Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

QUOTE(VasareV @ 2012 07 09, 12:03)
Man tas narvelis koks gražus. Aš būčiau jį dėjus. Tada darius iškilias tas "grotas" ir kaspinuką.  Noriu tokios servėtkos biggrin.gif

jo, labai grazus wub.gif bet vestuvems buvo skirta dezute, tai kazkaip pagalvojau, kad gal nelabai tokia proga paukstukui narvely sedet...tai ir "isleidau"... g.gif
o servetka tai is dekostudijos arsenalo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnelaM @ 2012 07 09, 12:22)
jo,  labai grazus wub.gif  bet vestuvems buvo skirta dezute, tai kazkaip pagalvojau, kad gal nelabai tokia proga paukstukui narvely sedet...tai ir "isleidau"... g.gif
o servetka tai is dekostudijos arsenalo 4u.gif

nu jo, vestuvems ar irgi neuzdaryciau paukstelio narvelyje... biggrin.gif Jautresnis zmogus ir isizeisti gali biggrin.gif lotuliukas.gif
Servetele daili....Daug varianciju su ja galimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnelaM @ 2012 07 09, 11:54)

Nustebau tokia servetele pamacius, saunuole, as ir buciau kabinus kampe narveli ta smile.gif Grazi servetele.

Mano arbatine su ryziniu popierium, jis labiau toks gamintas popieriukas su naturaliomis zolemis, jos net kvepia kai suslampa biggrin.gif Man tai labai asocijuojasi su nendremis ir kitokiais zoliukais, auganciais salia juros, ar kito vendens telkinio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Džiuga+: 09 liepos 2012 - 12:04
O man kaip tik tas narvelis-visa serveteles orbita smile.gif ...buvo

user posted image

Gaila Dziugos paveiksleliu nematau, kitas kompas, kiti trugdziai...bet ryt tureciau pamatyt
Atsakyti
Tai taip ir yra, tik pasikartosiu, kad mano nuomone narvas nedera su vestuvem, o dar buvau prisisakius visokiu kraupatu su balandziais ir ziedais, kazkaip foto ne taip ziauriai man jos atrode, bet kai pamaciau realybej doh.gif tai teko ardyt sita grozi...
Atsakyti
QUOTE(agnelaM @ 2012 07 09, 16:47)
Tai taip ir yra, tik pasikartosiu, kad mano nuomone narvas nedera su vestuvem, o dar buvau prisisakius visokiu kraupatu su balandziais ir ziedais, kazkaip foto ne taip ziauriai man jos atrode, bet kai pamaciau realybej doh.gif tai teko ardyt sita grozi...

koks juokingas zodis biggrin.gif

sobieskos labai grazi dezele...Gaivi tokia 4u.gif
Atsakyti
Oi Sobieska - giriu ir kaip fainai, kad ta pacia diena du daiktai su tuo paciu motyvu smile.gif

Dailiai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnelaM @ 2012 07 09, 16:47)
mano nuomone narvas nedera su vestuvem

Vestuves eis ir praeis, bet dezute juk liks mirksiukas.gif ...bet tavo varianta noreciau issamiau apziuret, truputuka blankiai man vaizdas deliojasi

Sita dezute dariau irgi vestuvems,(vienai is pamergiu dovanele) tik siek tiek anksteliau, ja ikeliau tik kaip palyginima, taip, kad laurus jau skyniau anksciau, bet mieli atgarsiai ir dabar visai dziugina biggrin.gif

Dabar sedziu sodyboj,atostogauju cool.gif todel mano internetinis akiratis siek tiek suvarzytas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 09 liepos 2012 - 16:20
Man Sobieskos dezuteje pataskymas grazus...kaip ir tie kiausinukai, kazkada ideti (dar dabar pamenu) biggrin.gif
Tik reikia lauke daryti...Vis sakau,kad bandysiu, bet neprisiruosiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 07 09, 17:27)

Tik reikia lauke daryti...

Nebutina lauke, galima vonioj...po to tikrai nera problemu viska svariai nuplauti, juk akriliniai dazai-tai jie nuo emales ar akmens mases vonios/kriaukles nusiplauna/nubega , kaip vanduo nuo zasies smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 07 09, 17:19)
Vestuves eis ir praeis, bet dezute juk liks mirksiukas.gif ...bet tavo varianta noreciau issamiau apziuret, truputuka blankiai man vaizdas deliojasi

Sita dezute dariau irgi vestuvems,(vienai is pamergiu dovanele) tik siek tiek anksteliau, ja ikeliau tik kaip palyginima, taip, kad laurus jau skyniau anksciau, bet mieli atgarsiai ir dabar visai dziugina biggrin.gif

Dabar sedziu sodyboj,atostogauju cool.gif  todel mano internetinis akiratis siek tiek suvarzytas

Deja neturiu kitokiu foto blush2.gif verysad.gif , ai tikrai neturėjau minties, kad ja pasiliks ilgam, manau bus paguldyta stalciuj ir tiek, dariau tik savo pasizaidimui del siokios tokios praktikos, tai yra lygiai desimtas mano darbas 4u.gif taigi tikrai net minciu neturiu, kad ji kazkam kitam bus panaudota, paprasciausiai man paciai buvo smagiau eit nei su vokeliu mirksiukas.gif

O jusu kaip visada zavinga dezute, toks dezavu iskilo kai pamaciau, o paskui perskaiciau, kad cia darbas is anksciau 4u.gif Reiskias paliekat pedsakus galvoj thumbup.gif
Atsakyti
angelaM, vadinasi nebuvo ji lieva biggrin.gif Man irgi dažnai ikrenta galvon paveiksliukai...va strigo L.M.A povo papuosalai, Dziugos vintage pakaba, bus_ka afrikine papuosalu dezute...
Vasare...mačiau tavaji butelaiti, galiu pasisakyt....sijonuko gal ir nenuimciau, bet ji ant puses patrumpinciau, paveiksliuka vietoj apkirpimo figurinem zirklem-nuploninciau krastus su svitriniu arba siaip paslapinusi pirstus pasalinciau popieriaus pertekli -jis issiplonintu nuejus i gumuliukus...tada dazais (kempineles pagalba) paveiksliuko fona sulieciau su serveteles fonu, kur ne kur tuos pacius tonus atkartociau ir kitose butelio vietose...man geriau vaizdziai parodyt, nemoku pasakot smile.gif
Atsakyti