Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

QUOTE(sobieska @ 2012 07 09, 19:56)
          Vasare...mačiau tavaji butelaiti, galiu pasisakyt....sijonuko gal ir nenuimciau, bet ji ant puses patrumpinciau, paveiksliuka vietoj apkirpimo figurinem zirklem-nuploninciau krastus su svitriniu arba siaip paslapinusi pirstus pasalinciau popieriaus pertekli -jis issiplonintu nuejus i gumuliukus...tada dazais (kempineles pagalba) paveiksliuko fona sulieciau su serveteles fonu, kur ne kur tuos pacius tonus atkartociau ir kitose butelio vietose...man geriau vaizdziai parodyt, nemoku pasakot smile.gif

Tai paimsiu ir atvažiuosiu biggrin.gif
Jei rimtai, puikiausiai supratau, ką norėjot pasakyti. Tik va... butelis jau iškeliavo. Kitas jei bus, bus geresnis. blush2.gif
Atsakyti
Dekupažintas paveikslas. Plotas gana didelis, bet buvo smagu padirbėti. Paveikslas netvarkingas, chaotiškas, kaip ir aš, kaip ir mūsų sapnai smile.gif Bet kurti jį labai patiko.
Paveikslo dydis 100x70. Kabės miegamajame virš lovos.

Dekupažuoju nepilnai pusmetį, tai lauksiu visokiu komentarų ir pastabų. Pačios darbo detalės nėra labai matomos, bet įdomi nuomonė apie kompoaziciją. Nors ką čia apie ją prikomentuosi, gi toks chaosas biggrin.gif

Servetėlę vakar pastebėjau ant Džiugos šviestuvo, bet paveikslas buvo į pabaigą, tai šaukštai po pietų (nes šiai privengiu vienodų dalykų). Paveikslui į draugiją kažkada pasirodys stalinis veidrodis ir laikrodis. Taigi laukiu komentarų smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesta1234: 09 liepos 2012 - 19:38
O tekstai turi kokia prasme? Ar visi is serveteliu?
Atsakyti
QUOTE(agnelaM @ 2012 07 09, 20:22)
O tekstai turi kokia prasme? Ar visi is serveteliu?

Neturi smile.gif idėja - nėra idėjos. Klijuoji, štampuoji, taškai, varvini, viskas vyko epskrontu ir nemastant. Kaip ir sapnas - staigus, netikėtas ir ne visada su idėja smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesta1234: 09 liepos 2012 - 21:25
Off topinu 4u.gif

Gal kuri turi po ranka servetele ar popieriu su meskuciais ir gali perleisti? Tokio tipo, ne konkreciai sitokius.
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ernesta1234 @ 2012 07 09, 20:36)
Dekupažintas paveikslas. Plotas gana didelis, bet buvo smagu padirbėti. Paveikslas netvarkingas, chaotiškas, kaip ir aš, kaip ir mūsų sapnai smile.gif Bet kurti jį labai patiko.
Paveikslo dydis 100x70. Kabės miegamajame virš lovos.

Dekupažuoju nepilnai pusmetį, tai lauksiu visokiu komentarų ir pastabų. Pačios darbo detalės nėra labai matomos, bet įdomi nuomonė apie kompoaziciją. Nors ką čia apie ją prikomentuosi, gi toks chaosas biggrin.gif

Servetėlę vakar pastebėjau ant Džiugos šviestuvo, bet paveikslas buvo į pabaigą, tai šaukštai po pietų (nes šiai privengiu vienodų dalykų). Paveikslui į draugiją kažkada pasirodys stalinis veidrodis ir laikrodis. Taigi laukiu komentarų smile.gif

Tikrai idomus darbas, vien tuom, kad nematyta ideja (bent man)...
Ant ko cia daryta? Cia reminama nebebus, kaip suprantu..
Jei tinka prie interjero, tai liuks 4u.gif
Man kliuna tie reljefiniai dalykai (antroje nuotraukoje matosi)..Tokie atrodo kaip paglaistymai, bet neturintys prasmes....
Mintis labai sauni 4u.gif

QUOTE(gretusiu @ 2012 07 09, 23:40)
Off topinu  4u.gif

Gal kuri turi po ranka servetele ar popieriu su meskuciais ir gali perleisti? Tokio tipo, ne konkreciai sitokius.

Nesu macius tokiu serveteliu..Tik paveiksliukus...
Reikia spausdintis juos...Jei nesi to darius- rasyk AZ ir papasakosiu 4u.gif
Dar neprosal tureti kompe kokia programa nuotraukoms (paveiksleliams) tvarkyti, bet gal ir nebutina, nezinau..As naudoju
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 07 09, 22:51)
Nesu macius tokiu serveteliu..Tik paveiksliukus...
Reikia spausdintis juos...Jei nesi to darius- rasyk AZ ir papasakosiu 4u.gif
Dar neprosal tureti kompe kokia programa nuotraukoms (paveiksleliams) tvarkyti, bet gal ir nebutina, nezinau..As naudoju

Tai va ir as ieskau uzsimusdama, bet nerandu (tuoj kas pasakys kad prastai ieskau - ale pasitaiko "nerasti").

Spausdinius naudoju, tik sikart sove tokia mintis. Jei sulaukciau az su patarimais - buciau labai dekinga, labai gali buti kad mano technika neteisinga. 4u.gif
Atsakyti
Pas mane tai buvo pats ploniausias ryzinis popieriukas, jis siiap didelis, tau butu uzteke vientisai uzklijuot.
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 07 09, 23:51)

Man kliuna tie reljefiniai dalykai (antroje nuotraukoje matosi)..Tokie atrodo kaip paglaistymai, bet neturintys prasmes....

o man ,kad įtrauktas iškilus reljefas net labai patiko, nemonotoniška,vis kitaip, o ir liesti įdomu, o jei akis užkliuvo, tai matomai to ir buvo siekiama. Juk ir paveiksluose dailininkai vienur tepa daugiau /storiau dažų, kitur permatomai ir viskas vienoj plokštumoj.O ir tame paveiksle kaip ir prasmės jokios nėra, tai tarsi lengvas chaotiškas minčių , vaizdų pamišimas... man patiko, prašosi jis būt atsikartojamas kituose daiktuose toje pačioje erdvėje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gretusiu @ 2012 07 09, 23:40)
Off topinu  4u.gif

user posted image
user posted image

Ar dar reikia? As gal savo lobynuose pasikuitus rasciau biggrin.gif Ar didelio reikia, per visa servetele?
Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2012 07 09, 23:41)
Pas mane tai buvo pats ploniausias ryzinis popieriukas, jis siiap didelis, tau butu uzteke vientisai uzklijuot.

Servetėlės dydis 50x50, turėjau jas dvi, tai būtų 50x100, bet reikėjo pasilikti ir kitiems daiktams, tai teko plėšyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesta1234 @ 2012 07 10, 11:35)
Servetėlės dydis 50x50, turėjau jas dvi, tai būtų 50x100, bet reikėjo pasilikti ir kitiems daiktams, tai teko plėšyti smile.gif

Supratau biggrin.gif na... ten ne servetele, bet esmes nekeicia. Siaip idomiai atlikta, manau gerai ziuretusi ant tamsios sienos. Pora vietu man rozytes per ryskios ir per daug matosi kad gabaliukas imontuotas, bet siaip - puikiai. 4u.gif
Atsakyti