QUOTE(Džiuga+ @ 2012 07 08, 20:02)
Is tavuju visus autorius darbu zinau, Versus tikrai kokybes atzvilgiu tobuli, puse darbu mano megiami, kiti - jau skonio reikalas. Sielonese man dabar jos vetoje pagal si stiliuka 
Lacheses dezute viskas piesta ten, cia is vis realiai jau aukstasisi pilotazas ir dekupazo ten mazai... Taip pat ir is manuju tau patik oLacheses darbai
Violetine ir batuku dezute man ne, eiliniai, kokybes atzvilgiu idealus.
Paskutinieji - scrapbookingo popieriukas
js pats jau savaime grazus, vertinu kaip per mazai darbo, primena dezutes, kurias pardavineja dekoro pardese
Nors techniskai vel viskas puikiai.
Tad is visu kurybiskumo atsvilgiu vertinciau Lacheses ir deciau pliusa, o bet taciau jau buvo diskusija, kad cia nelabai dekupazas
Is manuju ikeltu.
Tas laikrodis tai man patinka nes atrodo, kad is dangaus vanduo su plaukiojanciom gelem uzfiksuotas, na cia is kurio kampo paziuresi, jei is kito - tai jis negrazus
Siaip smagu, kad ikelei pavyzdziu

Lacheses dezute viskas piesta ten, cia is vis realiai jau aukstasisi pilotazas ir dekupazo ten mazai... Taip pat ir is manuju tau patik oLacheses darbai

Violetine ir batuku dezute man ne, eiliniai, kokybes atzvilgiu idealus.
Paskutinieji - scrapbookingo popieriukas

Tad is visu kurybiskumo atsvilgiu vertinciau Lacheses ir deciau pliusa, o bet taciau jau buvo diskusija, kad cia nelabai dekupazas

Is manuju ikeltu.
Tas laikrodis tai man patinka nes atrodo, kad is dangaus vanduo su plaukiojanciom gelem uzfiksuotas, na cia is kurio kampo paziuresi, jei is kito - tai jis negrazus

Siaip smagu, kad ikelei pavyzdziu

as nezinau uzsienio dekupazuotoju,gal nemoku ieskoti..
Jei yra kazkokios galerijos, tai butu idomu paziureti
Idejau darbelius tuos,kuriuos lengva rasti...
dabar del darbo ideto.Dzin man kiek darbo-svarbu galutinis variantas..gali buti ir trys taskai baltame fone. Jei jie ziurisi stilingai
Lacheses darbus zinau...Anaiptol ne visi man grazus,nors moteris ji tikrai sauni,bet ziurint i darbus-skonio reikalas... Didesne dalis darbu yra ne mano skonio...
Ka tu turi galvoje, kalbedama apie kokybe?
Tai kaip dabar? Kas teisus?

Kita karta butu smagu,jei parasytum prierasa (mano nuomone, mano skoniu ir t.t.)..