O kas tada yra kicas?
QUOTE(Whatever? @ 2012 07 05, 23:36)
O kas tada yra kicas?
Kai senas daiktas lakuojamas blizgiu laku....kai patrynimai, ale nusidėvėjimai yra padaryti nenatūraliai ir ne vietoj, kai užklijuojami nukirsti paveiksliukai...kai kompozicija pjaunasi tarpusavy...bet jokiu būdu, kai dekupaže naudojama daug spalvų . Man dekupažas -tai lyg tapyba, tai apjungimas VISKO į vieną visumą...o dar kai užklausiama, ar tai pats žmogus tapė

Graži Whatever? dekoruota dėžė
Ir pakaba Žydraakės patiko
Aš pastebėjau, kad žmonės dažniausiai ir nori būtent tų vadinamų "sterilių", "gamyklinio dizaino" darbų.

Aš pastebėjau, kad žmonės dažniausiai ir nori būtent tų vadinamų "sterilių", "gamyklinio dizaino" darbų.
QUOTE(Sielonešė @ 2012 07 06, 00:18)
Aš pasisakyčiau priešingai iš savo prizmės

Yra masės ir "mažumos". Vieniems norisi pageidavimų koncertų, kitiems pogrindžio muzikos... Lietuvių skonis dar savotiškas. Didžiosios daugumos. Jiems dar norisi standartinių, masinių dalykų. Daugumai.
Sobieska, tuomet jums pasisekė su klientūra, kad papuola tokia... leidžianti augti ir ieškoti naujų dalykų

QUOTE(VasareV @ 2012 07 06, 00:24)
Sobieska, tuomet jums pasisekė su klientūra, kad papuola tokia... leidžianti augti ir ieškoti naujų dalykų

Būtent...ieškoti...ir vis kitaip,kitaip,kitaip

QUOTE(sobieska @ 2012 07 05, 23:44)
Kai senas daiktas lakuojamas blizgiu laku....kai patrynimai, ale nusidėvėjimai yra padaryti nenatūraliai ir ne vietoj, kai užklijuojami nukirsti paveiksliukai...kai kompozicija pjaunasi tarpusavy...bet jokiu būdu, kai dekupaže naudojama daug spalvų . Man dekupažas -tai lyg tapyba, tai apjungimas VISKO į vieną visumą...o dar kai užklausiama, ar tai pats žmogus tapė
...

Tapyba apskritai per stiprus zodis cia. Ir, jau rasiau kazkada, be
t pasikartosiu, kad pilies g. Irgi paveikslai tapyti, nors ten vadoveliniai
I kico pvz.

taip. Ir zinai kodel? Todel, kad atsikando zmones to slavisko tipo grozio, pigiu dalyku ir,pagalia au

QUOTE(sobieska @ 2012 07 06, 00:23)
Aš pasisakyčiau priešingai iš savo prizmės
...mano paraše sukrauti darbai byloja ką kitką...o jų tikrai nemažai ir tik 3 darbai yra mano pačios namuose 

As apskritai neturiu laisvu darbu ir uzsakymus priimu dabar tik rugpjuciuii. Buvo lygiai du darbai, kuriuos padariau siaip.gal kainos per mazos, nors nemanau, bet galim apie tai irgi pakalbeti. Atsiprasau uz klaidas ,rasau is telefono, nepratus. Todel ir smailu nededu. Pritariu sieloesei, kad zmones nori skoningu,paprastu, bet mielu darbu...
Vakar prisiminiau vieną mintį, bet neišrašiau...draugė mestelėjo pamačiusi baltą dėžę su vienu paveiksliuku ant dangtelio..." Va šita dėžė atrodo taip, kad autorius pradžią jai padarė ir atidavė savo klientui, kad jis turėtų veiklos ją užsibaigiant...gavo šabloną, o toliau ..."
Iš tikrųjų...kaip man atsibodo tas žodelytis KIČAS, jis kiekvienoj temoj išlenda ir...nesakysiu iš kieno klaviatūros nuskamba dažniausiai
...nebrokinkim ir nežeminkim vieni kitų stiliaus suvokimo ir atlikimo ...

Iš tikrųjų...kaip man atsibodo tas žodelytis KIČAS, jis kiekvienoj temoj išlenda ir...nesakysiu iš kieno klaviatūros nuskamba dažniausiai

Tęsiant ir baigiant kalbą apie kičą... Tai aš labai gerai žinau kas jis. Tai mano tėtis
(mano mergautinė pavardė Kičaitė)
Ir dar man rūpi vienas dalykas. Nagla pabūsiu. Bet jau antras butelaitis, o nesulaukė nei vieno žodžio.
Aš kritikai atvira. Abejingumui nelabai. Jis toks blogas?
Ne dėmesio man stoka, bet tiesiog norėtųsi žinoti, kas ne taip. Dar yra noro tobulėti.

Ir dar man rūpi vienas dalykas. Nagla pabūsiu. Bet jau antras butelaitis, o nesulaukė nei vieno žodžio.

Reikia sutikti su labai geru posakiu "Dėl skonio nesiginčyjama" ir tada tampa viskas suprantama
Aš esu nudekoravusi daug darbų (ne visi mano paraše sudėti) ir išdrįsiu pasakyti, kad jie nėra "vieno šablono" ir visada stengiuosi atrasti vis ką nors naujo, įdomaus, skirtingo. Bet mano patirtis rodo, kad žmonės/klientai dauguma nori būtent paprastų, minimalistinių darbų. Ir negalima pasakyti, kad tie paprasti darbai nėra gražūs ir akį traukiantys.
P.S. Man kiekvienas mano darbas yra gražus ir number 1
Papildyta:
Ir dar pridursiu
manau esmė ne tai, kaip yra nudekoruotas darbas, o tai, ką jis reiškia žmogui, kuris jį įsigyja, gauna dovanų ir t.t.

Aš esu nudekoravusi daug darbų (ne visi mano paraše sudėti) ir išdrįsiu pasakyti, kad jie nėra "vieno šablono" ir visada stengiuosi atrasti vis ką nors naujo, įdomaus, skirtingo. Bet mano patirtis rodo, kad žmonės/klientai dauguma nori būtent paprastų, minimalistinių darbų. Ir negalima pasakyti, kad tie paprasti darbai nėra gražūs ir akį traukiantys.
P.S. Man kiekvienas mano darbas yra gražus ir number 1

Papildyta:
Ir dar pridursiu

Daikto kokybė ir meninė vertė nepriklauso nuo to, kiek darbo įdėta. Kaip kad Malevičiaus "Juodas kvadratas". Svarbu idėja!
Man neaiškus tas sijonėlis viršuje. Vienoje nuotraukoje yra. O šiaip, kiek matosi, skaniai padaryta
Gal tik norėtųsi didesnės sąsajos tarp paveiksliuko ir fono ornamentų. Gal širdelę žemyn būčiau nutempusi, su tais išraitymais užvažiavusi. Na, kažkas tokio, reikia bandyti. Bet šiaip man patiko
QUOTE(VasareV @ 2012 07 06, 08:45)
Aš kritikai atvira. Abejingumui nelabai. Jis toks blogas?
Ne dėmesio man stoka, bet tiesiog norėtųsi žinoti, kas ne taip. Dar yra noro tobulėti. 

Man neaiškus tas sijonėlis viršuje. Vienoje nuotraukoje yra. O šiaip, kiek matosi, skaniai padaryta