Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

QUOTE(Džiuga+ @ 2012 07 08, 20:02)
Is tavuju visus autorius darbu zinau, Versus tikrai kokybes atzvilgiu tobuli, puse darbu mano megiami, kiti - jau skonio reikalas. Sielonese man dabar jos vetoje pagal si stiliuka smile.gif

Lacheses dezute viskas piesta ten, cia is vis realiai jau aukstasisi pilotazas ir dekupazo ten mazai...  Taip pat ir is manuju tau patik oLacheses darbai smile.gif

Violetine ir batuku dezute man ne, eiliniai, kokybes atzvilgiu idealus.

Paskutinieji - scrapbookingo popieriukas smile.gif js pats jau savaime grazus, vertinu kaip per mazai darbo, primena dezutes, kurias pardavineja dekoro pardese smile.gif Nors techniskai vel viskas puikiai.

Tad is visu kurybiskumo atsvilgiu vertinciau Lacheses ir deciau pliusa, o bet taciau jau buvo diskusija, kad cia nelabai dekupazas  rolleyes.gif

Is manuju ikeltu.
Tas laikrodis tai man patinka nes atrodo, kad is dangaus vanduo su plaukiojanciom gelem uzfiksuotas, na cia is kurio kampo paziuresi, jei is kito - tai jis negrazus  biggrin.gif
Siaip smagu, kad ikelei pavyzdziu smile.gif

as nezinau uzsienio dekupazuotoju,gal nemoku ieskoti..
Jei yra kazkokios galerijos, tai butu idomu paziureti

Idejau darbelius tuos,kuriuos lengva rasti...

dabar del darbo ideto.Dzin man kiek darbo-svarbu galutinis variantas..gali buti ir trys taskai baltame fone. Jei jie ziurisi stilingai

Lacheses darbus zinau...Anaiptol ne visi man grazus,nors moteris ji tikrai sauni,bet ziurint i darbus-skonio reikalas... Didesne dalis darbu yra ne mano skonio...

Ka tu turi galvoje, kalbedama apie kokybe?

Tai kaip dabar? Kas teisus? lotuliukas.gif
Kita karta butu smagu,jei parasytum prierasa (mano nuomone, mano skoniu ir t.t.)..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 08 liepos 2012 - 19:17
Paskaiciau... Zinokit ziauriai neskanu pasidare... sad.gif Nenuostabu, kad daug kas cia jau nebesirodo ir nerodo savo darbeliu... sad.gif
Kaip visada Whatever nori buti visur pirma ir tik jos nuomone kazkodel turi buti teisingiausia, bet ernesta labai graziai parase, MANO NUOMONE kai kam tikrai reiketu susimastyti... Beje ar ne tu kazkada sakei, kad tau nesvarbu ko pageidauja klientas, tu visada darai kas patinka tau, bet siame pokalbyje nuskambejai jau visiskai kitaip...
Vien zo, tikrai labai labai neskanu... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2012 07 09, 00:02)
Paskaiciau... Zinokit ziauriai neskanu pasidare... sad.gif Nenuostabu, kad daug kas cia jau nebesirodo ir nerodo savo darbeliu... sad.gif
Kaip visada Whatever nori buti visur pirma ir tik jos nuomone kazkodel turi buti teisingiausia, bet ernesta labai graziai parase, MANO NUOMONE kai kam tikrai reiketu susimastyti... Beje ar ne tu kazkada sakei, kad tau nesvarbu ko pageidauja klientas, tu visada darai kas patinka tau, bet siame pokalbyje nuskambejai jau visiskai kitaip...
Vien zo, tikrai labai labai neskanu... sad.gif

Kada jau čia "skanu" buvo? Niekada. Darbus pažiūrėti įdomu, bet diskusijos... Vos ne Delfi komentarai. Man tiesą saknat, nesvarbu kas nori būti teisiausias, geriausias, daugiausiai nusipelnęs ir t.t. MAn įdomu darbai... KAi buvau visai visai pradedančioji, man labai įdomu buvo čia. Tai gerai pagalvojus, jei niekas čia nebesirodys, naujokėms nebus į ką žiūrėti. Dedu darbus čia tikrai ne tik dėl savęs. Optimistė, bet pagalvoju, o gal kam kils kokia mintis pažiūrėjus į manąjį darbą blush2.gif Kaip, kad mane įkvepia kai kurių darbai rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, dar vienas blynas...rezkit is peties, nes pastebejau, kad man per daug pinigeliu atsieina pasikliaunant tik savo galva lotuliukas.gif doh.gif tai tikrai pasinaudosiu visais patarimais kitiems darbeliams 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Man ir neskanu. Bet nebegalejau as eilini karta ramiai perskaityti to zodzio kicas, nervina mane palyginimai su gintaro paveikslas, nu nigaliu as nors tu ka cool.gif

Uztat taip ir gavosi matyt. Savo darbu imetu mazai, bet tuos, is kuriu yra ko pasimokyti, o patinka jie ar ne, cia jau kitas reikalas. Kadangi uztrukau su lakavimu ir nerandu didelio uzsegimo savo skryniai, tai imesiu savo neseniai daryta uzsakyma, pagal kazkada mano sumastyti dizainiuka, nors kiekviena taip gali smile.gif

Ir tegu tema puosia darbai 4u.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(agnelaM @ 2012 07 09, 10:58)
Sveikos, dar vienas blynas...rezkit is peties, nes pastebejau, kad man per daug pinigeliu atsieina pasikliaunant tik savo galva lotuliukas.gif  doh.gif  tai tikrai pasinaudosiu visais patarimais kitiems darbeliams 4u.gif

Vidus tai man super. O vat išorėj kažko norėtųsi. Kažkokio akcento g.gif Kažko ryškaus. Gal nebūtinai ryškaus, bet išsiskiriančio g.gif
Atsakyti
QUOTE(agnelaM @ 2012 07 09, 10:58)
Sveikos, dar vienas blynas..

O nera foto, viso daikto? Cia kaip puzzle, neina susidelioti kur kas biggrin.gif

Cia vientisas motyvas? Man viskas puikiai, ties uzdarymu gelele jos spalva tik buciau padazius. Jei motyvas tesiasi ir toliau, kur baigiasi apacioje, tai galejai siek tiek kilstelt, kad ta ryskiausia gele taip nenusikirstu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Džiuga+: 09 liepos 2012 - 10:25
man irgi nepatinka tokios diskusijos, bet kadangi kalbejau apie savo darba, tai ir zodi parinkau tiesu...Ir dar ispuike zmones, manantys, kad yra ypatingi, geresni,o tie, kas ne kartu-mases is supermamu, kur visiems su skoniu blogai...
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 07 09, 11:24)

Gal jau baigiam ka?
Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2012 07 09, 11:27)
Gal jau baigiam ka?

baigiam... drinks_cheers.gif 4u.gif 4u.gif
Tu parasei, kas tave nuerzino - as parasiau, kas mane...
dabar aisku biggrin.gif

Agnela M, nelabai matosi, nuotraukos keistos..
bet kiek matosi,tai svelni, daili dezute 4u.gif

Dziugos dezutes dangtis grazus....Sonai ir vidus nelabai man,bet smalsu ar tai ryzinis popierius ar kitaip darei kazkaip.. 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 09 liepos 2012 - 10:35
aciu, mergaites, foto deja tik tiek, nes greit brakstelejau pries isbegant i baliu, cia dezute pinigeliams... o cia tos serveteles likuciai, is kurios viskas buvo daroma, gal dabar truputi aiskesnis vaizdas bus 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(agnelaM @ 2012 07 09, 11:54)
aciu, mergaites, foto deja tik tiek, nes greit brakstelejau pries isbegant i baliu, cia dezute pinigeliams... o cia tos serveteles likuciai, is kurios viskas buvo daroma, gal dabar truputi aiskesnis vaizdas bus 4u.gif
user posted image

Man tas narvelis koks gražus. Aš būčiau jį dėjus. Tada darius iškilias tas "grotas" ir kaspinuką. Noriu tokios servėtkos biggrin.gif
Atsakyti