @ 2012 07 03, 12:04)

mergaitei dezute liabai grazi ir spalvytes ir tas kamuoliukas viduje, niu fainuole thumbup.gif ir raideles fainiai nudazytos, wub.gif o berniuko tokia rimtuoliska deze thumbup.gif fainos abi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelija_ma @ 2012 07 04, 10:04)
labai graziai gavosi  thumbup.gif :wub:tokia liabai liabai  wub.gif  tik buciau istaisius ta angliska uzrasiuka i lietuviska, bet cia jau skonio reikalas  rolleyes.gif

Dėkoju 4u.gif Iš tikro, tai net nepagalvojau pakeisti užrašą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelija_ma @ 2012 07 04, 10:04)
labai graziai gavosi  thumbup.gif :wub:tokia liabai liabai  wub.gif  tik buciau istaisius ta angliska uzrasiuka i lietuviska, bet cia jau skonio reikalas  rolleyes.gif
mergaitei dezute liabai grazi ir spalvytes ir tas kamuoliukas viduje, niu fainuole  thumbup.gif ir raideles fainiai nudazytos, wub.gif  o berniuko tokia rimtuoliska deze thumbup.gif  fainos abi mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif
Kamuoliukas tai is auskaro pagrindo padarytas (piestas) ir klijuotas (kaip ir raides), nuotraukoj nesimato, bet jis ne is karto ant dangcio piestas. ax.gif

Sielonese, man smalsu....Tu sonus dezeliu slapiuoju budu klijuoji, ar karstuoju?
Atsakyti
QUOTE(Sielonešė @ 2012 07 02, 22:13)
Dėžutė "Aš!"

swoon.gif Jėga 4u.gif
Atsakyti
L.M.A...Whatever...Sielonese... wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif (žodžiai nereikalingi)

user posted image

user posted image

Išsamiau ČIA
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 07 04, 13:19)

Nerealiai grazu 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 07 04, 10:14)
Sielonese, man smalsu....Tu sonus dezeliu slapiuoju budu klijuoji, ar karstuoju?

Ir tuo, ir tuo, priklauso ar servetėlė "pretenzinga" ar ne smile.gif

QUOTE(Žydraakė @ 2012 07 04, 11:19)

Ačiū 4u.gif

QUOTE(sobieska @ 2012 07 04, 12:19)

Labai gražu wub.gif
Pati jūrą tapei? Su kuo 3D darei? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielonešė @ 2012 07 04, 13:23)

Pati jūrą tapei? Su kuo 3D darei?  4u.gif

ačiū 4u.gif
Pertapiau, datapiau, bangų dadėjau...orientyrą turėjau smile.gif

Su modelinu ir struktūrine pasta.

AnAngel 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 07 04, 12:19)

Gerule si, kaip paveikslas 4u.gif As tik tu iskilumu nematau, bet dzin. Bangos vien ko vertos bigsmile.gif
Atsakyti