mamytės norėjau paklausti,ar kai buvo vejarau[piai,vaikams visada niežti spuogelius?nuo atsiradusio spuogelio kada puslelė darosi?ne smus vakar išbėrė,bet daktarė,dar negarantavo kad tai vėjaraupiai,ir liepė ateit piradienį.nesakė nieko tepti.tai dabar ir laukiu pirmadienio,neteplioju niekuom mažylės.tai geriau jaučiu niekuom ir netepti?ant galvytės nėra nei vieno spuogelio.išbertas pilvukas,kmažiau nei pilvukas nugarytė,kojytės,rurytė ir rankytės,bei kakliias biški.ant veidelio irig keli spuogeliai
sveikos mamytes, apsirgo sunus(5metai) vajaraupiais kol kas gan lengva forma, be temperaturos ir spuogeliu nelabai daug, bet turiu dar dukryte 3 metai. gydytoja siulo paskiepyti ja dabar nuo vejaraupiu, nes atseit kad susirgs tai 99 proc, bet sirgs zymiai lengvesne forma ir be komplikaciju. bet kazkaip man neramu kad ji juk gali buti jau uzsikrietusi tik dar nera pirmu simptomu, ir dar gaus skiepa. net nzn. ka daryti?
Šiandien susirgo mano 9-metis. Forma sunkesnė, temperatūra aukšta, galvos skausmai atsirado.
Namie yra 2-metė, bet jos tikrai neskiepysiu, 99proc., kad ji irgi sirgs, tai kam skiepyti? Mažiai perserga, paprastai, lengvesnėmis formomis
Namie yra 2-metė, bet jos tikrai neskiepysiu, 99proc., kad ji irgi sirgs, tai kam skiepyti? Mažiai perserga, paprastai, lengvesnėmis formomis
Man jau darosi neramu. Maniškis nuo antradienio su labai aukšta temperatūra. Bėrimai vis kyla, ypač ant galvos plaukuotos dalies. Atsirado ir tarpupirščiuose. Nieko nevalgo, silpnas, išbalęs, sunkiai mums su šita liga kovojasi. Vakar apžiūrėjo gydytoja, bet nieko naujo nepasakė: zelionka ir vaistai nuo temperatūros.
Gal kas turėjote sunkesnę vėjaurapių formą? kaip viskas sekėsi? kada reikėtų sunerimti ir vežti vaiką į ligoninę?
Labai bijau komplikacijų
Gal kas turėjote sunkesnę vėjaurapių formą? kaip viskas sekėsi? kada reikėtų sunerimti ir vežti vaiką į ligoninę?
Labai bijau komplikacijų

QUOTE(brown-eyes @ 2012 09 21, 18:54)
Man jau darosi neramu. Maniškis nuo antradienio su labai aukšta temperatūra. Bėrimai vis kyla, ypač ant galvos plaukuotos dalies. Atsirado ir tarpupirščiuose. Nieko nevalgo, silpnas, išbalęs, sunkiai mums su šita liga kovojasi. Vakar apžiūrėjo gydytoja, bet nieko naujo nepasakė: zelionka ir vaistai nuo temperatūros.
Labai bijau komplikacijų
Labai bijau komplikacijų

Maniškis 8-metis sunkiai sirgo, papildomai gėrė vaistus nuo alergijos ir tepėm spec. niežėjimą nuimančiu tepalu. Tikrai ne zelionke

Maniškiui jau geriau
Tai dabar, pagal idėją, turėtų jau ir mažoji tuoj susirgt
Būtų neįtikėtina jei neužsikrėstų nuo brolio

QUOTE(brown-eyes @ 2012 09 24, 11:14)
Maniškiui jau geriau

o kiek laiko praejo? pas mane irgi mazoji kol kas nesusirgo, bet siand pasirode sloga, tai galvojau gal cia pradzia?

tiesa, o sunaus vejaraupiai eina i pabaiga

sveikos, kadangi turiu 3 vaikus, o vyriausia jau didele ir budama maza nesirgo, visus skiepijau nuo vejaraupiu. Bet siandien supratau, kad mano sunelis, jam 7 metai serga vejaraupiais. Is pradziu atrode kaip persalimas, limfmazgiukai padidejo kakliuke ir kirksniukuose, temp pakilo. Pradejo berti, as kazkaip viska suverciau virusui ir alergijai. o siandien nurengiau apziurejau gerai prie sviesos, nu akurat vejaraupiai
isbertas ir kunelis ir galvyte ir uzpakaliukas. Kazkaip isivaizdavau, kad po skiepo tik vienas kitas spuogelis gali pasitaikyti.

Aš irgi noriu kad mano mažyliai anksčiau persirgtų, bet kaip tyčianiekas aplinkui neserga

QUOTE(brown-eyes @ 2012 09 24, 11:14)
Maniškiui jau geriau

Nu va, serga jau ir mazoji

Maniau, kad neuzsikres, nes nuo brolio ligos pradzios praejo trys savaites.
! | Žinutė redaguota moderatoriaus: forume draudžiama pirkti/parduoti/platinti/dovanoti/mainyti vaistus, maisto papildus, kontraceptikus ir pan. |
QUOTE(LullAby @ 2012 07 17, 09:10)
Linkiu visiems nesusirgti, o jeigu jau susirgsit tai kuo vėliau, po 3 metukų, ir persirgti kuo lengvesne forma! Ir dar, mamytės, saugokit kitus vaikus nuo kontaktų su savo sergančiu vaiku, vis tik taip nemalonu, kai apkreti kažką ir kažkam reiks išgyvent visą šitą nesąmonę...
Gydytoja kaip tik liepė dukrai myluotis su broliu, kad ir ji persirgtu, nes jau antrokė, o dar nesirgo

Mums šiandien antra diena, temperatūra 38,6, spuogiukų nedaug, kaip tikiuosi kad daug ir nepridygs