Įkraunama...
Įkraunama...

Vėjaraupiai

QUOTE(uoga 3 @ 2012 06 30, 19:09)
Jei būsite savo kieme,tai drasiai galite eiti. mirksiukas.gif

Aciu, ryt eisim trumpam, gal jokiu komlikaciju nebus ax.gif Seniau daktarai sakydavo, kad negalima eiti i lauka, negalima maudyti, o dabar viskas kitaip doh.gif
Atsakyti
Sergam ir mes nuo praeito ketvirtadienio. Dukrai 2 metai ir 2 menesiai. Sakiciau kad sergam labai sunkiai, temperetura buvo ir 40 nakti, tai visa nakti ant ranku pas mane prasedejo, as be miego. Poxclina radau sestadieni tik vienoje vietoje doh.gif ir tai nupirkau paskutine (Naujoje Vilniuje doh.gif ). Siaip jis buna tik Camelia vaistinese. Kitos vaistines net netureji niekada.
Pas mus spogiukai net ant putytes viduje labai jai ten maiso. Tarp kojos pirstu pas mus atsirado pats pirmas spogas, as net nezinojau kad tai pradzia vejarupiu. Dabar tas pulinukas pliso, koja patino ir net nezinau ka daryti, kaip ta patinima nuimti. Siandien bandysiu vaziuoti pas gydytoja klausti.
As maudau kiekviena vakara, nes dabar labai karsta, o dar tas Poxclinas toks lipnus biski.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laruja: 02 liepos 2012 - 11:06
Laikykites, Laruja, viskas praeis, tik pradzioje labai sunku. Mano mazutei jau zymiai geriau, bet pradzioje buvo siaubas. Siandien savaite nuo ligos pradzios, ber dar ir dabar isberta visa galvyte, ant veiduko, kojyciu tarpupirsciai ir lytiniu lupyciu bei uzpakaliuko, bet temperaturos jau nera. Tepu Poxclin putomis (vyras rado per visa Vilniu vienoje vaistineje paskuti buteliuka) ir prideginu Betadino tirpaliuku. Tik vienas pakausinis limfmazgiukas gerokai padidejes, tai bijau, kad ko nebutu, bet gal tai normalu, juk toks virusas jai dabar, tai ir limfmazgiai padideje. Ai, labai didelius pirmuosius spuogelius prideginau briliantine zaluma, tai greiciau sasiukas uzsidejo, nes buvo labai labai didelis ir baisus spuogas ant smilkiniuko yra, bet lyg ir nebesiplecia:unsure:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renatabux: 02 liepos 2012 - 13:07
QUOTE(renatabux @ 2012 07 02, 14:05)
Laikykites, Laruja, viskas praeis, tik pradzioje labai sunku. Mano mazutei jau zymiai geriau, bet pradzioje buvo siaubas. Siandien savaite nuo ligos pradzios, ber dar ir dabar isberta visa galvyte, ant veiduko, kojyciu tarpupirsciai ir lytiniu lupyciu bei uzpakaliuko, bet temperaturos jau nera. Tepu Poxclin putomis (vyras rado per visa Vilniu vienoje vaistineje paskuti buteliuka) ir prideginu Betadino tirpaliuku. Tik vienas pakausinis limfmazgiukas gerokai padidejes, tai bijau, kad ko nebutu, bet gal tai normalu, juk toks virusas jai dabar, tai ir limfmazgiai padideje. Ai, labai didelius pirmuosius spuogelius prideginau briliantine zaluma, tai greiciau sasiukas uzsidejo, nes buvo labai labai didelis ir baisus spuogas ant smilkiniuko yra, bet lyg ir nebesiplecia:unsure:

Pas mus uz ausies irgi limfmazgis padidejas, toks gan nemazas, bet po biski jau mazeja. Gaila labai vaiko verysad.gif
Atsakyti
Mano sunus (2metu) irgi nuo penktadienio jau serga vejaraupiais.vakar atvaziavo seimos gydytoja,nes temperatura nekrito 3 dienas,berimu ziauriai daug.gydytoja sake dar nera tiek maciusi ir liepe iskart vykti i ligonine,nes gali buti komplikacijos.na tai mus vakar pagulde i ligonine,padare tyrimus,sulasino laselines,temperatura buvo beveik 40.tiesa limfmazgiukai ant pakausio irgi labai padideje,issigandau,paklausiau gydytojos ligonineje,ka tai reiskia,tai sake normalu,nes uzdegimas,infekcija,tai ir padideje.siryt jau paleido mus namo,temperatura nukrito,purskiu octanisept purskalu,duodu tavegyl.visa diena siandien laikiau tik su mailute ir triusikiukais,tai zymiai pagerejo,manau oras padejo.
Atsakyti
bembe, oho... unsure.gif 4u.gif

mano ir antras vaikas susirgo... vos spėjau dvi dienas į darbą nueit.. bet vyresniam (6 m) kažkaip sunkiau viskas einasi, temperatūra aukštesnė, ir tie spuogai kai kurie labai dideli ir pūlingi, na jis toks alergiškas pas mane, nuo visokių uodų įkandimų labai ištinsta, ir vėjaraupiniai spuogiukai didesni nei pas mažąjį kad buvo, ypač kai kurie blink.gif ištepiau brilijantine žaluma aš jį..

į lauką kol kas neisim, kol temperatūra. o su mažiuku išeidavom bent valandžiukei, aišku, ne į žmones. ir aš irgi vis apiprausdavau, kai temperatūros nebebuvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepaegle: 04 liepos 2012 - 09:25
Taip - kuo vyresnis vaikas tuo sunkiau serga, nekalbu jau apie suaugusius.

Reik man pasieskot virusuko - kad kol vasara mano maze persirgtu ax.gif .

Vyresnioji sirgo 3m. tai labai lengvai thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,
kadangi jau "persirgom" šia liga, galiu pasakyti tik tiek - kadangi skiepijau savo mažę, visa liga prasidėjo ir baigėsi 6 spuogais. Visa aplinka sirgo tikrai sunkiai, man net žiūrėt baisu būdavo... Todėl, kas nesant klaikiai prieš skiepus - rekomenduoju visom keturiom... nemanau, kad vaiko kankinimas yra geresnis būdas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JN @ 2012 07 05, 19:11)
Sveikos,
kadangi jau "persirgom" šia liga, galiu pasakyti tik tiek - kadangi skiepijau savo mažę, visa liga prasidėjo ir baigėsi 6 spuogais. Visa aplinka sirgo tikrai sunkiai, man net žiūrėt baisu būdavo... Todėl, kas nesant klaikiai prieš skiepus - rekomenduoju visom keturiom... nemanau, kad vaiko kankinimas yra geresnis būdas smile.gif

Palaikau jus tikrai irgi visom keturiom, norėjau paskiepyti bet pavelavau, tikrai verta. Po tokiu kanciu ka isgyveno mano vaikas tikrai patarciau kitiem paskiepiti. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laruja @ 2012 07 05, 19:25)
Palaikau jus tikrai irgi visom keturiom, norėjau paskiepyti bet pavelavau, tikrai verta. Po tokiu kanciu ka isgyveno mano vaikas tikrai patarciau kitiem paskiepiti.  mirksiukas.gif

Skiepai nesuteikia ilgalaikio imuniteto. Tai isvengsite problemos dabar bet didele tikimybe kad sirgs vyresniame amziuje ir jau tikrai ziauriai sunkiai.
Atsakyti
Prisijungiame ir mes į šitas gretas smile.gif vaikiną beria nuo trečiadienio vakaro (beveik 3 m. mums).. maudydama ant nugarytės kelis spuogelius pastebėjau... dar balsu pamąsčiau sau - matyt kokie vėjaraupiai.. o ryte jau ne keli, o keliolika pūslelių radau... jei temperatūros ir buvo - tai nedaug... pirmą dieną tik pamatavau, buvo 37,2. Bet su miegu naktį tikras košmaras...... Paskutinės dvi naktys - bemiegės mums abiems. Purškalioju Octenisept'u ir teplioju Fenistil'u. Nuo alergijos turėjome jau seniau nusipirkę Aerius sirupą... Salicilio spiritą irgi po ranka laikau.
Labai tikiuosi, jog sulig ketvirta diena spuogų jau nebedaugės (anot gydytojos).

Sveikatytės visiems 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Ech,susirgo ir mano vyresnėlis doh.gif Vakar pradėjo berti,bet tempos nėra ir kol kas neniežti,žiūrėsim,kaip bus toliau.Teplioju betadinu ir su nerimu laukiu,kada išbers mažąją unsure.gif Juk tikriausiai nėra galimybės,kad dukrytė neužsikrės? ax.gif
Atsakyti