QUOTE(Whatever? @ 2012 07 06, 01:44)
As apskritai neturiu laisvu darbu ir uzsakymus priimu dabar tik rugpjuciuii. Buvo lygiai du darbai, kuriuos padariau siaip.gal kainos per mazos, nors nemanau, bet galim apie tai irgi pakalbeti. Atsiprasau uz klaidas ,rasau is telefono, nepratus. Todel ir smailu nededu. Pritariu sieloesei, kad zmones nori skoningu,paprastu, bet mielu darbu...
Tos elementarios dezutes visai neskoningos, cia kaip VasareV rase, mase mase, kaip ir visur. As kaip ir antroji puse - visad ieskom isskirtinumo, skinames kelia gyvenimo per mases

As va baigiu didziule skrynia, uzsake mano kurta, dave laisves kad pakistu darbas, savitumo turetu, tai is tos laimes per 2 dienas sukuriau grozi, kad galiu daryti kaip man patinka. Ir pamazu ribosiu tuos paprastus dizainus, stampus kazkokius mano nuomone. Bet tam turbut reiktu visus senus uzsakymu darbus is albumu istrinti.
Ir is vis SM tai ne ta publika, vienetai is cia zmoniu su skoniu, didzioji dalis atkeliauja is kitur...
O uzsakymams priimti laikas, priklauso nuo greicio tuos darbus atlikti

Beje - minimalizmas ant daiktu, tos dezutes kur mini visko (ale gamyklines

Papildyta:
QUOTE(VasareV @ 2012 07 05, 18:45)
Dekoju uz nagluma ir drasa

Sijonas tas per stambus, jei jo is vis cia reikia. As nedeciau. Geriau virvute asukciau virsu ir nudazyciau.
Grazi servetele pasirinkta fonui, bet ji neijungta i pagrindini vaizda - reikejo spalvyte sulieti viska, jei to nesinorejo, paveiksliuko krasta galima buvo aptrinti tamsesniu daziuku svelniai ir uzbaigti ne figuriniu apkirpimu, o sendintoju, karoliukais, klijuojamu smeliuku ar bet kuo is to stiliuko, Dazais, skirtais konturams gal. Nedera ir gelytes, suprastina vaizda. Tiktu ir paveiksliukas tiktu, jei pagrindo motyvas butu is moderniuju serveteliu - fonas baltas ornamentika ne piestine o antspaudo pavidalo.