Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

Sobieska, grazi dezute wub.gif wub.gif wub.gif
man vidus labai prie sirdies blush2.gif
Atsakyti
sobieska, švyturio dėžė wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Dar viena mergaitiska kriksto dezute 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sielonešė @ 2012 07 03, 22:18)
Ačiū  4u.gif
Mergaitė iškirpta iš servetėlės, apačioje - servetėlė, o juostelė priklijuota su pieštukiniais klijais  smile.gif

o piestukiniai klijai ? kokie jie? kazkokie specialus? kokios firmos, pavadinimas? Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielonešė @ 2012 07 02, 22:13)
Dėžutė "Aš!"

Man patiko. Nereikia ten jokių šešėlių. Būna paveiksliukų, kur trūksta šešėlio, bet čia... man čia viskas čiki.
QUOTE(Whatever? @ 2012 07 03, 12:04)
O cia didele deze berniukui (dangis 30x40 x15cm)

Superinė kaip visada.
QUOTE(sobieska @ 2012 07 04, 12:19)

Skant, be komentarų. Man patinka kai nėra vien tik servėtėlė, o matosi, kad dar kažkas daryta.
QUOTE(Whatever? @ 2012 07 05, 12:39)

O šita sakyčiau nėra tipinė iš ko Whatever? pažinsi. Tokia tapybiška. Gražu 4u.gif
QUOTE(ismute @ 2012 07 05, 14:56)
o piestukiniai klijai ? kokie jie? kazkokie specialus? kokios firmos, pavadinimas? Aciu smile.gif

Nu paprasčiausi klijai iš kanceliarijos skyriaus. Tie sausi.
Aš užsikasus krikštynų komplektuku, tikiuosi ryt pasirodyti jau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 07 05, 12:39)
Dar  viena mergaitiska kriksto dezute 4u.gif

Sakyčiau tavo darbuose daugėja papaišymų smile.gif 4u.gif

Manoji prisirpusių uogų pakaba vasarai smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2012 07 05, 16:20)

Manoji prisirpusių uogų pakaba vasarai smile.gif

Labai, labai gražus visapusiškas vaizdelis wub.gif wub.gif

Ačiū merginos, kad atkreipėt dėmesį į mano jūrą 4u.gif
Atsakyti
Labai grazi pakabele ir Whatever paskutine dezute jau mano aki traukia, daili labai spalviskai ir motyvu ant virsaus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Whatever, geras bigsmile.gif ir ne lipdukinis biggrin.gif ...va čia tai man laaaaaabai patinka wub.gif...o vidaus spalva....čia specialiai tokią, na.. kitokią darei ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 05 liepos 2012 - 17:08
Mano butelaitis krikštynoms ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(VasareV @ 2012 07 05, 16:07)
Man patiko. Nereikia ten jokių šešėlių. Būna paveiksliukų, kur trūksta šešėlio, bet čia... man čia viskas čiki.

Superinė kaip visada.

Skant, be komentarų. Man patinka kai nėra vien tik servėtėlė, o matosi, kad dar kažkas daryta.

O šita sakyčiau nėra tipinė iš ko Whatever? pažinsi. Tokia tapybiška. Gražu  4u.gif

Nu paprasčiausi klijai iš kanceliarijos skyriaus. Tie sausi.
Aš užsikasus krikštynų komplektuku, tikiuosi ryt pasirodyti jau  rolleyes.gif

Ji ir nera "mano". Ta prasme,kad nesididziuoju siuo darbu ir I ,mano galva, geriausiu mano darytu darbu dvidesimtuka tikrai nepatektu. Dariau ja pries beveik pora men, o parodziau tik dabar
QUOTE(sobieska @ 2012 07 05, 18:06)
Whatever, biggrin.gif  geras bigsmile.gif  ir ne lipdukinis biggrin.gif ...va čia tai man laaaaaabai patinka wub.gif...o vidaus spalva....čia specialiai tokią, na.. kitokią darei ax.gif

Leidau sau pakicinti biggrin.gif tokia dariau,nes paveikslelio paprase uzsakove, o sterilus apipavidalinimas man nesiziurejo.
Aciu uz nuomones visoms. Bet as stiliaus nekeiciu ir nekeisiu. Cia siaip, for fun. Kad negalvotumet,jog kitaip nemoku lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 07 05, 21:34)
Ji ir nera "mano". Ta prasme,kad nesididziuoju siuo darbu ir I ,mano galva, geriausiu mano darytu darbu dvidesimtuka tikrai nepatektu. Dariau ja pries beveik pora men, o parodziau tik dabar

Leidau sau pakicinti biggrin.gif tokia dariau,nes paveikslelio paprase uzsakove, o sterilus apipavidalinimas man nesiziurejo.
Aciu uz nuomones visoms. Bet as stiliaus nekeiciu ir nekeisiu. Cia siaip, for fun. Kad negalvotumet,jog kitaip nemoku  lotuliukas.gif

O gaila, kad i 20 nepatenka.
Ir kodel vis mini kica, Ne kicas cia. O sterilumass man daznai asocijuojasi su gamykliniu dizainu wink.gif
Atsakyti