Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

QUOTE(Whatever? @ 2012 07 06, 01:44)
As apskritai neturiu laisvu darbu ir uzsakymus priimu dabar tik rugpjuciuii. Buvo lygiai du darbai, kuriuos padariau siaip.gal kainos per mazos, nors  nemanau, bet galim apie tai irgi pakalbeti.  Atsiprasau uz klaidas ,rasau is telefono, nepratus. Todel ir smailu nededu. Pritariu sieloesei, kad zmones nori skoningu,paprastu, bet mielu darbu...

Tos elementarios dezutes visai neskoningos, cia kaip VasareV rase, mase mase, kaip ir visur. As kaip ir antroji puse - visad ieskom isskirtinumo, skinames kelia gyvenimo per mases smile.gif

As va baigiu didziule skrynia, uzsake mano kurta, dave laisves kad pakistu darbas, savitumo turetu, tai is tos laimes per 2 dienas sukuriau grozi, kad galiu daryti kaip man patinka. Ir pamazu ribosiu tuos paprastus dizainus, stampus kazkokius mano nuomone. Bet tam turbut reiktu visus senus uzsakymu darbus is albumu istrinti.

Ir is vis SM tai ne ta publika, vienetai is cia zmoniu su skoniu, didzioji dalis atkeliauja is kitur...

O uzsakymams priimti laikas, priklauso nuo greicio tuos darbus atlikti mirksiukas.gif

Beje - minimalizmas ant daiktu, tos dezutes kur mini visko (ale gamyklines biggrin.gif ), taip ir namai tu zmoniu atrodo, taip jau yra. Is sio stiliaus darbu man Sielonese verta 4u.gif Visad patinka, tik negiriu kiekvieno, nes norisi man pagirti kazka naujo, sukurto, ne tik kokybiskai atlikta darba. Tokiu deja jau retenybe cia, o ir senuju deko vilku nebelike unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(VasareV @ 2012 07 05, 18:45)
Mano butelaitis krikštynoms  ax.gif
user posted image

Dekoju uz nagluma ir drasa 4u.gif As labiau megeja kritikuoti, nei vertinti, todel aciu uz leidima, nes cia siais metais ziuriu nelabai su kritika smile.gif

Sijonas tas per stambus, jei jo is vis cia reikia. As nedeciau. Geriau virvute asukciau virsu ir nudazyciau.

Grazi servetele pasirinkta fonui, bet ji neijungta i pagrindini vaizda - reikejo spalvyte sulieti viska, jei to nesinorejo, paveiksliuko krasta galima buvo aptrinti tamsesniu daziuku svelniai ir uzbaigti ne figuriniu apkirpimu, o sendintoju, karoliukais, klijuojamu smeliuku ar bet kuo is to stiliuko, Dazais, skirtais konturams gal. Nedera ir gelytes, suprastina vaizda. Tiktu ir paveiksliukas tiktu, jei pagrindo motyvas butu is moderniuju serveteliu - fonas baltas ornamentika ne piestine o antspaudo pavidalo.

4u.gif
Atsakyti
Ačiū Džiuga, už komentarus - pastebėjimus. Tas "sijonas" iš organzos, natūroje, jis lengvas ir permatomas. O šiaip tai taip, susiejimo tarp paveiksliuko ir fono nėra. Man norėjosi paveiksliuką "įrėmint". Bet čiaman norėjosi biggrin.gif
O čia tiesiog dovanos idėja. Nėriau suknelę, tokią pat nėriau lėlytei ir "dekupažinau" pakabą. user posted image
Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2012 07 06, 11:54)
1. Tos elementarios dezutes visai neskoningos, cia kaip VasareV rase, mase mase, kaip ir visur. As kaip ir antroji puse - visad ieskom isskirtinumo, skinames kelia gyvenimo per mases  smile.gif

2. As va baigiu didziule skrynia, uzsake mano kurta, dave laisves kad pakistu darbas, savitumo turetu, tai is tos lai1mes per 2 dienas sukuriau grozi, kad galiu daryti kaip man patinka. Ir pamazu ribosiu tuos paprastus dizainus, stampus kazkokius mano nuomone. Bet tam turbut reiktu visus senus uzsakymu darbus is albumu istrinti.

3. Ir is vis SM tai ne ta publika, vienetai is cia zmoniu su skoniu, didzioji dalis atkeliauja is kitur...

4.O uzsakymams priimti laikas, priklauso nuo greicio tuos darbus atlikti  mirksiukas.gif
Beje - minimalizmas ant daiktu, tos dezutes kur mini visko (ale gamyklines  biggrin.gif ), taip ir namai tu zmoniu atrodo, taip jau yra. Is sio stiliaus darbu man Sielonese  verta  4u.gif Visad patinka, tik negiriu ikiekvieno, nes norisi man pagirti kazka naujo, sukurto, ne tik kokybiskai atlikta darba. To jau retenybe cia, o ir senuju deko vilku nebelike  :unsas ornamentika ne piestine o antsp

1. Pamirsti parasyti, kad tai tik tavo nuomone. O ar ji teisinga?
2.is kuklumo tikrai nesikankini lotuliukas.gif drasu manyti, kad kuri grozi, tik va"mases" durnos. Ir nieko jie nespranta. Cicinas irgi dainuoja. Graziai, balsingai, sako provincijos bobuciu mase, o bilietus kazkodel I mikutaviciaus gyvo garso koncertus staigiai isperka kitos mases.koncertuzfoo Tai kurios is ju " tos" mases?
3. cia geras lotuliukas.gif
4.priklauso nuo padarytu daiktu skaiciaus, besikreipianciais su prasymais,nuo to, kad atsiprasea zmogaus nukreipi pas kita dekupazuotoja nuo pasiulymu bendradarbiauti su gyvom ir internetinem parduotuvem, nuo to, ar padares "grozi" paskui belenkiek laiko bandai parduoti uz mininuma, nes daiktas per grazus ir per skoningas, jog ji nupirktu, kai skelbi ispardavimus, nes pabosta valyti dulkes.
Ar ne?

Vasare, as rasau is tel, tai ir nepakomentavau tavo butelio, nes nesimato detaliu. Grizus pamomentuosiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 06 liepos 2012 - 14:19
Vasare, matau kazka ypatingai grazaus megzto, bet grizus prie pc matysiu ryskiai. Sauni dovana
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 07 06, 14:46)
1. Pmirsti parasyti, kad tai tik tavo nuomone. O ar ji teisinga?
2.nuo kuklumo tikrai nesikankini  lotuliukas.gif drasu manyti, kad kuri grozi, tik va"mases" durnos. Ir nieko jie nespranta,,
3. cia geras
4.priklauso nuo  padarytu daiktu skaiciaus, besikreipianciu su prasymais,nuo to, kad atsiprasea zmogaus nukreipi pas kita dekupazuotoja nuo pasiulymu bendradarbiauti su gyvom ir internetinem parduotuvem, nuo to, ar padares "grozi" paskui belenkiek laiko bandai parduoti uz mininuma, nes daiktas per grazus ir per skoningas, jog ji nupirktu, kai skelbi ispardavimus, nes pabosta  valyti dulkes.
Ar ne?

Vasare, as rasau is tel, tai ir nepakomentavau  tavo butelio, nes nesimato detaliu. Grizus pamomentuosiu

1. Jei paziureti i dekupaza internete, kitose salyse to nepamatysi, ka Lietuvoje vadina dekupazu smile.gif
2. Turiu pagrindo taip sakyti. Durnas zodzio nebuvo. Man kelia ispudi, kai zmogus gali moketi pora simtu uz padekla ir prasyti ant jo uzrasyti varda, sakini, data ir dar tiek, kad nebelieka to, kas turetu buti esme daikto ir ji puosti. O neformalu buti yra geris. rolleyes.gif
3. nu neblogas.
4. Kas tie pasiulymai, jei jie nemoka naudotis marketingu smile.gif Pati turiu savo asmenini puslapi ir visagali Facebuka , kurio pilnai uztenka pazaidimams. Kol galerija turi laisvu darbu, kuriuos pati sukuriau noredama mokintis, tobuleti, pailseti nuo uzsakymu - taip man asmeniskai patinka, kai visada yra ka pasiulyti zmogui. As stumiu uzsakymus ir kai tik noriu darau laisvus darbus, nes man tai teikia malonuma. O ispardavimai puikus dalykas, visokiu liekanu, kurios nori nenori uzsilieka per 3 metelius smile.gif Ir jega kad taip galiu daryti, nes tai reklama. Ir nebutina, kad iskart viska ispirktu smile.gif Dalis labiau asmeniniu darbu prasoma nepublikuoti, todel ne visos nuotraukos yra matomos placiajai publikai, bet ar tai idomu? Bendradarbiavimas su parduotuve turi salygas pastoviai ja papildyti, tiek, kad lentynos butu pilnos.

Stumiu laika iki rugsejo, kol uzsiimsiu rimtesniais dalykais, o dekupazo darbeliukai man krauna litukus atostogoms rolleyes.gif As tai neturiu cia nei teisintis, nei kazka irodineti. Bet jei mano darbai yra papuose dekupazo knyga, esu kvieciama mokyti kitus, zmones mane suranda, jau turedami rekomendacijas, tai manau, turiu teise ir pakritikuoti kita. As nesu padariusi daug idealiu darbu, kiekvienam turiu nors taska kritikos ar matau klaidele juose, bet as visada vis bandau kazka nauja, stengiuos tobuleti. Man smagu, kai kitas mato geresni darbo atlikimo sprendima ir gali patarti, sukritikuoti. Is kritikos tik tobuleji.

Tegu geriau buna klaidu darbe, bet matyti progresas i prieki.
Negali daiktas buti nusitrynes, kur jis nesitrina, senumo imitavimo plotis toks, kokio gyvenime ant naudojamu senu daiktu tiesiog nebuna. Ir jei jau darai "steriluji" stiliuka, tai apie nusidevejimo imituojamas zymes ant tokio daikto ne kalbos buti negali. Ar tai tik mano nuomone? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2012 07 06, 15:17)
1. Jei paziureti i dekupaza internete, kitose salyse to nepamatysi, ka Lietuvoje vadina dekupazu smile.gif
2. Turiu pagrindo taip sakyti. Durnas zodzio nebuvo. Man kelia ispudi, kai zmogus gali moketi pora simtu uz padekla ir prasyti ant jo uzrasyti varda, sakini, data ir dar tiek, kad nebelieka to, kas turetu buti esme daikto ir ji puosti. O neformalu buti yra geris.  rolleyes.gif
3. nu neblogas.
4. Kas tie pasiulymai, jei jie nemoka naudotis marketingu smile.gif Pati turiu savo asmenini puslapi ir visagali Facebuka , kurio pilnai uztenka pazaidimams. Kol galerija turi laisvu darbu, kuriuos pati sukuriau noredama mokintis, tobuleti, pailseti nuo uzsakymu - taip man asmeniskai patinka, kai visada yra ka pasiulyti zmogui. As stumiu uzsakymus ir kai tik noriu darau laisvus darbus, nes man tai teikia malonuma. O ispardavimai puikus dalykas, visokiu liekanu, kurios nori nenori uzsilieka per 3 metelius smile.gif Ir jega kad taip galiu daryti, nes tai reklama. Ir nebutina, kad iskart viska ispirktu smile.gif Dalis labiau asmeniniu darbu prasoma nepublikuoti, todel ne visos nuotraukos yra matomos placiajai publikai, bet ar tai idomu? Bendradarbiavimas su parduotuve turi salygas pastoviai ja papildyti, tiek, kad lentynos butu pilnos.

Stumiu laika iki rugsejo, kol uzsiimsiu rimtesniais dalykais, o dekupazo darbeliukai man krauna litukus atostogoms  rolleyes.gif As tai neturiu cia nei teisintis, nei kazka irodineti. Bet jei mano darbai yra papuose dekupazo knyga, esu kvieciama mokyti kitus, zmones mane suranda, jau turedami rekomendacijas, tai manau, turiu teise ir pakritikuoti kita. As nesu padariusi daug idealiu darbu, kiekvienam turiu nors taska kritikos ar matau klaidele juose, bet as visada vis bandau kazka nauja, stengiuos tobuleti. Man smagu, kai kitas mato geresni darbo atlikimo sprendima ir gali patarti, sukritikuoti. Is kritikos tik tobuleji. 
Tegu geriau buna klaidu darbe, bet matyti progresas i prieki.
Negali daiktas buti nusitrynes, kur jis nesitrina, senumo imitavimo plotis toks, kokio gyvenime ant naudojamu senu daiktu tiesiog nebuna. Ir jei jau darai "steriluji" stiliuka, tai apie nusidevejimo imituojamas zymes ant tokio daikto ne kalbos buti negali.  Ar tai tik mano nuomone?  cool.gif

Kokiose salyse? Rusijoje? Ten tai tokiu sedevru yra, kad net silpna is siaubo. O jei turi konkreciu pvz, tai parodyk, nes dabar tuscia kalba

Kas tie jie, kurie marketingu naudotis nemoka? Ka turi galvoj?
Taip, Dziuga, isties... Kas tie kitu "pasiekimai" lyginant su tavo, ar ne? lotuliukas.gif Ar imanoma konstruktyvi diskusija, kai vienas susireiksmina ir nepripazista akivaizdziu dalylu..
Atsakyti
Joooo. Bus mandagu savo nuomonę pasilikti sau.
Bet, visgi... Labai naudinga būtų atskirti kritiką... kritiką darbams ir kritiką žmogui, asmeniui.
A, ir dar atmintyje iškilo frazė "visos kiaulės lygios, bet yra lygesnių" (Orvelas, jei netyčia užmiršot ji biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(VasareV @ 2012 07 06, 16:01)
Joooo. Bus mandagu savo nuomonę pasilikti sau.
Bet, visgi... Labai naudinga būtų  atskirti kritiką... kritiką darbams ir kritiką žmogui, asmeniui.
A, ir dar atmintyje iškilo frazė "visos kiaulės lygios, bet yra lygesnių" (Orvelas, jei netyčia užmiršot ji biggrin.gif )

Is tiesu tik paskaicius ka parasei supratau, kad cia tiesioginis taikymas i mane, ir mano "susireiksminima" biggrin.gif Kazkaip matyt nereik teik naktineti, atsiliepia smegeninei tongue.gif

Labai lauksiu kritikos mano darbams, drasiai merginos, as ne kiek ne auksciau uz kitus, tesinorejo pasakyti, kad turiu pakankamai patirties ir mano nuomone yra verta nors sio to. Aisku vis tiek neisejo matyt. rolleyes.gif

Gal sudarom sarasiuka, kieno darbus galima kritikuoti, ne tik saldziabalsiai sakyti - nuostabu biggrin.gif

1. Dziuga
Atsakyti
QUOTE(VasareV @ 2012 07 06, 13:42)
Man norėjosi paveiksliuką "įrėmint". Bet čiaman  norėjosi biggrin.gif

he he biggrin.gif tadum kontrasto pritrūko 4u.gif arba nuotraukoje tik taip atrodo ax.gif
apskritai tai man Jūsų, kaip pradedančiosios, darbai vieni geresnių ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Džiuga+ @ 2012 07 06, 14:17)
Pati turiu savo asmenini puslapi

Gal galite mestelti nuorodą? Noriu RSS užsiprenumeruoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Meškuolė @ 2012 07 06, 16:16)
he he  biggrin.gif tadum kontrasto pritrūko  4u.gif arba nuotraukoje tik taip atrodo  ax.gif
apskritai tai man Jūsų, kaip pradedančiosios, darbai vieni geresnių  ax.gif

Papildyta:

Gal galite mestelti nuorodą? Noriu RSS užsiprenumeruoti  ax.gif

Mano puslapiukas vardinis, bet ten tik parduodu darbus, nieko nerasau, kaip Sobieskos dienorastyje, taip deja nera. As ji ir apleidusi siek tiek nebekeliu nauju darbu, nespeju su trim grazuolem savo doh.gif

Va facebookinis, ten veiksmo yra pastoviai kazkokio biggrin.gif

Dziugos keverzones biggrin.gif

P.s. prasau nesikreipti i mane jus, man tik 32 meteliai tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Džiuga+: 06 liepos 2012 - 15:23
QUOTE(Džiuga+ @ 2012 07 06, 15:22)
P.s. prasau nesikreipti i mane jus, man tik 32 meteliai  tongue.gif

ai, sunku čia atsirinkti, kas kaip nori, kad vadintum. tai pagal etiketą visus Jūs vadinu biggrin.gif pasistengsiu nepamiršti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2012 07 06, 16:09)
Is tiesu tik paskaicius ka parasei supratau, kad cia tiesioginis taikymas i mane, ir mano "susireiksminima"  biggrin.gif Kazkaip matyt nereik teik naktineti, atsiliepia smegeninei  tongue.gif

Labai lauksiu kritikos mano darbams, drasiai merginos, as ne kiek ne auksciau uz kitus, tesinorejo pasakyti, kad turiu pakankamai patirties ir mano nuomone yra verta nors sio to. Aisku vis tiek neisejo matyt.  rolleyes.gif

Gal sudarom sarasiuka, kieno darbus galima kritikuoti, ne tik saldziabalsiai sakyti - nuostabu  biggrin.gif

1. Dziuga

Hm. Netiesioginis tongue.gif
Šiame forume yra mūsų daugiau wink.gif daaaug daugiau, paprastų, pasikėlusių, orių kaip orinukai ir t.t.
Netyčia apie kuklumą prisiminiau. Aa dėstytoja mums kartodavo "kuklumas ne visada gerai". Taip, kad........... Manau, ji buvo teisi.
QUOTE(Meškuolė @ 2012 07 06, 16:16)
he he  biggrin.gif tadum kontrasto pritrūko  4u.gif arba nuotraukoje tik taip atrodo  ax.gif
apskritai tai man Jūsų, kaip pradedančiosios, darbai vieni geresnių  ax.gif

Papildyta:

Gal galite mestelti nuorodą? Noriu RSS užsiprenumeruoti  ax.gif

Ačiū 4u.gif
QUOTE(Džiuga+ @ 2012 07 06, 16:22)
Mano puslapiukas vardinis, bet ten tik parduodu darbus, nieko nerasau, kaip Sobieskos dienorastyje, taip deja nera. As ji ir apleidusi siek tiek nebekeliu nauju darbu, nespeju su trim grazuolem savo  doh.gif

Va facebookinis, ten veiksmo yra pastoviai kazkokio  biggrin.gif

Dziugos keverzones biggrin.gif

P.s. prasau nesikreipti i mane jus, man tik 32 meteliai  tongue.gif

O, tai kaip ir aš beždžionė. Galim maivytis toliau biggrin.gif
Tai nėra to ne "feisbukinio"?
Atsakyti